• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #126948  autor: Oktan
 25 lis 2006, 10:08
Witam!
jak to jest w orange go i nowym popie z pakietami w przypadku gdy termin ważności na polączenia wychodzące kończy sie szybciej niż ważność pakietU?? tracimy wtedy możliwośc korzystania z pakietu i nam ginie pakiet czy mimo ze nie możemy wykonywać połaczeń wychodzących możemy dalej korzystać z pakietu sms do jego wyczerpania lub upływu terminu ważnosci??jak to jest??
 #126956  autor: Arek__85
 25 lis 2006, 10:49
Ja mam orange go i pop tez znam np pakiet 600smsow on dalej dziala jak nie ma limitu na karcie tak samo pakiety masz gadane albo w go sms 100smsna 37 mms wlasnie to jest zaleta orange :)

Arek (Orange Rulez)

#126963  autor: rafcyk
 25 lis 2006, 11:11
Dokładnie to jest jeden z nielicznych plusów tej sieci

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2

#126996  autor: babeo
 25 lis 2006, 12:57
rafcyk pisze:Dokładnie to jest jeden z nielicznych plusów tej sieci
Ja bym znalazł trochę więcej :wink:

#127087  autor: oprych
 25 lis 2006, 17:08
babeo83 pisze:rafcyk napisał/a:
Dokładnie to jest jeden z nielicznych plusów tej sieci

Ja bym znalazł trochę więcej

Ja bym znalazł duuuuuuuużo więcej, ale jesli ktoś jest ślepo zaptrzony w niedoszłe T-Mobile, to co poradzić.

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#127111  autor: szejkspir
 25 lis 2006, 18:34
O, jak już rozważacie plusy Orange/Pop to może porównajcie je z TakTak. Nie bardzo orientuję się w ofercie pomarańczoewgo operatora, a chętnie posłuchałbym w czym jeszcze góruje nad TT.

#127117  autor: oprych
 25 lis 2006, 18:41
Orange:
-roczna możliwość odbierania połączeń
-kredyt w nagłej sytuacji
-dodatkowe 10% do doładować(fakt tylko wewnątrz sieci i co 25 dni musi być doładowanie, ale tt nie ma wogle nic takiego)
-częste promocje doładowań(może i nie takie jak w tt, ale są regularne, nawet pare razy w miesiącu)
-przy większych doładowaniach np. za 150zł. 30zł. gratis a nie tylko jakieś erajednostki
-jako pierwsi wprowadzili smsy za 1 grosz, które gdy nei zostaną wykorzystane w 29 dniu ważności, po wykupieniu kolejnego sumują się i powiększa się data ich ważności)
-bezpłatna poczta głosowa
-możliwość wykupienia darmowych weekendów(nie każdy jednak z tego skorzysta)
-lepsze numery(które możńa wykorzystać z doładowań na koncie promocyjnym-dla kogoś kto dzwoni tylko do 1-3 numerów rzecz, której tt nie da)
To na razie tyle.
Zresztą to jest moim zdaniem nie potrzebne. Nie ma lepszych i gorszych sieci. Każdy dobiera do swoich potrzeb.

#127122  autor: l3p
 25 lis 2006, 18:54
Ja korzystam z Popa wlasnie z powodu tych esow nie przepadajacych przy polaczeniach wychodzacych. A w szczegolnosci za to, ze moge rozmowiac z jedna osoba w Orange za 15gr min.. :D Uwazam, ze Pop wcale nie jest taki zly mogly by choc troche min obizyc i sms i powrocil by do swojej dawnej swietnosci.

