Nie znam sie kompletnie na prepaid'ach i mixach. Czy maja one w ogole w sobie taka usluge ze jeden telefon "darmowy" w sieci (w Erze)? Rachunki na poziomie gora 30 zl na miesiac. Telefon uzytkownik juz posiada ale zawsze moze dostac nowy - jedno nie wyklucza drugiego.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Nie ma w prepaidzie daromwego numeru z tego co ja wiem (Heyah ma ale tylko do końca września). Dla osoby starszej to prepaid prosty bez pakietów (PLAY, NOWE ORANGE GO, TAK TAK z happy taniej) mbank mobile odpada ze względu na utrudnienia z doładowaniami konta.
W mixPlusie masz jedynie darmowy numer i to niezależnie od umowy jaką podpiszesz. A dokładniej z pakietu kwotowego jaki masz na telefonie wykupujesz darmowy numer co miesiąc. Koszt to 10zł i gadasz i smsujesz ile dasz rady bez limitów przez 30 dni. I później znów wykupujesz za dychę i tak w kółko... Musisz co miesiąc sam aktywować. Ale widzę że chodzi Ci o darmowy numer w Erze więc nic z tego.
Ja tylko jeszcze uzupełnie: koszt to 4 zł z VAT miesięcznie za 1 numer.Mulder pisze:Może Tak-Tak i usługa Numerki za grosze? Co prawda nie za darmo, ale minuta pod wybrany numer kosztuje 3 gr.
Nie do końca tak jest. 3 gr kosztuje połączenie, ale w godzinach 22.00-8.00. Natomiast pomiędzy 8.00 a 22.00 minuta kosztuje 9 gr. Do tego dochodzi jeszcze miesięczna opłata za każdy aktywowany numer w wysokości 4 zł.Mulder pisze:Może Tak-Tak i usługa Numerki za grosze? Co prawda nie za darmo, ale minuta pod wybrany numer kosztuje 3 gr.