PingNoMore pisze:Moim zdaniem wszystko zależy od profilu dzwnonienia. Wiadomo, że mając więcej znajomych w ERZE korzystasz z numeru w Orange to w życiu nie będzie to dobre rozwiązanie. Jak dla mnie obecnie Simplus to totalne dna, głównie ze względu na zakręcone pakiety...
pakiety nie są zakręcone wystaczy czytać regulaminy..tam wszystko jest napisane! A jak się komuś nie chce to już trudno..mogę wydawać się zakręcone! Jes to taryfa lojalnościowa będziesz 5miechów w nowym simplusie za 10zł będziesz miał 200min czyli 5gr/min wtedy to sie opłaca...ale na początku nie jest kolorowo bo zaczynamy od pułapu 10zł=55min czyli 18gr/min, swojaki niestety są płatne co 3miesiace i wynoszą 5zł, wtedy masz połączenie za 20gr/min i 1gr/sms.
blade_ninja
Dla mnie Simplus. Po prostu kompletne dno i tyle.
jeśli tak powinna wyglądać Twoja rozmowa na temat chociażby taryf..bez argumentów tylko przez określenie, żę coś jest takie bo jest takie heheeh to wtedy dalsze pisanie tutaj nie ma sensu..jak sam widzisz nic nie wnosi..do tematu..simplus jest bleeeee bo jest dno...ale przez co, dlaczego? Ludzie opierajcie swoje wypowiedzi na przykładach..ale to nie ja tutaj pilnuje...tylko mam ochotę podyskutować...