• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 50 z 447
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 447
 #816715  autor: Maks SIM
 11 sie 2015, 01:40
blacQ1 pisze:sieć play jest strasznie zła iż przenosi się nr z playmobile do faktmobile
Jak sieć Play "może być na coś zła" :))???
Przecież pomiędzy PlayP4 a FaktMobile podpisana jest umowa --> Play udostępnią cała infrastrukturę pod ofertę przygotowaną przez FaktMobile i cześć zysków wraca z powrotem do P4
Jak to się mówi potocznie "Wilk syty i owca cała"
To są przecież zyski dla Play P4 z taką korzystną ofertą przebijającą z voucherami - nawet ofertę Virgin2012, oraz z taką popularnością , niskimi stawkami 15gr, rokiem ważności konta i zasięgiem nadajników 4 SIECI.
Jak dla mnie oferta przemyślana PERFECT :)

Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
:) / Szczęśliwego Nowego Roku
 #816724  autor: anonymous093133
 11 sie 2015, 08:34
Dzisiaj zniknął mi voucher na sms-y.
Wczoraj był, dzisiaj nie ma.
Pomimo tego, że sms-y mam ważne do dzisiaj i nie aktywowałem kodem.
Zaczyna to już być upierdliwe a może w tym jest jakaś metoda?
Tylko, że ja tego nie ogarniam. :roll:
 #816737  autor: anonymous093133
 11 sie 2015, 10:00
Po aktywacji sms-ów wczorajszym kodem pojawił się powtórnie voucher w Play24.

Wygląda na to że :
- priorytet mają jednak kody z gazety
- voucher z Play24 znika jeżeli go nie wykorzystasz

Do tego kolejna ciekawostka.
Po aktywacji kodem sms-ów można dodatkowo uruchomić voucher z Play24.
Czyli można nabić podwójną ilość.
Gdzie tu logika??
Ostatnio zmieniony 11 sie 2015, 10:07 przez anonymous093133, łącznie zmieniany 1 raz.
 #816740  autor: Rosolak
 11 sie 2015, 10:06
U mnie od ostatniej aktywacji vouchery mają status Włączony (możesz jeszcze włączyć 0).

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #816745  autor: Rosolak
 11 sie 2015, 10:09
Czyli co, tylko raz można było z tego skorzystać?

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
 #816747  autor: Rosolak
 11 sie 2015, 10:13
Ja w zeszłym tygodniu wbiłem wszystkie trzy vouchery. Od tamtego czasu mam w/w status. Wczoraj wbiłem SMS-y kodem, status się nie zmienił. OK, czyli czekamy do czwartku.

#816749  autor: limaK
 11 sie 2015, 10:24
Wygląda na to, że mamy analogiczną sytuację co przy "nabijaniu". Voucher znika w dniu, do którego był ważny od ostatniej aktywacji i sam się już bez kodu z gazety nie pojawi. Czyli tak naprawdę wprowadzi go po to, żeby móc sprawdzić że jest aktywny i tyle... Ale zobaczymy jak będzie w czwartek z minutami.
 #816752  autor: anonymous093133
 11 sie 2015, 10:43
Jest jak piszesz ale pojawia się nowy "myk".
W zeszłym tygodniu nie ruszałem vouchera.
Dzisiaj zniknął.
Uruchomiłem kodem wczoraj podanym przez blacQ1 ( nieustająco dziękuję ).
Pojawił się voucher. Uruchomiłem go.
Voucher przeszedł w stan "zerowy" ale ...
W wyniku tej operacji dwukrotnie nabiłem sms-y ( chociaż ich praktycznie nie używam ).
I to jest dziwne.
 #816767  autor: blacQ1
 11 sie 2015, 11:34
Panowie jeżeli używacie vouchera przy nabijaniu pakieciku obojętne czy to smsy ,net ,minuty nie żdziwcie się jak będziecie mieć -> przykład zenek ma 10 minut doładował kodem z gazet ,póżniej po przez -> vouchera ma 20 min jak by nawet nabił do 60 min to i tak mu zminimalizują sam osobiście miałem taki przypadek ! -> dlatego wolę wbijać przez kody z gazety pewniejsze !:)
 #816783  autor: Gregrin
 11 sie 2015, 13:47
U mnie jeszcze nic nie zniknęło (chyba ze mowa o sytuacji jak resetowali wszystkim na max 6 aktywnych pakietów ale to wtedy zaokrąglali tez w gore). Play "pakietów nabytych" raczej nie cofa. Jak coś mam możliwość uruchomienia przez p24 to nie ja powinienem się interesować czy to tam jest zgodnie z regulaminem czy przez błąd.
 #816793  autor: Maks SIM
 11 sie 2015, 14:48
vouchery na Play24 są "resetowane" w dniu pojawienia się kodu SMS na dany pakiet,
np. voucher na 10 min będzie widoczny tylko do środy,
w czwartek voucher na 10 minut pojawi się na PLay24 po wpisaniu SMS-em kodu z gazety.
Nie ma co narzekać, w/g mnie teraz jest OKI
Ten voucher to taki dodatek, żeby zachęcić do korzystania z oferty i Wielkie Bravo dla twórców FaktMobile

Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
:) / Szczęśliwego Nowego Roku
 #816833  autor: Gregrin
 11 sie 2015, 18:36
Maks SIM pisze:np. voucher na 10 min
Ja bym to nazwał voucher po 10min bo pojawia się po uzyskaniu pakietu kodem z gazety. Dla mnie play24 jest po to aby zdalnie korzystać z usług, w tym przypadku się to trochę nie sprawdza :/ Drugi problem z tymi voucherami jest taki ze teoretycznie się one nie sumują i nie można włączyć kolejnego gdy stary jest aktywny. W praktyce miałem tak ze po tygodniu nie moglem użyć kolejnego kodu z gazety bo stary był jeszcze aktywny. Długo dochodzą do ładu z tymi kodami :/
 #816843  autor: Rosolak
 11 sie 2015, 19:58
Co za naród ... Zawsze musi się znaleźć jakiś jegomość, który wynajdzie dziurę w całym. Dyskusja związana z tematem, jakby nie było.

#816871  autor: limaK
 11 sie 2015, 22:40
Jako że po części brałem w tym udział, uprzejmie wyjaśniam: niektórzy są ciekawi chociażby tego, czym kierowali się decydenci na Taśmowej przywracając omawianą opcję, ot co. Nie wspominając już o tym, że niektórzy przy tej okazji bezinteresownie dzielą się własnymi obserwacjami.
  • Strona 50 z 447
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 447
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50