• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1081441  autor: Dorotea
 03 paź 2019, 09:04
@biala1991
Mam podpiętych kilka numerów T-Mobile pre-paid już po erze rejestracji, zarządzam nimi bez problemu (bez wklepywania SMS-ów co jest super, bo nie do wszystkich nr mam fizyczny dostęp) więc Twój problem musi być indywidualny.
 #1081624  autor: biala1991
 05 paź 2019, 09:20
@Dorotea,
wcześniej miałam ten numer podpięty ale usunęłam go na czas migracji do Heyah. Po powrocie był chwilowy (jak się okazało) problem, teraz już wszystko ok.

Przy okazji, gdyby ktoś wbrew temu co narzuca pomarańczowy operator, chciał założyć konto w starym Mój Orange to sposób z rejestracją przez aplikację działa :) Piszę o apce w starej wersji, bo najnowsza jest już chyba dostosowana do NMO (logowanie przez maila)
 #1081716  autor: Dorotea
 06 paź 2019, 18:40
biala1991 pisze:
05 paź 2019, 09:20
Przy okazji, gdyby ktoś wbrew temu co narzuca pomarańczowy operator, chciał założyć konto w starym Mój Orange to sposób z rejestracją przez aplikację działa :) Piszę o apce w starej wersji, bo najnowsza jest już chyba dostosowana do NMO (logowanie przez maila)
Dziękuję za informację, poszukam starszej wersji apki :wink: