Wiem że w tej sieci sami nie sprawdzimy pozostałego pakietu na internet, ale czy gdzieś na koncie widać datę ważności pakietu? Z tego tematu wynika, że można przedłużać poprzedni pakiet następnym. Widzę też że w karcie jest promocja +100% pierwszego doładowania do 500zł. Całkiem fajna opcja, zważywszy że można to chyba nawet przeznaczyć na sms premium. I niby w abonamentowym "strzale w 10-ke" jest zdecydowanie taniej przez 10 m-cy. Ale zastanawiam się też nad kartą. Rozmawiam, smsuje mało. Minusem jest to, że w karcie to tak z minimum 100-kę wypada wpłacić. Bo szkoda mniej dla fajnej promocji. I najpierw pakiet 10gb netu za 10zł, a później przedłużanie pakietem za 2,99zł lub 5zł co 29 dni. Ewentualnie kolejne 10gb za 10zł jak zabraknie transferu. Całkiem ciekawa opcja. Bez zobowiązań. A minut/smsów to czasem zużywam miesięcznie koło 10-20 minut (różnie czasem prawie nic nie dzwonię), sms to czasem kilka sztuk. 20 rzadko mi się zdaża wysłać. Więc nie wiem czy jest sens pchać się w abonament. Nawet w ten przez 10 miesięcy ultra tani za 10zł. Wniosek na abo złożyłem, ale jeszcze nieoddzwonili. Być może powiem im, że chcę jednak kartę. Tylko czy na przeniesionym numerze na pewno dostanę tą promocję + 100% doładowania? Nie jest to tylko dla numerów fabrycznie z lajt mobile? Dzwoniłem i babka powiedziała że dostanę, bo po przeniesieniu trzeba niby jeszcze raz numer u nich zarejstrować. Ale czy to na pewno prawda? Babka na 100% nie była przekonana.