Trzeba wykorzystać metodę na RWK w rbmE 

Promocja dalej działa ale już na nieco gorszych warunkachKonoko pisze:Wygląda na to, że promocja DODATKOWEGO wydłużenia o miesiąc kalendarzowy ważności zwykłego konta internetowego *107# w SURF już się skończyła. We wtorek 4lipca aktywowałem "9naL" i data ważności pozostała bez zmian. Za kilka dni mam terminy doładowań w RIzD, ciekawe czy coś to zmieni.bolek2004 pisze:Dokładnie. Potwierdzam. Ładowałem 2 numery koło 24.06 w lubię to. Net był ważny do 24.07.jarekt pisze:UWAGA! Włączenie promocji "9naL" (9GB na Lato) w taryfach z lejkiem (rbmE, PnKLT!, PnKSurf) powoduje DODATKOWO wydłużenie o miesiąc kalendarzowy ważności zwykłego konta internetowego MB/GB (na którym lądują płatne pakiety, bonusy GB za doładowania, GB z nakrętek i innych promocji np. BigMilk) - miesiąc licząc od aktualnej jego daty ważności.
Po aktywacji 3gb na obu numerach pakiet netu wydłużył się do 24.08. Trzeci nr który również ładowałem w formule i aktywowałem 3gb jak poprzednie ma normalną datę ważności 24.07
Już poprawiono, działa przynajmniej u mnieMDataa pisze:Po aktywacji "9naL" w taryfie "FPnK" nie mogę sprawdzić historii połaczeń na Play24.
Jest komunikat "Przepraszamy. W działaniu serwisu wystąpił błąd. Informacja o błędzie została przez nas zarejestrowana. "
Tak jest od 30 czerwca i pytanie czy Wy też tak macie?
nie tylkorudymax pisze:zużycie internetu pokazuje nieprawidłowo