• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #25046  autor: Przemek
 15 paź 2005, 17:40
W związku z tym, że ostatnio coraz popularniejsza na naszym forum stała się tematyka związana z ofertą mix postanowiłem założyć ten temat i wybrać najkorzystniejszy mix. Ja mam telefon w mixPlusie i uważam, że jest super. Wg mnie jest najlepszy, ponieważ ma fajne telefony w przyzwoitej cenie i sam wybierasz ile płacisz co miesiąc, tzn. raz płacisz 30 zł, a raz 50 zł do tego dochądzą promocje np.darmowe wieczory i weekendy czy swojaki oraz sekundowe naliczanie. Jedyne co mi się nie podoba to to, że niewykorzystane jednostki nie przechodzą nan następny miesiąc :cry:

#25105  autor: logout
 15 paź 2005, 22:10
Mam kilka pyt., czy place dodatkowo za usluge darmowe weekendy i wieczory i ile ? Czy gdy zadeklarowalem mies. kwote doladowania np. 50 zl , moge doladowac 30 zl?

#25107  autor: Przemek
 15 paź 2005, 22:15
W Plusie nie ma kwoty deklarowanej :wink: wybierasz tylko ilość doładowań (minimalne doładowanie wynosi 30zł) cena telefonu w Orange zależy od kwoty deklarowanej a w Plusie od ilości zasileń. Aktywacja usługi kosztuje 5 zł i w niej masz darmowe wieczory od 18 i darmowe weekendy :P Dodatkowo powiem, że MUSISZ przynajmniej raz doładować telefon w miesiącu, ale możesz też np.2 razy, wtedy po prostu wcześniej umowa Ci się skończy 8) Jak coś to pytaj :wink:

#25111  autor: logout
 15 paź 2005, 22:23
ok dzieki za info. :wink: