tomko111 pisze:kowcio, to nie łatwiej przekonać kolegę/koleżankę do przejścia do Play? Nie dość, że P4 zwróci Ci koszty przeniesienia numeru, to będziecie mieli do siebie darmowe SMSy, bez konieczności wykupywania zbędnych pakietów, a środki które będą na koncie, moglibyście wykorzystać na połączenia, bądź internet, czy coś w tym stylu.
No właśnie napisałem o tych durnych zetafonach

Ale spokojnie jak ja podjąłem decyzję, że przechodzę do Play, to innych z czasem też przekonam

Nie będą mieli wyjścia.
Tak apropo tej sytuacji z zetafonami, to właśnie największy problem. Ja no. mam znajomą która ma zetafona, ona ma też znajomych którzy w jakiejś części mają zetafona itd... Więc to nie takie łatwe. Nie wiesz do póki się nie przekonasz

podpisz jakąś umowę, np. Era wypuści super promocję (tak jak teraz Play) i zobaczysz jaki to ból
Poza tym np. taki Kowcio nagromadził tyle kasy na dwóch numerach w Orange, że mam poważny problem z rozsądnym pozbyciem się ich. Ale i tak mi nieźle idzie, w połowie grudnia na jednym numerze miałem 281 PLN na promocyjnym, teraz mam tylko 89 PLN

Jednak Orange szpeców od marketingu te ma całkiem niezłych.