• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #208387  autor: Kazimierz55
 31 lip 2007, 19:09
Witam,
Niedawno Orange wprowadziła możliwość zakupu startera Nowego Orange Go (lub POPa) przez internet. Przy składaniu zamówienia musimy podać dane takie jak imię, nazwisko, adres, e-mail.

i teraz moje pytanie: Czy te dane są wykorzystywane tylko w celach związanych z dostarczenie przesyłki, czy PTK Centertel (operator Orange) wprowadza te dane do swoich baz klientów?
Innymi słowy: czy starter 0zł zakupiony przez www.orange.pl jest na wstępie zarejestrowany? Czy jak dzwonie do BOK na *100 to czy mają wgląd w dane które podałem przy zamówieniu?

#208397  autor: tomjg
 31 lip 2007, 20:14
napewno maja, ja zamówiłem sobie kilka starterów na mnie i cała rodzine i był problem jak cos chciałem sie dowiedziec pod *100 bo pytali na kogo jest starter a mysla ze ja to alfa i omega i pamietam który numer na kogo był zamawiany!! :smt007

#210865  autor: ganc2
 09 sie 2007, 17:19
tomjg pisze:ja zamówiłem sobie kilka starterów na mnie i cała rodzine
Narobisz sobie tylko kłopotu. Szczerze mówiąc gdyby ktoś z mojej rodziny zamówiłby cokolwiek na mnie (używając jedynie mnie jako innego adresu) to bym mu co najmniej krzywdę zrobił, kopa w d@@ę, krzyż na drogę i do widzenia. A potem będę dostawać rewelacyjne oferty i tonąć w tych "materiałach promocyjnych".
Takie przesyłki zawsze zoobowiązują do czegoś :?
Mają twój adres (dane), znają właściciela (posiadacza numeru) i nie musisz go rejestrować. Wystarczyło uważniej przewertować regulamin podczas wysyłki.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2007, 22:08 przez ganc2, łącznie zmieniany 1 raz.

#223330  autor: marcinb
 25 wrz 2007, 19:33
Darmowe startery wróciły.

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#227918  autor: majusio
 18 paź 2007, 07:55
Napisałem w tej sprawie maila do nich. Ale coś nie odpisują więc chyba się dzisiaj pofatyguję i zadzwonię. Z tą rejestracją to nie jestem pewien do końca bo przecież podczas zamówienia nie podajesz numeru dowodu osobistego itd. A te dane są potrzebne do zarejestrowania. Więc do końca to nie wiadomo jak jest. Widziałem, że na allegro kolesie handlowali fajnymi numerami i były to na bank startery z Orange więc wątpię, żeby ktoś taki sprzedawał karty zarejestrowane na siebie albo kogoś bliskiego. Zobaczymy jednak co powiedzą u źródła.

Kierownik

#227919  autor: marcinb
 18 paź 2007, 07:58
tomjg pisze:napewno maja, ja zamówiłem sobie kilka starterów na mnie i cała rodzine i był problem jak cos chciałem sie dowiedziec pod *100 bo pytali na kogo jest starter a mysla ze ja to alfa i omega i pamietam który numer na kogo był zamawiany!! :smt007
Ja ostatnio zamówiłem 3 numery na siebie i doszły. Nie ma więc hcyba wymogu że jedna osoba nie może zamówić kilku starterów. (?)

#227920  autor: majusio
 18 paź 2007, 08:53
Jedna osoba może zamówić maksymalnie 5 starterów w trakcie trwania edycji.

Kierownik