Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
czyli wylali dziecko z kąpielą... w cenniku jest ze przepada....Klusek pisze:Nie podobno tylko tak dokładnie tak jak piszeszA wiadomo o tym już od samego początku więc ameryki nie odkryłeś
Tak więc zamykam i koniec tematu. A jak byś chciał sobie podyskutować o tym to jest osobny temat dotyczący Play
w cenniku jest "pakiet złotówek" jest to tak ogólnie ujęte że nie wiadomo - ale to by było samobójstwo dla sieciKlusek pisze:Nie dość, że skasowałem swój post to i już nie jestem pewien tego co napisałem, bo poczytałem sobie regulamin i już sam nie wiem jak to jest. Tak więc nie traktujcie moich słów jako wiążących. Jak ktoś będzie wiedział na 100% to niech tu napisze jak to jest
Tym bardziej iż ceny w karcie a abo sa te same - a telefon zawsze można zmienić...kojot67 pisze:Może to jest operator tylko na krótką metę, a potem sprzeda udziały i się zwinie. Więc znajomość z nimi tylko na krótką metę i z dystansem. Bo ładowanie się w jakiś abonament na dwa lata, moż sie odbić czkawką.
Odnosnie karty to nie rozumiem co w tym nie jasnego - pilnujesz terminu wychodzacych, ladujesz dzien przed i swiety spokoj - jesli cos zniknie reklamujesz - regulamin jest jasny2.4 Zasady rozliczania usług w Ofercie Play Karta
e. W przypadku niewykorzystania Pakietu Złotówek przed upływem terminu ważności połączeń wychodzących
a jednocześnie zaznaczasz, że korzystasz z pre-paid'a... Nie chciałeś raczej powiedzieć, że 28 maja kończył Ci się okres ważności konta na polączenia wychodzące? 31 maja wciąż środki były na koncie, ale nie doładowywałeś konta?ztomasz pisze:koniec miesiaca rozliczeniowego
Co w tym niezrozumialego?2.4 Zasady rozliczania usług w Ofercie Play Karta
e. W przypadku niewykorzystania Pakietu Złotówek przed upływem terminu ważności połączeń wychodzących, niewykorzystana wartość Pakietu Złotówek zostaje anulowana i nie może być wykorzystana po kolejnym Doładowaniu konta.