• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #22207  autor: blom
 03 paź 2005, 15:06
co sadzicie? czy poczatkowo "wiejski" pre-paid namiesza? od poczatku dawal jasne stawki 72/24/24

no i okresy waznosci lepsze.....

widac oferta zaczyna sie ciekawe

ale i tak musze :-D tu wyglosic poglad iz "kasa" z konta nie powinna przepadac bo to zlodziejstwo! powinna byc wazna az sie nie wydzwoni i przymus 50/rok np. a jak chcesz czesto to ladujesz - to taka utopijna wizja

#22208  autor: WitekT
 03 paź 2005, 15:08
W Sami Swoi kasa chyba nie przepada - to raz.
Dwa - szkoda, że nie dali jakiś "bonusów" jak przy doładowaniu S+ większymi kwotami.

#22209  autor: blom
 03 paź 2005, 15:09
WitekT pisze:W Sami Swoi kasa chyba nie przepada - to raz.
Dwa - szkoda, że nie dali jakiś "bonusów" jak przy doładowaniu S+ większymi kwotami.
doladowanie za 80pln na 7 miesiecy waznosci..... - gdzie lepiej???

#22213  autor: WitekT
 03 paź 2005, 15:19
To akurat, przyznam szczerze, fajna sprawa. :) Ale 160 przy tym się nie opłaca...

#22215  autor: kulboj
 03 paź 2005, 15:35
Dla mnie BOMBA !!!
Akurat tak się składa,że dzisiaj muszę doładować.
Zaraz lecę po doładowanie 80 zł.
A 40-ka też jest super - aż na 3 miechy przedłuża.
Tego mi było trzeba :o :x :shock:

#22222  autor: kulboj
 03 paź 2005, 16:38
Niestety - okazało się po raz kolejny,że teoria z praktyką nie idą w parze.
Czyli doładowania 80 niby już są,ale jeszcze ich nie ma :) Przynajmniej nie wszędzie. :lol: 8)
Ta sama sytuacja z 160- ką.
No to musiałem załadować za 40 z nowym terminem ważności. :-)

#22230  autor: Th0mas
 03 paź 2005, 17:58
kulboj pisze:Dla mnie BOMBA !!!
A w POPie 50 o 12 miesięcy... i gdzie jest lepiej? :-D Ale jakoś zawiodłem sięna Orange i zastanawiam się nad zmianą pre padia. Sami Swoi nie biorę pod uwagę. Dla mnie oni się nie liczą na rynku telwefonicznym. Zaczynam poważnie sięzastanawiać nad Simplusem.

#22232  autor: blom
 03 paź 2005, 18:14
80 i wiecej zloty doladowania tylko przez Internet lub wydruk z bankomatu - ewen. elektroniczne doladowanie w punkcie - nie ma kartek :)

Witek - serwer!!!!

#22237  autor: Przemolog
 03 paź 2005, 18:34
Th0mas pisze:
kulboj pisze:Dla mnie BOMBA !!!
A w POPie 50 o 12 miesięcy... i gdzie jest lepiej? :-D Ale jakoś zawiodłem sięna Orange i zastanawiam się nad zmianą pre padia. Sami Swoi nie biorę pod uwagę. Dla mnie oni się nie liczą na rynku telwefonicznym. Zaczynam poważnie sięzastanawiać nad Simplusem.
Taaa, zwłaszcza na wychodzące w POPie to sobie przedłużysz o 12 miechów :D.
A co do Samych Swoich - dla kogoś kto potrzebuje połączeń głosowych to jest IMHO najlepsza oferta prepaid na rynku...

#22238  autor: blom
 03 paź 2005, 18:36
Th0mas pisze: A co do Samych Swoich - dla kogoś kto potrzebuje połączeń głosowych to jest IMHO najlepsza oferta prepaid na rynku...
i jak zawsze rozchodzi sie o marke... bo to sami swoi...
swoja droga aby dojechac na miejsce mozna i mercedesem i fiatem wazne aby działał...

#22251  autor: WitekT
 03 paź 2005, 19:20
sdz pisze:Witek - serwer!!!!
Wiem, wiem - nowy serwer skonfigurowany czeka i się nudzi...
Mamy powazne problemy z eksportem bazy ze starego. Jutro jadę do Warszawy, więc przenosiny zapewne pojutrze - do tego czasu "szpecjaliści" powinni uporać się z naszym problemem.

#22252  autor: koralowiec1
 03 paź 2005, 19:20
mnie się osobiście bardziej podoba wprowadzenie nowych warunków doładowań w SS niż cała ta afera heyah z 11 palcami... jeszcze tylko brak żeby cała polska nagle się na SS przerzuciła i byłoby super :wink:
niech szybko wchodzi możliwość przenoszenia numerów i jak mi się skończy umowa z ideą (ostatnio zwaną też oranżem) to trzeba będzie się poważnie zastanowić co (dokąd) dalej...

