• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #127289  autor: paweldomaros
 26 lis 2006, 11:02
Słuchajcie mam mianowicie taki problem:

Gdy doładuje konto kartą 5 to mi nie dodaje 2 dni na połączenia wychodziące i 7 dni na przychodzące. Co z tym zrobić?? :D

#127293  autor: b@sho
 26 lis 2006, 11:13
w oragne nie ma sumowania sie waznosci kont, wybierane jest to najkorzystniejsze, wiec jesli zaladowales 25 i konczy ci sie kasa np po 2tyg, doladujesz 5 to nie doda ci tego okresu, tylko bedzie ciagnelo z okresu waznosci tej 25.
o to chodzilo :?: czy masz inny problem :?: bo za duzo paweldomaros nie napisales wiec ciezko mi cos chwilowo innego ci napisac :P

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#127294  autor: lookass
 26 lis 2006, 11:14
ale doladowauje Ci kwote ?
ile razy tak Ci sie zdarzylo to pierwszy raz moze siec miala jakies problemy to idz do salonu oragne i powiedz o calym zajsciu niech konsultant doladuje sam i zobaczy czy przedluzy

#127299  autor: paweldomaros
 26 lis 2006, 11:19
lookass pisze:ale doladowauje Ci kwote ?
ile razy tak Ci sie zdarzylo to pierwszy raz moze siec miala jakies problemy to idz do salonu oragne i powiedz o calym zajsciu niech konsultant doladuje sam i zobaczy czy przedluzy

Kupilem sobie starter PoP'a 2 tygodnie temui mialem na koncie 8 zł , po jakimś czasie do dnia dzisiejszego doładowywałem sobie 2x 5 zł . Za każdym razem dodało kase ale nie dodało ważnosci konta.

[ Dodano: 2006-11-26, 11:20 ]
I wczoraj sobie zmienilem sie przenioslem do orange go i po zmianie dodało mi 49 850 dni na polonczenia odbierane ( LOOOOL) a dzis to juz zniknelo

#127300  autor: lookass
 26 lis 2006, 11:20
to cos jest nie tak nie wiem jak pomoc udaj sie do salonu i przedstaw problem

#127301  autor: b@sho
 26 lis 2006, 11:21
paweldomaros ile byly wazne na tym starterze wychodzace :?: z tego co wiem to jakos wlasnie 2 tyg jest czy jakos tak, wic moze byc tak jak ci napisalem. ostatni raz keidy 5 doladowales :?: bo jesli wczesniej niz 2dni temu to jest tak jak ci napisalem, liczy sie waznosc ta dluzsza, czy prz doladowanich czy przy zakupie startera

#127306  autor: paweldomaros
 26 lis 2006, 11:28
Tak. ma 2 tyg. A teraz mi zablokowali na wychodzące i nie wiem co robic. Czekaj zaraz sie przejde do sklepu i doladuje za 5 zł zobacze moze teraz doda.

#127308  autor: b@sho
 26 lis 2006, 11:30
powinno teraz ci przedluzyc. jesli tego nie zrobi to musisz wybrac sie do salonu do nich i wyjasnic sprawe, tak jak ci lookass pisal. napisz pozniej czy wszystko oka

#127311  autor: przemek910
 26 lis 2006, 11:36
paweldomaros pisze:Słuchajcie mam mianowicie taki problem:

Gdy doładuje konto kartą 5 to mi nie dodaje 2 dni na połączenia wychodziące i 7 dni na przychodzące. Co z tym zrobić?? :D
A czego miałoby niby dodać? W Orange nie ma czegoś takiego jak sumowanie ważności konta...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#127312  autor: b@sho
 26 lis 2006, 11:36
kin juz napisalem o tym wyzej :P

#127683  autor: Irek
 26 lis 2006, 23:19
paweldomaros pisze:Gdy doładuje konto kartą 5 to mi nie dodaje 2 dni na połączenia wychodziące i 7 dni na przychodzące. Co z tym zrobić??
Nic z tym nie zrobisz bo doładowanie za 5 pln tylko o tyle przedłuża ważność konta.

"And one more thing..."