• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 50 z 111
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 111
 #797822  autor: bazooka
 22 kwie 2015, 15:29
Z innego wątku w temacie o Kluczu i załączaniu pakietów...
Gregrin pisze:Niestety osoba dla której o tym myślałem nie ma takiej możliwości w telefonie a dla niej takie wbijanie kodów nawet gdy bym ja o tym pamiętał i jej przypominał jest stresujące i później prowadzi do niepotrzebnych nerwów wiec bez możliwości włączania zdalnego odpada...
...i dlatego też apelujemy do Klucz Mobile o wprowadzenie możliwości kontroli pakietów z poziomu serwisu www - może to spowodować przypływ klientów, bowiem niekiedy jest nieunikniona zdalna kontrola nad kontem dla naszych bliskich, którzy w tym temacie sobie nie radzą...
Co na to przedstawiciel Klucza :?:
 #797872  autor: Blank
 22 kwie 2015, 18:15
@sebusy, ewentualnie przynajmniej przez BOK telefoniczny. Obecnie obsługa wyłącznie przez ussd jest jedną z największych wad tego operatora.
Rozumiem, że uruchamianie usług przez www może generować zbędne (ich zdaniem) koszty, ale w takiej sytuacji, powinni udostępnić przynajmniej możliwość aktywacji poprzez kontakt z Biurem Obsługi.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #797876  autor: bazooka
 22 kwie 2015, 18:27
Pod warunkiem darmowego kontaktu z BOK, ewentualnie aktywacja przez centralę tonowo - choć to chyba bardziej skomplikowane niż przepisanie z kartki kodu i zatwierdzenie zieloną słuchawką - a piszemy o takich osobach, które mogłyby mieć problem nawet z tym...
Innymi słowy pewne kwestie powinny być możliwe do aktywacji zdalnej.
Tymczasem Orange wprowadzając ostatnie dwie usługi na kartę idzie w kierunku USSD - co się dzieje :roll:
 #797878  autor: cyanoone
 22 kwie 2015, 18:38
sebusy pisze:Tymczasem Orange wprowadzając ostatnie dwie usługi na kartę idzie w kierunku USSD - co się dzieje :roll:
Dla opa lepiej mieć 10 klientów, którzy płaca po 5 zl czy 7 klientów z czego 5 z nich płaci po 10 zł,a Ci dwaj po 5zł?
Im mniej osób korzysta z promocji tym dla sieci lepiej.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
 #797921  autor: bazooka
 22 kwie 2015, 21:14
@dihash - najpierw w temacie Vectone o Kluczu, teraz w temacie o Kluczu o Orange...
Nie, nie, nie - nie róbmy bajzlu - stworzyłem, bo przy okazji by Ci wskazać te usługi, które miałem na myśli, nie mogłem ich znaleźć na stronie O.
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=81090
 #797924  autor: Blank
 22 kwie 2015, 21:17
Sądziłem, że chodzi o jakieś inne usługi. Te można uruchomić przez kontakt z BOK, więc w porównaniu do Klucza jest znacznie lepiej ;)
Ale ok, nie róbmy bajzlu.

PS. Aby wyjść z tej sytuacji, teraz powinniśmy w temacie o Orange pisać o Vectone? :D

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #797985  autor: Rosolak
 23 kwie 2015, 11:06
Chyba wszystkie te niskobudżetowe MVNO oferują aktywację wszelakich usług przez kody USSD. Być może związane jest to z kosztami związanymi z wdrożeniem systemu. Niestety ostatnio coś Klucz przycichł i odszedł od, do niedawna stosowanych praktyk, jakimi była interakcja z klientem. Mniej ich tu, mniej na fejsie, temat lejka też poszedł w niepamięć. :(

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #798064  autor: Blank
 23 kwie 2015, 19:53
No niestety, da się to zauważyć. Dlatego tak jak piszę, ja już nawet nie oczekuję mozliwości uruchamiania usług przez www, ale przynajmniej przez kontakt z BOK, oraz możliwości dołądowania konta przez kontakt z BOK (jak w Orange).
Autoodnawialne pakiety w ostateczności...

#798130  autor: Klucz Mobile
 24 kwie 2015, 09:05
Witamy
nie przycichliśmy :) od 3 kwietnia nic nikt nie pisal w naszym wątku, więc nasteż tu nie było
Wprowadzenie lejka jest uzaleźnione od naszego Partnera, zarówno jak inne zmiany techniczne
Kontakt z BOK jest zadarmo

www.klucz.net

https://www.facebook.com/KluczMobile
 #798131  autor: Niezgodna7
 24 kwie 2015, 09:28
A co tu pisać? Esów nie dacie, to nie ma jak pisać
;- D
 #798238  autor: bazooka
 24 kwie 2015, 21:40
Klucz Mobile pisze:Kontakt z BOK jest zadarmo
Ale nie można, przez BOK, zdaje się (nie wiem, nie używam) aktywować tego o czym tu piszemy.

Najważniejsze do czego chcielibyśmy by Klucz się odniósł to się nie odniósł...pogoda ważniejsza :)
A tu zdalnie przez stronę aktywować tego i owego ni-huhu...
 #798241  autor: cyanoone
 24 kwie 2015, 22:05
@Klucz mobile
Mieliście wprowadzić lejek i pakiety w UE. Na jakim jesteście etapie negocjacji z Plusem?

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
 #798245  autor: Rosolak
 24 kwie 2015, 22:17
sebusy pisze:Najważniejsze do czego chcielibyśmy by Klucz się odniósł to się nie odniósł...pogoda ważniejsza :)
No i to właśnie miałem na myśli. Dialogu już nie ma. :(

Co do lejka, to kiedyś tam napisali, że temat wyciszają dopóki nie będą mieli pewnego info, co do terminu. I od tego momentu przestali odpisywać na pytania dotyczące w/w. To akurat rozumiem, wolą poczekać na pewniaka, zamiast bawić się w vectonowe "wkrótce". :-) Ale martwi mnie dialog na inne tematy. Fejs też jakoś tak mniej aktywny. Lajków ubyło, ale to akurat polityka f, która usuwa nieaktywne konta (tak słyszałem). Choć lajki srajki, to akurat dla mnie żaden wyznacznik.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #798659  autor: Klucz Mobile
 27 kwie 2015, 09:23
oczewiście, że pogoda jest ważna :)
natomiast na wszystkie pytania - lejek, pakiety internet w roamingu itp. odpisaliśmy już kilkakrotnie, kiedy tylko partner urochomi nam ta opcję odrazu poinformijemy, wnioski zgłosiliśmy już dawno i czekamy.

www.klucz.net

https://www.facebook.com/KluczMobile
 #798713  autor: negra
 27 kwie 2015, 12:18
No i wszystko jasne i klarowne :D Czekamy razem na zadowalające wiadomości :P
  • Strona 50 z 111
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52