Jeżeli nie wysyłasz sms to możesz wlaczyc w Plushu tez pakiet Internet + rozmowy bez limitu za 20 zł.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dzięki koledzy, przejdę do a2mobile i zobaczę co i jak. Najwyżej potem do plusha przejdę. To co ma a2mobile mi starcza.
Rozmowy i internet w a2 to 15,90 ktoś napisze zaraz że to tylko 4,10 zł to prawda, lecz rocznie 50 zł, w moim przypadku są 4 takie numery.....
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
realnie zaoszczędzisz niecała złotówkę(miesięcznie) w stosunku do plusha, bo w plushu oprócz 5 doładowania gratis jest jeszcze 3 miesiące za pół ceny pakiet za przeniesienie numeru.
http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
Tu już nie chodzi o 5zł.
Plush ma inne zalety.
1. Czasami bywają problemy z roamingiem krajowym a2mobile - tak sieć widzi część telefonów.
2. HD Voice, kto korzystał ten wie że różnica w jakości rozmowy jest ogromna.
3. Aplikacja do zarządzania kontem.
4. Bonusy do doładowań jak ostatnie 50%.
5. W ten weekend możesz za darmo oglądać mecze eliminacji mistrzostw świata, bez limitu jest także transfer danych.
6. Oglądanie Ipli czy CP GO także bez limitu GB.
Sporo różnic a cena podobna - 20zł, więc po co dziadować?
Plush ma inne zalety.
1. Czasami bywają problemy z roamingiem krajowym a2mobile - tak sieć widzi część telefonów.
2. HD Voice, kto korzystał ten wie że różnica w jakości rozmowy jest ogromna.
3. Aplikacja do zarządzania kontem.
4. Bonusy do doładowań jak ostatnie 50%.
5. W ten weekend możesz za darmo oglądać mecze eliminacji mistrzostw świata, bez limitu jest także transfer danych.
6. Oglądanie Ipli czy CP GO także bez limitu GB.
Sporo różnic a cena podobna - 20zł, więc po co dziadować?
Minusy też są że przy każdym nowym miesiącu rozliczeniowym wiążesz się na kolejne 4 doladowania....
Można ładować np. 4 razy po 5 zł 
RWK jest za darmo.

RWK jest za darmo.
Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Bzdury dla ciebie ja myślę inaczej, nie licz pod względem jednego numeru tylko 4-5 czyli rodziny
Żona tylko dzwoni
Ja mam 2 numery w tym prywatny no limit drugi tylko dzwonię
Dwójka dzieci no limit.
W plush miesięczny koszt 125
A2= 80 zł i kto tu bzdury pisze????
Żona tylko dzwoni
Ja mam 2 numery w tym prywatny no limit drugi tylko dzwonię
Dwójka dzieci no limit.
W plush miesięczny koszt 125
A2= 80 zł i kto tu bzdury pisze????
Nie tak nerwowo kolego 

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Sorry ale niektórzy twierdzą że Tylko oni mają rację, przy okazji obracając innych.. Forum jest po to by komuś doradzić!!!!
Kamil, na wszystkich numerach masz aktywny pakiet za 20zł?
Na 3 no limit
Pozostałe 2
Żona tylko dzwoni
Ja mam dwa numery, no limit prywatny i drugi numer tylko dzwonię (wykorzystuje go tylko w pracy nie zabieram do domu) jeśli przekonasz mnie kolego do plush to przyznam co rację i dokonam MPN.
Pozostałe 2
Żona tylko dzwoni
Ja mam dwa numery, no limit prywatny i drugi numer tylko dzwonię (wykorzystuje go tylko w pracy nie zabieram do domu) jeśli przekonasz mnie kolego do plush to przyznam co rację i dokonam MPN.
Ja przeniosłam dwoje emerytów, którzy nie potrzebują internetu w telefonach do a2mobile. Do tej pory płacili 50 zl za stacjonarny.Teraz mają dwa nr no limit za 32 zl.W Sumie 5 kart z Play poszło dwie do a2mobile i 3 do NJU.
Ale niektórzy z Was mają problem z tym A2. Płacą Wam za przekonywanie do Plusha? Widzę wypisane same zalety Plusha, ale o A2 to już nic. A gdzie o elastyczności oferty i możliwości połączenia karty z Aero2? Ile tego neta jest faktycznie w Plushu, bo patrząc na plejowate lejki to w A2 jest faktycznie niewyczerpalny. 

Rebeliant pisze:Płacą Wam za przekonywanie do Plusha?
też mam wrażenie takie, że Patryk7588 wylizał S......wi cały odbyt. Chyba w plusie dobrze zarabia.

