Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
No to może tutaj jest problem. U siebie od początku pilnuję, aby wszystko wpadało na jedno konto. Teraz pewnie będzie prościej bo jest wymóg rejestracji i do tego wszystko zaczyna być identyfikowane w głównej mierze po PESELu.Hohopitan_1980 pisze:U mnie problem był ponieważ w przeszłości miałem kilka numerów w orange i mój problem polegał na zbyt dużej ilości kont.
Tak. Nazwy taryfy nie pamiętam, ale najnowsza bo starter był kupiony jakieś dwa miesiące temu. Dokładnie taki: http://www.play.pl/oferta/play-internet ... 4glte-9zl/rudymax pisze:Czy dobrze zrozumiałem, że przeniosłeś do Orange numer internetowy play? Możesz podać w jakiej był taryfie?
Chodziło mi ze bonus aktywowany na numerze tymczasowym jest chyba dalej aktywny na numerze przeniesionym. Mam problem z zarejestrowaniem się na orange.pl, może jeszcze za wcześnie ? Szkoda bo liczyłem ze aktywuje go po 60dniowym nolimicie :/ Może przenosiny do nju załatwią sprawęWosiu96 pisze:Bonus do 28.02 przedłużyli
Wyznaczyłem na 31 ale "nie poszło". Po interwencji na infolinii dla konsultantów w końcu to sfinalizowali i dostałem sms z potwierdzeniem przeniesienia na 1.02.ja.michal pisze:Takie pytanie. Sam nie wyznaczałeś daty przeniesienia?
Nie to nie było to. Dziwne ze adacomp tez nie umiał utworzyć konta. Nie wiem co było u mnie przyczyna ale wybrałem połączenie z konsultantem przez aplikacje na telefonie i założył mi konto bezpośrednio ze strony w taki sam sposób w jaki ja próbowałem to robić ale u niego po prostu poszło i tylko słyszałem jak na głos sobie mówi klikając kolejne "dalej", "dalej" podczas gdy u mnie dawno by się wysypywało.ja.michal pisze:Co do Mój Orange, nie masz przypadkiem już 5 numerów podpiętych do konta?
Tak jak u mnie.ja.michal pisze: ale to było w dniu przeniesienia
Tak samo. Wyświetliło błąd 404.ja.michal pisze:Co ciekawe wywaliło się po zakładce podania loginu i hasła
U mnie nie dało się zalogować a przy ponownej rejestracji login nie był zajęty wiec na pewno nie dochodzily do skutku.ja.michal pisze:ale późniejsza próba logowania się na podane dane zakończyła się powodzeniem. Nawet mail aktywacyjny dotarł.
To samo, ale logując się na podane dane udało się.Gregrin pisze:Tak samo. Wyświetliło błąd 404.
Usunąć możesz sam. Po zalogowaniu prawy górny róg (ikonka ludzika) i po kliknięciu jest opcja usunięcia konta. A w zakładce moje konta można odpinać (ale z głównego konta).ja.michal pisze:Dobra, teraz będzie walka, aby odpiąć numer i zrobić nowe konto.