• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #213061  autor: WhiteSmurff
 16 sie 2007, 22:22
Dostałem dzis takiego smsa od numeru 8025:
Tak Tak: Odbierz prezent. Darmowa przegladarka www do telefonu i pierwszy miesiac korzystania za darmo z Internetu (pakiet 5mb). Wyslij P na 8025
to jakis fake? dostał ktos cos w podobie

#213069  autor: butterfly
 16 sie 2007, 22:37
Jest taki pakiet w TT. 1 miesiąc za darmo.

#213072  autor: Pawrzes
 16 sie 2007, 22:39
Zapewne po wysłaniu SMSa przyślą Ci link do poprania przeglądarki "Internet w telefonie" czyli Erowej wersji MiniOpery oraz aktywują pakiet Omnix Max gdzie pierwsze 5 MB nic nie kosztuje a potem opłata miesięczna za 5 MB kosztuje 5 zł.

Pozdrawiam

#213085  autor: przemek910
 17 sie 2007, 00:15
Pawrzes pisze:Zapewne po wysłaniu SMSa przyślą Ci link do poprania przeglądarki "Internet w telefonie" czyli Erowej wersji MiniOpery
No chyba nie- teraz Era testuje przeglądarkę pod własną marką - blueconnect. Obecnie w testach jest blueconnect BETA operta na Operze Mini 4.0

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#213777  autor: MADMAX
 19 sie 2007, 18:56
Żaden fake, sam z tego korzystam :-)
Pawrzes wsio dobrze opisał, ja tylko dodam że nie ma przymusu korzystania z przeglądarki ERY o której mowa. W sumie od dziś ją sobie testuję - znajduję plusy i minusy względem standardowej Opery Mini ale o tym już może kiedy indziej.
Poza tym zajrzyj tutaj oraz bezpośrednio na stronkę ERY .

Pozdrawiam

#213778  autor: elrond
 19 sie 2007, 19:11
WhiteSmurff, tu chodzi po prostu o pakiet Omnix Max. Sam z niego korzystałem, dobra rzecz. Masz 5MB na wap i internet. Widze ze Era rozprzestrzenia swoją przeglądarkę i dodatkowo ten pakiet z pierwszym miechem za free. Ale równie dobrze możesz go aktywować bez pobierania przeglądarki w ramach "Spróbuj za 0zł". Wtedy też pierwszy miesiąc za darmo, później możesz zrezygnować albo płatnie korzystać dalej.