• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #185693  autor: dechomenon
 23 maja 2007, 10:06
od wczoraj weszła nowa promocja, zamiast wieczorów i weekendów jest to pakiet 100min, ale co dalej to nikt nie wie!

#185697  autor: Kaczy
 23 maja 2007, 10:27
Dziwne, bo nawet osoby z Polkomtela, które zajmują się informowaniem o nowych promocjach milczą. dechomenon, skąd masz to info?

...::: Made for loneliness :::...

#185701  autor: kosaz
 23 maja 2007, 10:45
dechomenon, moze miales astro sen to sie zdarza :) idopiero za kilka dni to bedzie sam takie rzeczy czasem mam <sny>

#185702  autor: dechomenon
 23 maja 2007, 10:48
słuchaj klienci do nas przychodzą i mówią ze chcą te pakiety minut już tak od wczoraj popołudniu sie tak zaczęło dziać...koleżanka to po pracy miałą z 5tel od znajomych z zapytaniem co to jest nieoficjalnie wiem ze to 100min jest tylko do Plusa

#185706  autor: reegis
 23 maja 2007, 11:25
Heh, u nas też żadnego info o takich pakietach jeszcze nie było. Jak przyjdzie klient z Mixem, że chce taki pakiet to wklepcie na klawiaturze *110# i zobaczcie czy jest możliwość włączenia takiego pakietu. Jak mi się trafi klient z Mixem to sprawdzę :)

@dechomenon - do mnie od tygodnie przychodzą, że chcą laptopa za złotówkę, więc może coś źle zrozumieli ;)

#185707  autor: dechomenon
 23 maja 2007, 11:28
tylko , że kumpela dzwoniła do ZWO, i tam jej powiedzieli, że dziś dopiero ma być opublikowany regulamin i oni nic więcej nie wiedzą czy te minuty są do Plusa czy na stacjonarne itd...

#185736  autor: reegis
 23 maja 2007, 13:01
Informacja potwierdzona - od jutra startują darmowe popołudnia i weekendy, aczkolwiek regulaminów jeszcze nie ma.

#185742  autor: dechomenon
 23 maja 2007, 13:47
no ale dziwne bo klienci już otrzymywali takie smsy wczoraj...i znów dezorganizacja...na górze!

#185824  autor: Kaczy
 23 maja 2007, 18:36
Promka wchodzi. Tylko nikt nie ma oficjalnego info na ten temat. Ba... nawet dzis zablokowali możliwość aktywacji pakietów DWiW oraz DPiW. Obłęd.
Promocje dla wtajemniczonych :) Szkoda, że swoich pracowników nie zaliczają do tego grona.

#185828  autor: dechomenon
 23 maja 2007, 18:44
ja ten news wyprzedziłem o pare h hehe :P a w sumie to klienci nasi..:P
 #186401  autor: misiek
 25 maja 2007, 21:56
Witam oto co to jest :)

Promocja "Darmowe Popołudnia i Weekendy w mix” zastępuje "Darmowe Wieczory i Weekendy w mix”. W ramach usługi Użytkownik MIXPLUS może uruchomić pakiet 100 minut do wykorzystania (poprzednio było pakiet 60 minut) na krajowe połączenia do sieci Plus GSM i do krajowych sieci stacjonarnych.

Pakiet jest do wykorzystania w godzinach 16.00 - 8.00 od poniedziałku do piątku oraz całą dobę w soboty, niedziele i święta.

Jedynym sposobem Uruchomienia Pakietu przez Użytkownika MIXPLUS jest wysłanie krótkiego kodu *121*11*03# z numeru, dla którego ma być uruchomiony Pakiet. W ramach Promocji opłata za jeden Pakiet wynosi 5 zł brutto (z VAT). Konto Użytkownika MIXPLUS zostaje obciążone opłatą z chwilą uruchomienia Pakietu.

Pakiet może być wykorzystany przez Użytkownika MIXPLUS tylko w ciągu kolejnych 30 dni. Po upływie 30 dni od dnia Uruchomienia Pakietu niewykorzystane minuty w ramach Pakietu przepadają. Użytkownik na swoim koncie może uruchomić jednocześnie tylko jeden pakiet.

Użytkownik MIXPLUS ma możliwość sprawdzenia za pomocą krótkiego kodu: *121# : liczby pozostałych minut w ramach uruchomionego na swoim koncie Pakiecie oraz termin, do którego może wykorzystać uruchomiony Pakiet.

Promocja trwa od dnia 24.05.2007 r. do odwołania.

:lol:

Przemek

#186446  autor: dechomenon
 26 maja 2007, 03:45
myślę, że osoby zainteresowane już od dawna wiedzą co to jest :P

#186450  autor: misiek
 26 maja 2007, 06:51
Może i tak. Ja tylko dzielę się informacjami jakimi sam posiadam, a komuś mogą pomóc :P :)

Przemek

#188907  autor: Kaczy
 03 cze 2007, 13:13
No i się sypnęło. Właśnie sie dowiaduje od klientów, że od paru dni nie można aktywować tej usługi.

#188946  autor: dechomenon
 03 cze 2007, 14:21
Kaczy pisze:No i się sypnęło. Właśnie sie dowiaduje od klientów, że od paru dni nie można aktywować tej usługi.
ja się jeszcze kaczy nie spotkałem z nikim, kto by nie mógł uruchomić tej usługi..dzwoniłeś do BOK-u? coś z naszymi systemami?

#188984  autor: Kaczy
 03 cze 2007, 15:24
Parę dni temu przyszedł mail z informacją, że jest awaria i nie można uruchomić ani DWiW ani DPiW.
Jednak to miała być jednodniowa awaria. A jak się okazuje wiele osób ma z tym problem.
Przy próbie aktywacji pojawia się komunikat: "niepoprawne polecenie".

#189003  autor: dechomenon
 03 cze 2007, 16:21
tak tego maila czytałem...ale ogólnie teraz coś sie wysypało...bo ostanio nawet ludziom aktualizacja nie przychodziła na fona, albo nie odblokowywało rozmów wychodzących bardzo dziwnie! czyżby system znów się sypnął ?

#190456  autor: Kaczy
 08 cze 2007, 09:50
dechomenon pisze:czyżby system znów się sypnął ?
To nie awaria systemów.

Tak to jest jak sie nie czyta do końca regulaminów :)
Promocja DPiW dotyczy tylko osób korzystających z taryfy MixPlus III.
Jeśli ma sie starszą promocję MixPlus I bądź MixPlus II nie da się aktywować DPiW.

Ps. Co śmieszniejsze w regulaminie DPiW w ogóle nie ma mowy, że aktywacja może odbyć się w przypadku posiadania taryfy MixPlus III.

#190479  autor: dechomenon
 08 cze 2007, 11:07
ale nawet nie o ten przypadek mi do końca chodziło...bo po prostu w jednej chwili miałem 3 klientów, którzy po zasielniu konta nie dostali siana...i coś mi w biurze ktoś jęknął, że coś z systemem było/jest@!