Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
A w POPie 50 o 12 miesięcy... i gdzie jest lepiej?kulboj pisze:Dla mnie BOMBA !!!
Akurat tak się składa,że dzisiaj muszę doładować.
Zaraz lecę po doładowanie 80 zł.
A 40-ka też jest super - aż na 3 miechy przedłuża.
Tego mi było trzeba![]()
![]()
Taaa, zwłaszcza na wychodzące w POPie to sobie przedłużysz o 12 miechówTh0mas pisze:A w POPie 50 o 12 miesięcy... i gdzie jest lepiej?kulboj pisze:Dla mnie BOMBA !!!
Akurat tak się składa,że dzisiaj muszę doładować.
Zaraz lecę po doładowanie 80 zł.
A 40-ka też jest super - aż na 3 miechy przedłuża.
Tego mi było trzeba![]()
![]()
Ale jakoś zawiodłem sięna Orange i zastanawiam się nad zmianą pre padia. Sami Swoi nie biorę pod uwagę. Dla mnie oni się nie liczą na rynku telwefonicznym. Zaczynam poważnie sięzastanawiać nad Simplusem.
i jak zawsze rozchodzi sie o marke... bo to sami swoi...Th0mas pisze: A co do Samych Swoich - dla kogoś kto potrzebuje połączeń głosowych to jest IMHO najlepsza oferta prepaid na rynku...
Wiem, wiem - nowy serwer skonfigurowany czeka i się nudzi...sdz pisze:Witek - serwer!!!!
Pisząc szczerze od początku oferta mi pasowała. Ale nie nazwa… Teraz popieram wszystko, co jest tańsze od orangutana gorzeracza… Na dzień dzisiejszy mogę zmienić kartę na dowolnego opa, ale nierobie tego gdyż psioczę na go i może cos wy_psioczęPiotr pisze:Panowie nie powiem, że mnie duma rozpiera, że już ponad dobre 7 miesięcy siedzę w tej sieci bo powiecie, że jestem nieskromny![]()
Możecie psioczyć na tą sieć, wieszać na nią wszelakiej maści obelgi a ja i tak wiem, że Sami Swoi są the best![]()
Może teraz trochę chołoty zmieni barwy na zielone ale i tak się tym nie przejmuje... są to skoczki, które prędzej czy później wyrzucą kartę Sim do kibelka kiedy jakin inny operator zaoferuje coś so się swieci, błyszczy, śpiewa i ma nie 6 a 12 palców u jeden ręki![]()
Pozdrawiam.
Nie tylko marka. nie odpowiadają mi warunki doładowań (za krótki okres ważności konta) brak MMSów, WAP, WAP przez GPRS, drogie SMSy.sdz pisze:
i jak zawsze rozchodzi sie o marke... bo to sami swoi...
swoja droga aby dojechac na miejsce mozna i mercedesem i fiatem wazne aby działał...
Jesli psioczysz na Orange to akurat gwarantuje Ci ze nic nie wypsioczysz. Ta firma z gory jest negatywnie nastawiona do klienta. Nie wiem jak to robisz, ale ja pisalem e-mail'e w sprawach uslug d. IDEI do BOKu, a nawet szanownego, przez wszystkich "kochanego" p. Kalinowskiego ktory nie raczyl nawet odpisacsdz pisze:Pisząc szczerze od początku oferta mi pasowała. Ale nie nazwa… Teraz popieram wszystko, co jest tańsze od orangutana gorzeracza… Na dzień dzisiejszy mogę zmienić kartę na dowolnego opa, ale nierobie tego gdyż psioczę na go i może cos wy_psioczęPiotr pisze:Panowie nie powiem, że mnie duma rozpiera, że już ponad dobre 7 miesięcy siedzę w tej sieci bo powiecie, że jestem nieskromny![]()
Możecie psioczyć na tą sieć, wieszać na nią wszelakiej maści obelgi a ja i tak wiem, że Sami Swoi są the best![]()
Może teraz trochę chołoty zmieni barwy na zielone ale i tak się tym nie przejmuje... są to skoczki, które prędzej czy później wyrzucą kartę Sim do kibelka kiedy jakin inny operator zaoferuje coś so się swieci, błyszczy, śpiewa i ma nie 6 a 12 palców u jeden ręki![]()
Pozdrawiam.ps. bardziej kontaktuje sie przez neta i dlatego zostane przy tym opie co mam