Rosolak wchodzisz na konto play24 następnie pakiety usługi i tam Ci pisze voucher ,ale przy czym obecnie można włączyć po jednym pakiecie nie wiem jak jest U was!
A jak voucher nie będzie działał to zostają kody z gazety nie ma się co przejmować 

Dokładnie. Czyli po wysłaniu sms'a jest możliwość włączenia na stronie czyli mamy 100MB (sms + aktywacja na stronie)Maks SIM pisze:Jeżeli na PLay24 nie widać vouchera - to po wpisaniu kodu pojawi się z możliwością aktywacji danego pakietu. Po aktywacji vouchera przez Play24 widnieje jako "aktywny"-czyli można aktywować tylko1
Pewnie tak tylko do tego nie pasuje mi zapis w regulaminieMaks SIM pisze:Prawdopodobnie możliwość aktywacji vouchera przez Play24, będzie "przywracana" w dniu ukazywania się kodów na poszczególne pakiety... zobaczymy....
co w przeszłości powodowało problemy (przynajmniej u mnie) przy włączaniu pakietu internetu. Konsultanci informowali ze system nie aktywował u mnie pakietu ponieważ mam już go aktywny (teoretycznie był bo termin nie wygasł ale MB już nie było :/) i kolejna aktywacja będzie możliwa dopiero po jego wygaśnięciu -zgodnie z regulaminem :/ Jeśli dalej tak będzie (czyli pakiety nie będą się sumować) to biorąc pod uwagę ze często są problemy z ich aktywacja, będzie to gra nie warta świeczki (przynajmniej dla mnie).RegulaminFaktu pisze:3. Użytkownik dla jednego Numeru MSISDN może mieć aktywny jeden Pakiet w tym samym czasie
Więc kup/zamów kartę Playa i przejdź do FM.elcidx pisze:Ktoś się orientuje, czy gdzieś w sieci można sobie zamówić starter faktu?
U mnie w mieście dostępność zerowa.
Jak napisano wyżej. Kup starter Play czy to w kiosku czy przez sklep play i dla bezpieczeństwa nie przenoś go od razu do faktu tylko najpierw aktywuj w Play czyli włóż do telefonu, wykonaj jakieś połączenie (możesz go nawet doładować za 5 zł które przy przenoszeniu nie stracisz) i odczekaj do następnego dnia. System Play musi przemielić Twój numer przez noc i następnego dnia zadzwoń do FM na numer 799 599 999 i poproś o przeniesienie. Numer w praktyce powinien już być u nich do 15 minelcidx pisze:Ktoś się orientuje, czy gdzieś w sieci można sobie zamówić starter faktu?
U mnie w mieście dostępność zerowa.
Tzn ??blacQ1 pisze:sieć play jest strasznie zła iż przenosi się nr z playmobile do faktmobile