• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #141462  autor: BzenkA
 14 sty 2007, 12:46
mam takie pytaaanko co sie dzieje jesli sie nie doladuje konta przez dwa miesiące??

#141463  autor: Kaczy
 14 sty 2007, 12:54
Zablokują Ci możliwość wykonywania połączeń. Czasami nawet odbierania. Telefon nie będzie miał zasięgu.
Przyślą Ci upomnienie, że jak do konkretnej daty nie doładujesz konta to będzie musiał zapłacić 600 zł.

W przypadku, gdy karta nie będzie chciała się logować do sieci to niezbędna będzie wizyta w Salonie Firmowym, bo tylko tam mają możliwość doładowania konta dla takiego telefonu.

...::: Made for loneliness :::...

#143807  autor: stolar
 20 sty 2007, 22:24
a jak to jest dokładnie z tym mixplusem? bo z w/w odpowiedzi wywioskowalem, ze nawet po 2 miesiacach nie doładowania nie zapłace kary? tak jest w rzeczywistości? bo wlasnie mam mixplusa i czy tam tak bardzo sztywno trzeba trzymac sie terminów? chodzi mi np. o kilku dniowy poślizg w doładowaniu?
z góry dzieki za odp

#143813  autor: Irek
 20 sty 2007, 22:29
Jeśli będziesz doładowywał zgodnie z zasadami czyli raz w miesiącu to nikt Ci konta nie zablokuje. Suma doładowań przedłuża wązność konta znaczy to, że jesli masz zobowiąznie na 30 złotych miesiącznie i doładujesz konto 2 x 30 pln to w natępnym miechu nie musisz ładować.

"And one more thing..."