Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
Play
kubik pisze: wysłałem poprzez epuap.gov.pl - szybko i bezpośrednio, opisałem całą historię od momentu wysłania zamówienia/wniosku o przeniesienie numeru poprzez stronę VMP.
Sprawe zgłosiłem również do UKE.osachorzow pisze: Mam to samo, ale na drodze FreeM -> Play. Dziś nawet Play zadzwonił i prosił abym sam zawiadomił UKE bo oni nic nie mogą więcej zrobićPlay twierdzi że FreeM nie chce wydać numeru, a FreeM twierdzi że Play NIE WYSYŁA komunikatów MNP. Czyli najprawdopodobniej jest burdel w Play... a od planowanej daty przeniesienia minął ponad miesiąc...
Tak, teraz tak jest i było to nawet potwierdzone przez Dział Techniczny Play i Play4You. Natomiast jak będzie w przyszłości, to przedstawiciele wykręcali się od konkretnej odpowiedzi.Karlos20 pisze:WSZYSTKO JASNE! rozmowy i SMSy do VIRGIN MOBILE - z numerów PLAY są TAK SAMO taryfikowane, jak z Play -> Play
Może dlatego że w VM rozmowy poza sieć są tańsze niż w Play i to bez zabawy z pakietami?Cage pisze:Zastanawia mnie jeden fakt, dlaczego tyle osób przechodzi z Play do VM![]()
Widzisz... nie ma pakietów a i tak rozmowy poza sieć są tańsze, niż nawet te w pakiecikach z PlayCage pisze:według mnie w VM jest i tak drogo, co z tego, że przy doładowaniu otrzymuje się 50% więcej gratis, skoro i tak nie ma pakietów
Niekoniecznie.Widzisz... nie ma pakietów a i tak rozmowy poza sieć są tańsze, niż nawet te w pakiecikach z Play
Też zadałem sobie pytanie jak miałem już 5 nr z książki VM...W tym 4 z Play. Ludzie mają serdecznie dość pajacowania z pakietami w Play i nie tylko. Chcą mieć przejrzystą ofertę na poziomie.Cage pisze:Zastanawia mnie jeden fakt, dlaczego tyle osób przechodzi z Play do VM
Chcesz mieć neta bez zjadania kasy z konta? Też musisz kupić pakiet, i to wcale nie tanio...Kryniczanin pisze:Też zadałem sobie pytanie jak miałem już 5 nr z książki VM...W tym 4 z Play. Ludzie mają serdecznie dość pajacowania z pakietami w Play i nie tylko. Chcą mieć przejrzystą ofertę na poziomie.