Wczoraj wysłałem reklamację przez Orange On-line o treści:
Kod: Zaznacz całyTytuł zgłoszenia: NOWA OFERTA
Treść zgłoszenia: Dnia 08.04.2009r. o 19:14 otrzymałem SMS z informacją, że do oferty wchodzi "nowa, atrakcyjna oferta" a dokładnie miała wejść dzisiaj, od dzisiaj bardzo często pojawiają się w telewizji reklamy "PEŁNY LUZ Dzwonisz we wszystkich ofertach na kartę za 29groszy/minutę DO WSZYSTKICH SIECI" obiecywała to też w telewizji TVN CNBC Biznes Prezes Polskiej Telefonii Komórkowej CENTERTEL, właściciela marki Orange- Grażyna Piotrowska-Oliwa. Dzisiaj o 18:44 wykonałem połączenie trwające 1minutę i 1sekundę do sieci PTC, właściciela marki Era, za którą przyszło podsumowanie w kwocie 61groszy, a zgodnie z reklamami w telewizji oraz wiadomościami SMS rozesłanymi około tydzień temu, i w reklamach, i SMSach mówiono o tej stawce OD DZIŚ. Dlatego proszę o zwrot kosztów połączenia do kwoty 29groszy oraz o włączenie mi na koncie nowej taryfy wraz z pakietami możliwymi w niej, przesłanie mi na [color=red]xxx[/color]@wp.pl materiałów dotyczących NOWYCH ofert wraz z wiadomościami SMS ze zleceniem aktywacji pakietów które powinny działać na moim koncie od dzisiaj. Taki moloch jak Orange chyba może sobie pozwolić na taki gest dla klienta z długim stażem. Mam nadzieję że nie będę musiał przenosić się do Play Fresh. Orange nie powinno informować o ofercie jeżeli nie ma pewności jej wprowadzenia.
Czekam na jak najszybsze włączenie mi usługi.
I dzisiaj o 11, konsultant z orange zadzwonił do mnie i zaproponował 25zł/dzień (SIC!) do WSZYSTKICH SIECI (SIC!) do czasu wprowadzenia nowej oferty i powiedział żebym wszedł na maila, a tam znalazłem:
Kod: Zaznacz całyWitam
Dziękuje za przesłaną korespondencję .
W odpowiedzi na zgłoszenie informuję, że w dniu 17.04.2009 r zgłoszenie reklamacyjne zostało rozpatrzone pozytywnie. Odpowiedź przesłana została w oddzielnej korespondencji za pośrednictwem Poczty Polskiej.
Pozdrawiam,
Jarosław L.
Doradca w Departamencie Obsługi Klienta Specjalnego
PTK Centertel Sp. z o. o.
tel.: *100, 510 100 100
�Polska Telefonia Komórkowa Centertel Spółka z o.o.� z siedzibą w Warszawie, adres: 01-230 Warszawa ul. Skierniewicka 10 a, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m. st. Warszawy XII Wydział Gospodarczy � Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000006107, o kapitale zakładowym 2.690.501.964,00 PLN, (NIP 527-020-68-72)
Pozdrawiam i polecam składanie reklamacji!
EDIT: Wyrzuciłem swoje dane.
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c