iphoneski pisze:Wcześniej postanowiłem się nie odzywać, ale jak któryś raz czytam te same brednie mające na celu jedynie wywoływać zbędny niepokój, to już trochę za dużo.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach

Odkąd pojawiła się informacja o nowych pakietach no limit, jestem straszony przez niektórych forumowiczów, że mi wyłączą i zostanę z ręką w nocniku. A tu nie dość że nie wyłączyli, to jeszcze zmieniłem sobie pakiet na inny. A nawet jak kiedyś w końcu zlikwidują, to mają obowiązek poinformować o tym miesiąc wcześniej (to też niektórym nie pasuje i straszą wyłączeniem z dnia na dzień - paranoja), a na razie takiej informacji brak. Ja nie wiem, ale chyba niektórzy to mają jakiś wielki problem sami ze sobą - zazdrość że działa czy co? Nikt tu nie ma problemu z tym, że kiedyś te pakiety wyłączą, ale niektórzy mają chyba problem z tym, że to nadal działa

Żenujące... Wyłączą, to wyłączą - taka kolej rzeczy, jak nie "dzisiaj" to "za miesiąc", "poł roku", "rok" - nie wiem, kiedyś może i wyłączą, ale co z tego? Przejdzie się na nowy pakiet i tyle. Ale jak działa to trzeba korzystać a nie straszyć tylko wszystkich w koło. Zlikwidują kiedyś czy nie - i tak nie mamy na to wpływu