BzR daje możliwość całkowitego wykorzystania promocji 1gb/rok, bez konieczności doładowania.adacomp pisze:Kamil7878 pisze:To jaki sens przenosić do FM?adacomp pisze: Przy zmianie taryfy niestety przepadają.
Najlepiej przeneść dopiero po wykorzystaniu BzR itp., tylko wadą Surf jest krótka ważność konta więc albo doładowanie i zgarnęcie bonusów albo migracja do innej taryfy np. Fakt
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
@kamil7878 co Ty wypiujesz co ma 100 zl do 1GB?
Zmiana na duplikat simki nie daje rezultatów i nadal karta nie loguje sie do sieci.
poza tym pakiet 2GB jest ważny 30 dni a konto główne 10 dniBzR daje możliwość całkowitego wykorzystania promocji 1gb/rok, bez konieczności doładowania.
i doładowanie pomogło?esiu2111 pisze:zadza sie.. moj tez nie lapie zasiegu. W BOK. dali info ze doladowac konto.
Zmiana na duplikat simki nie daje rezultatów i nadal karta nie loguje sie do sieci.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Czy to są takie startery z 1 zatrzaskiem czy z 224bis24 pisze:@kamil7878 co Ty wypiujesz co ma 100 zl do 1GB?poza tym pakiet 2GB jest ważny 30 dni a konto główne 10 dniBzR daje możliwość całkowitego wykorzystania promocji 1gb/rok, bez konieczności doładowania.i doładowanie pomogło?esiu2111 pisze:zadza sie.. moj tez nie lapie zasiegu. W BOK. dali info ze doladowac konto.

takie jak na fotce
Mam prefix 576 który 5 godzin po rejestracji nie łapie zasięgu.
BOK każe czekać 24h i wtedy przyjmie zgłoszenie.
Mam pytanie czy komuś po doładowaniu złapało zasięg?
Czy opcję wyrobienia duplikatu rozważać?
BOK każe czekać 24h i wtedy przyjmie zgłoszenie.
Mam pytanie czy komuś po doładowaniu złapało zasięg?
Czy opcję wyrobienia duplikatu rozważać?
ja jeszcze nie doladowalem. Ale BOK twierdzi ze elektroniczne doladowanie to jest to.

to niech doładująesiu2111 pisze:BOK twierdzi ze elektroniczne doladowanie to jest to.
pozostaje duplikat sim
Mam 577 i... nie mam zasięgu "tylko połączenia alarmowe". 3 startery.24bis24 pisze:startery surf 2018 są wadliwe, po rejestracji nie łapią zasięgu
Ktoś się z tym uporał (poza sposobem z doładowaniem)?
WKS
trzeci duplikat simki zadziałał zasięg jest
Coś mi się wydaje że te "darmowe" startery i ta "promocja" była po to aby przewietrzyć magazyny P4 z wadliwych SIM.
Super, pracownicy Play i tak krzywo na mnie patrzą jak przenoszę często numery... a teraz jeszcze będę latał wyrabiać co chwilę duplikat kart...
WKS
534 od razu po rejestracji mają zasięg
Ty miałeś ten starter z 2 zatrzaskami?reboot pisze:Mam 577 i... nie mam zasięgu "tylko połączenia alarmowe". 3 startery.24bis24 pisze:startery surf 2018 są wadliwe, po rejestracji nie łapią zasięgu
Ktoś się z tym uporał (poza sposobem z doładowaniem)?
Po 25h od chwili rejestracji przyjęto zgłoszenie i przekazano do działu technicznego.
leć po duplikat
z działu technicznego dowiesz się, że z ich strony jest wszystko w porządku.
na mojej karcie bez problemów. zasięg 20 minut po rejestracji.
Wow ranga "Stary Wyjadacz"
nie sądziłem że dotrwam do niej 

@24bis24 Masz rację.24bis24 pisze:leć po duplikat
Dział techniczny zaprosił do najbliższego salonu na bezpłatną wymianę karty.
wiedziałeś już to wcześniejMDataa pisze:Dział techniczny zaprosił do najbliższego salonu na bezpłatną wymianę karty.