• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #226261  autor: Mel
 10 paź 2007, 11:38
Chcę komuś doładować prepaida orange. To ma być niespodzianka. Problem w tym, że nie wiem, czy ten ktoś na orange go czy też popa. Czy można to gdzieś sprawdzić w internecie, czy też pozostaje mi zapytać właściciela numeru?

#226264  autor: aga
 10 paź 2007, 12:09
Mel ja doładowywałam koledze ze strony Orange i tam nie trzeba było podawać który to prepaid. Wystarczył numer telefonu.

#226266  autor: Lazz
 10 paź 2007, 12:27
Mel pisze:Chcę komuś doładować prepaida orange. To ma być niespodzianka. Problem w tym, że nie wiem, czy ten ktoś na orange go czy też popa. Czy można to gdzieś sprawdzić w internecie, czy też pozostaje mi zapytać właściciela numeru?
Mel jezeli ten ktos bedzie mial NOG i doladowal za 100zl, a Ty mu doladujesz np. za 25 zl to wtedy nie bedzie to MILA niespodzianka, bo stawki mu wzrosna. Inaczej rzecz ma sie do przelewu sms, bo on nie powoduje wzrost stawek.
Natomiast jezeli chodzi sprawdzenie jaka ma dana osoba taryfe nie da sie. Najlepiej jak zadasz pytanko jaka ma taryfe ta osoba :-D

#226277  autor: TomekO
 10 paź 2007, 13:56
Teraz jest promocja na doładowanie za 50 zł dostaje się 25 zł. do orange dodatkowo.

#226280  autor: Mel
 10 paź 2007, 14:16
Znana prawda - całe życie człowiek się uczy.
Dziękuję Wam za pomoc, ale widzę, że z niespodzianki nici... Jako, że totalnie nie znam się na orange mogłam zrobić niedźwiedzią przysługę.

Pozostaje dowiedzieć się jaki ma prepaid i kupić zdrapkę :mrgreen:

Jeszcze raz dziękuję.