• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #215494  autor: pawelek32
 24 sie 2007, 22:11
witam.
czy jest jeszcze dostępna taka usługa w orange (nie pamiętam czy to w popie czy orange go).
wyglądało to tak: wysyłasz smsa za 15zł i cały miesiąc gadasz z jednym nr w orange za darmo.
jak weszło orange to wówczas była taka usługa.
szukałem na stronie orange i niestety bez skutku.
kończy mi sie umowa w orange i jakby ta usługa nadal działała to przeszedł bym do pre-paida.
cała ta propozycja w orange jest beznadziejna- nie wiadomo o co chodzi. poza tym liczyłem na coś korzystniejszego.

pzdr

z poważaniem

#215496  autor: ywis
 24 sie 2007, 22:14
pawelek32, nie ma czegoś takiego niestety... dlatego przelazłem do Plusa po ok. 7 latach w Orange, dawniej IDEI.

#215501  autor: pawelek32
 24 sie 2007, 22:26
to szkoda.
mam plan wszyscy na wszystko 25 i place 15zł miesięcznie, żeby mieć darmowe rozmowy z jednym numerem...
kończy mi sie umowa i nie wiem co robić.
do plusa nie przejdę, bo wszyscy domownicy i znajomi mają w orange. trochę mnie drażni, że w abonamencie są droższe połączenia niż w popie.
jeśli przedłużę umowę i nie wezmę nowego telefonu to zaproponują mi coś korzystnego, czy nie mam na co liczyć???

z poważaniem

#215503  autor: ywis
 24 sie 2007, 22:34
pawelek32 pisze:jeśli przedłużę umowę i nie wezmę nowego telefonu to zaproponują mi coś korzystnego
Raczej tak, a nawet na pewno, kwestia tylko teraz wynegocjowania jak najlepszych warunków oczywiście :)

#215507  autor: Vieslav
 24 sie 2007, 22:37
Bez telefonu na bank dostaniesz darmowy numer tylko za nic w świecie nie zmieniaj na Nowy Twój Plan bo tam masz limit 2 godziny na jeden numer, no chyba, że dadzą ci wybrane numery i weekendy to wtedy masz 1200 minut na jeden numer i na połączenia do Orange i na stacjonarne w weekendy.

#215509  autor: pawelek32
 24 sie 2007, 22:41
aż tak bardzo nie zależy mi na darmowych minutach- tylko 1 numer za darmo i jak najniższy abonament- z abonamentu też mogą trochę
zejść???

z poważaniem

#215595  autor: Tidus
 25 sie 2007, 12:00
Mogą zejść :)
Np. ja mam Twój Plan 70 i dostałem rabat na wybrany numer - na 9 miesięcy. I przez te 9 miesięcy płacę coś koło 58 zł, a później już standardowo 70.
Z tym, że im więcej rabatów dostaniesz, tym pewnie droższy fon.
Negocjuj :)
A jeśli Ci zależy na darmowym numerze (dla mnie jest to priorytet) to tak jak kolega wcześniej pisał, za żadne skarby nie przechodź na Nowy Twój Plan ;)
Zostań przy Wszyscy 25 i Numer 15.