#127136  autor: PiotrG-dz
 25 lis 2006, 20:24
Ja bym znalazł duuuuuuuużo więcej, ale jesli ktoś jest ślepo zaptrzony w niedoszłe T-Mobile, to co poradzić.[/quote]Oprych dlaczego nie lubisz ERY :?: W TT do wszystkich jest 59 gr a w GO i POP 0,80 gr.Może jej nie lubisz bo siedzą w niej Germańcy :smt005

#127157  autor: oprych
 25 lis 2006, 21:22
A co Niemcy mają do tego, nie wiem może to miało być śmieszne? A czy muszę lubić Erę? Tak samo inni nie lubią Orange(a wręcz zieją nienawiścią do wszsytkiego co zrobi), ja natomiast Ery. Widać bardziej opłaca mi się "przepłacać" :wink: Czy tt da mi rozmowy za 5 groszy z wybranym numerami? Chyba nie. Wybierajac sieć nie patrzyłem tylko na jakieś tam 59 groszy po za sieć. Nie po to wybieram daną sieć, aby głównie dzwonić do innych.

#127188  autor: PiotrG-dz
 25 lis 2006, 22:24
Oprych Chodziło mi o to ,że jesteś patriotą.Wiadomo ,że ERA jest niemiecka.Wobec tego kierując się patriotyzmem wszyscy Polacy powinni wybrac PLUSa.Bo narazie jako jedyny opiera się przejęciu przez obcych . :) PS.Orange też nie już Polskie.

#127191  autor: oprych
 25 lis 2006, 22:27
Ok rozumiem tepsaslave, źle zinterpretowałem to, co napisałeś wcześniej. Plus też niedługo nie będzie już polski. Zresztą w przypadku sieci patriotyzm ma tutaj nei wiele wspólnego. Zresztą sam wiesz przecież na czym patriotyzm polega...

#127197  autor: b@sho
 25 lis 2006, 22:32
zreszta ornge to zabojadow jest, a przepychanki na temat sieci to nie ma co robic, jestesmy dorosli i takie przechwalanie sie czy jezdzenie po czyms nie ma sensu, kazdy wie jaka siec oferuje jakie uslugi itd, i kazdy korzysta z wlasnej nie przymuszonej woli z takiej ktora mu lezy.

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#127204  autor: oprych
 25 lis 2006, 22:40
b@sho, już o tym pisałem kilka postów wyżej

#127205  autor: b@sho
 25 lis 2006, 22:42
nie przeczytalem wszystkich bo nadrabiam dzis dzien bo mnie nie bylo, sorki ze powtorzylem twoja mysl

#127212  autor: Pawrzes
 25 lis 2006, 22:55
Dla niektórych może to i dobre że pakiet działa niezależnie od stanu konta ale gorszy jest fakt że konfiskują niewykorzystaną kwotę po zakończeniu daty ważności (z możliwością odzyskania w ciągu zaledwie 5 dni...)

Pozdrawiam

#127215  autor: b@sho
 25 lis 2006, 22:57
z ta kwota to fakt, mogla by byc zawieszona na ten czas a nie zabierana, jednak czy my za duzo nie chcemy, to mobilizuje do doladowan, i op zarabia. a esy sie przydaja, zawsze mozna pakiet w ostani dzien waznosci walnac, a potem miesiac esy pisac :P czasem tak robie :mrgreen:

#127217  autor: Pawrzes
 25 lis 2006, 23:01
A w Tak Tak mamy m.in.:

Obrazek

Ale w każdej sieci dla każdego coś miłego :)

Pozdrawiam

#127220  autor: b@sho
 25 lis 2006, 23:03
mnie tym nie przekonasz Pawrzes. tak tak nie jest zly, ale ja w ptc tela miec nie bede :P i juz. a w popie mnie tanio wynosi utrzymanie. jak bede w tt to bede mial drogo bo wiekszosc nr w orangu siedzi. taka prawda

#127223  autor: szejkspir
 25 lis 2006, 23:06
b@sho pisze:mnie tym nie przekonasz Pawrzes. tak tak nie jest zly, ale ja w ptc tela miec nie bede i juz. a w popie mnie tanio wynosi utrzymanie. jak bede w tt to bede mial drogo bo wiekszosc nr w orangu siedzi. taka prawda
1. prawo prepaidowca:
"Gdzie są Twoi, tam i Ty." :mrgreen:

To może jeszcze niech ktoś się wypowie o Simplusie, Heyah, Popie i Samych Swoich to będzie komplet. All in one :-)