Działają. Doładowałem sobie ZetaFona kilka dni temu tymPochi pisze:Działają jeszcze te zdrapki 1500 sms?

Dlatego ja sobie kupiłem juz jakis czas temu 3 zdrapki za ok 6 PLN, juz jedna wykorzystana, jeszcze dwie mam, później cos wykombinuje i koniec umowyjablo pisze:Szkoda tylko ze na allegro podrożały, bo jeszcze kilka tygodni temu można było kupic za 6 zl
teraz są po 9, ale i tak warto.
No to mamy identyczną sytuacjeJa mam dwa kody niewykorzystane na poczcie, chciałem nimi zetafona załadować. Kody już dawno kupiłem. Ciekawe co teraz będzie. Najwyżej 12 PLN pójdzie...
Ale trochę zły jetsem, bo chciałem spłacić zetafona tymi kartami ;/ A tak mam teraz 20 dni na wychodzące, a umowa do połowy lutego.
powiedziałbym że nawet nie może oddać tych pieniędzykowcio pisze:Orange powinno oddać pieniądze wydane na doładowania...
W takim razie przepraszam- byłem przekonany, że zdrapki działają na pewno do końca tego roku ;/osachorzow pisze:kowcio napisał/a:
Orange powinno oddać pieniądze wydane na doładowania...
powiedziałbym że nawet nie może oddać tych pieniędzyZdrapki i tak działały dłużej niż powinny i może już za dużo było tych doładowań przeterminowanymi kodami, a jak wiemy wszystko co przeterminowane jest złe