Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Aż wyciągnę swoją E52 z szuflady. Z tego co pamiętam na E51 zmieniało mi tak SMSy, ale w E52 właśnie mi tego brakowało.Marens pisze:Miałem swojego czasu E52, automatycznie zamieniało kilka SMS na jeden MMS. Brand miałem czysty, a oprogramowanie regularnie aktualizowane.
licząc tak z 20 sekund na 1 sms (krótki) to spędzasz ponad 8 godzin na pisaniu sms-ówtadeusz@bigos pisze:Powiem ci tak
...Wysyłam miesięcznie 1200 - 1500 smsów, używam MMSów. I znam wiele takich osób jak ja.
Acha - i mam 32 lata.
frajerzymartin76 pisze:lluukk a co powiesz o tych co w pracy spedzaja miesiecznie 176h zamiast czytac forum telepolis ??
Trzeba było zapłacić te 5,50zł za polecony priorytet i mieć gwarancję, opcję monitorowania przesyłki etc. Nigdy nie wysyłałem dokumentów zwykłym listem.goswik1970 pisze:Witam,przenosze nr do Virgin w ub. srode(11-02) otrzymalem dokumenty po uzupelnieniu i podpisaniu wyslalem tego samego dnia w kopercie zwrotnej ktora otrzymalem-priorytet. Do dnia dzisiejsZego nie otrzymali dokumentow,jakby nie patrzec 5 dzien roboczy. PP leci w kulki?
Mam czarną bez brandu, kupioną bezpośrednio u Nokii. Niestety nie zmienia długich SMSów na MMSy, nie ma również takiej opcji w ustawieniach. Wklepałem tekstu na 10 SMSów i cały czas było 10 SMSów.martin76 pisze:Mam E52 z brandem Plusa ale bez Simlocka. W sumie to zamienianie na mmsa to mi w ogole nie przeszkadza, bo tylko raz w zyciu sie rozpisalem powyzej 6smsow, a chyba wlasnie przy 7mym zamienia na MMsa.
Chodzą podatki i PITy oraz w PP nie dzieje się najlepiej, zwalniają się starzy doświadczeni pracownicy (program PDO). Wszystko funkcjonuje zdecydowanie wolniej.goswik1970 pisze: PP leci w kulki?