Gdybyście mieli odrobinę pojęcia to byście wiedzieli że pieniądze z Plusha i a2mobile idą do jednej kieszeni.
Pisałem tylko że przy wyborze Pełnego Pakietu lepiej wybrać Plusha niż a2mobile.
Niższe pakietu w a2mobile są ok.
To że wy wolicie dziadować za 5zł które w sumie można obniżyć do 0zł to wasza sprawa.
Możliwe że kiedyś dorobicie się telefonów lepszych niż 2G only za 69zł w Biedronce, wówczas odczujecie różnice między zwykłym połączeniem a HD Voice.
Cześć z was biadoliła że mam problemy z roamingiem krajowym, w Plushu tego nie ma.
@macc, nie porównuj mnie do siebie, być może lubisz takie zabawy z zarządem lajta.
To tyle ode mnie Dziady.
Pisałem tylko że przy wyborze Pełnego Pakietu lepiej wybrać Plusha niż a2mobile.
Niższe pakietu w a2mobile są ok.
To że wy wolicie dziadować za 5zł które w sumie można obniżyć do 0zł to wasza sprawa.
Możliwe że kiedyś dorobicie się telefonów lepszych niż 2G only za 69zł w Biedronce, wówczas odczujecie różnice między zwykłym połączeniem a HD Voice.
Cześć z was biadoliła że mam problemy z roamingiem krajowym, w Plushu tego nie ma.
@macc, nie porównuj mnie do siebie, być może lubisz takie zabawy z zarządem lajta.
To tyle ode mnie Dziady.
Do mnie też pijesz? Bo zwracasz się w liczbie mnogiej.
Nigdzie nie napisałem, że pieniądze z A2 i Plusha nie idą do jednej kieszeni.
Mam większe oszczędności niż 5zł z tytułu A2, więc nie trafiłeś.
Telefonu też nie mam z biedry i też nie tylko 2G.
Jak sam zaznaczyłeś CZĘŚĆ ma problemy z roamingiem, a część to nie wszyscy.
Tyle ode mnie "bogaczu" w prepaidzie płacący o 5zł więcej! Luksus jak szampan z ruskim kawiorem.
Nigdzie nie napisałem, że pieniądze z A2 i Plusha nie idą do jednej kieszeni.
Mam większe oszczędności niż 5zł z tytułu A2, więc nie trafiłeś.
Telefonu też nie mam z biedry i też nie tylko 2G.
Jak sam zaznaczyłeś CZĘŚĆ ma problemy z roamingiem, a część to nie wszyscy.

Tyle ode mnie "bogaczu" w prepaidzie płacący o 5zł więcej! Luksus jak szampan z ruskim kawiorem.
Pisałem ogólnie.
@macc oznaczyłem bo jak widać to burak i pisze chamsko, być może tak go wychowano, trudno.
Mam telefon na abonament, nie mam ani Plusha ani a2mobile jako główny numer ale mam je testowo więc wiem jak się sprawują.
@macc oznaczyłem bo jak widać to burak i pisze chamsko, być może tak go wychowano, trudno.
Mam telefon na abonament, nie mam ani Plusha ani a2mobile jako główny numer ale mam je testowo więc wiem jak się sprawują.
Panowie, bardzo proszę o spókój.
Patryk, odnośnie do HD Voice, to jest praktycznie mit. HD Voice działa wyłącznie przy spełnieniu WSZYSTKICh warunków:
-> Telefon obu osób musi obsługiwać HD Voice (i nie mieć wyłączonej tej opcji, co jeszcze niedawno było NORMĄ na telefonach z androidem)
-> Obie osoby muszą znajdować się w tej samej sieci
-> Obie osoby muszą znajdować się w zasięgu 3G
W praktyce, będąc w Orange rozmawiałbym z JEDNĄ osobą w HD Voice. Będąc w Plus ... z 0. HD Voice to dla mnie wartość równa zero.
Jako użytkownik, masz niemal zerowy wpływ na to, czy rozmowa będzie w HD Voice. A z rodziną... rozmawia się raczej osobiście.
Patryk, odnośnie do HD Voice, to jest praktycznie mit. HD Voice działa wyłącznie przy spełnieniu WSZYSTKICh warunków:
-> Telefon obu osób musi obsługiwać HD Voice (i nie mieć wyłączonej tej opcji, co jeszcze niedawno było NORMĄ na telefonach z androidem)
-> Obie osoby muszą znajdować się w tej samej sieci
-> Obie osoby muszą znajdować się w zasięgu 3G
W praktyce, będąc w Orange rozmawiałbym z JEDNĄ osobą w HD Voice. Będąc w Plus ... z 0. HD Voice to dla mnie wartość równa zero.
Jako użytkownik, masz niemal zerowy wpływ na to, czy rozmowa będzie w HD Voice. A z rodziną... rozmawia się raczej osobiście.