#22282  autor: Piotr
 03 paź 2005, 20:21
Panowie nie powiem, że mnie duma rozpiera, że już ponad dobre 7 miesięcy siedzę w tej sieci bo powiecie, że jestem nieskromny 8)

Możecie psioczyć na tą sieć, wieszać na nią wszelakiej maści obelgi a ja i tak wiem, że Sami Swoi są the best :-D

Może teraz trochę chołoty zmieni barwy na zielone ale i tak się tym nie przejmuje... są to skoczki, które prędzej czy później wyrzucą kartę Sim do kibelka kiedy jakin inny operator zaoferuje coś so się swieci, błyszczy, śpiewa i ma nie 6 a 12 palców u jeden ręki ;-)

Pozdrawiam.

#22302  autor: blom
 03 paź 2005, 21:01
Piotr pisze:Panowie nie powiem, że mnie duma rozpiera, że już ponad dobre 7 miesięcy siedzę w tej sieci bo powiecie, że jestem nieskromny 8)

Możecie psioczyć na tą sieć, wieszać na nią wszelakiej maści obelgi a ja i tak wiem, że Sami Swoi są the best :-D

Może teraz trochę chołoty zmieni barwy na zielone ale i tak się tym nie przejmuje... są to skoczki, które prędzej czy później wyrzucą kartę Sim do kibelka kiedy jakin inny operator zaoferuje coś so się swieci, błyszczy, śpiewa i ma nie 6 a 12 palców u jeden ręki ;-)

Pozdrawiam.
Pisząc szczerze od początku oferta mi pasowała. Ale nie nazwa… Teraz popieram wszystko, co jest tańsze od orangutana gorzeracza… Na dzień dzisiejszy mogę zmienić kartę na dowolnego opa, ale nierobie tego gdyż psioczę na go i może cos wy_psioczę :-D ps. bardziej kontaktuje sie przez neta i dlatego zostane przy tym opie co mam

#22336  autor: Piotr
 04 paź 2005, 08:21
@SDZ :!:
Oby więcej takich ludzi jak Ty, którzy nie skaczą z kwiatka na kwiatek opsss :wink: z sieci do sieci.

Pozdrawiam serdecznie 8)

#22347  autor: Th0mas
 04 paź 2005, 09:55
sdz pisze:
i jak zawsze rozchodzi sie o marke... bo to sami swoi...
swoja droga aby dojechac na miejsce mozna i mercedesem i fiatem wazne aby działał...
Nie tylko marka. nie odpowiadają mi warunki doładowań (za krótki okres ważności konta) brak MMSów, WAP, WAP przez GPRS, drogie SMSy.

#22349  autor: blom
 04 paź 2005, 11:10
Piotr pisze:@SDZ :!:
Oby więcej takich ludzi jak Ty, którzy nie skaczą z kwiatka na kwiatek opsss :wink: z sieci do sieci.

Pozdrawiam serdecznie 8)
To jest dziecinne moim zdaniem. Różnica kilku groszy nie jest warta zmiany numeru…

#28771  autor: kulboj
 04 lis 2005, 16:55
Miesiąc temu w tym temacie napisałem,że nie ma jeszcze elektronicznych doładowań za 80 i 160 zł.
Wtedy myślałem,że jest to małe opóżnienie i za pare dni wszystko będzie juz działało.
Minął miesiąc i co ?
Ta sama sytuacja - w kilku punktach usłyszałem,że nie mają możliwości doładowania kwotami 80 i 160.
Ręce mi opadły. :cry:

#28806  autor: D@rio
 04 lis 2005, 19:22
sdz pisze:
Piotr pisze:Panowie nie powiem, że mnie duma rozpiera, że już ponad dobre 7 miesięcy siedzę w tej sieci bo powiecie, że jestem nieskromny 8)

Pozdrawiam.
Pisząc szczerze od początku oferta mi pasowała. Ale nie nazwa… Teraz popieram wszystko, co jest tańsze od orangutana gorzeracza… Na dzień dzisiejszy mogę zmienić kartę na dowolnego opa, ale nierobie tego gdyż psioczę na go i może cos wy_psioczę :-D ps. bardziej kontaktuje sie przez neta i dlatego zostane przy tym opie co mam
Jesli psioczysz na Orange to akurat gwarantuje Ci ze nic nie wypsioczysz. Ta firma z gory jest negatywnie nastawiona do klienta. Nie wiem jak to robisz, ale ja pisalem e-mail'e w sprawach uslug d. IDEI do BOKu, a nawet szanownego, przez wszystkich "kochanego" p. Kalinowskiego ktory nie raczyl nawet odpisac :-) a to co bylo kiedys, a jest teraz w Orange dalej gow**m jest :) ...o to moja skromna pointa ;)

Ale zycze Ci powodzenia, pisz pisz ;) chociaz beda mieli co czytac choc wiedz ze oni bardzo nie lubia czytac negatywnie o sobie :)