• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 5 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#140137  autor: b@sho
 08 sty 2007, 15:23
Oktan jesli juz to ja bym z 2 potrzebowal, ale zanim dojda to troche czasu minie... jestem ciekaw czy Kaczy cos wskoral i sa u niego dostepne te startery... ale poki co zadnych wiesci od niego nie mam :(

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#140151  autor: Kaczy
 08 sty 2007, 16:40
b@sho pisze: Kaczy cos wskoral i sa u niego dostepne te startery... ale poki co zadnych wiesci od niego nie mam
No przez weekend nie miałem neta. Podziękowałem mojejmu dostawcy.

Niestety dalej nie mamy możliwości zamówienia starterów z magazynu.

...::: Made for loneliness :::...

#140208  autor: Oktan
 08 sty 2007, 20:54
wiec pisac pisac kto chce starterek.........

#140564  autor: Dieselka
 10 sty 2007, 14:11
Oktan, chyba wszystkie wykupiłeś, bo podobno już tam nie ma ;)
:(

#140772  autor: Pawrzes
 11 sty 2007, 17:12
Znajomy dziś chciał kupić 2 sztuki Sami Swoi darmowe rozmowy w salonie Plusa przy ul. Grójeckiej, facet próbował mu wepchnąć standartowe zestawy twierdząc że zadziałają na nich darmowe rozmowy i znajomy je kupił ale aby się upewnić zadzwonił do mnie chwilę po wyjściu z salonu, powidziałem że to nie te i wysłałem mu MMSa ze zdjęciem jak powinien być oznaczony zestaw startowy, wrócił do salonu i pokazał im to zdjęcie z informacją że wprowadzili go w błąd - inni pracownicy zaczęli wykonywać różne telefony (ten co mu sprzedał uciekł na zaplecze jak ponownie zobaczył znajomego w salonie) i twierdzili że nie słyszeli o takiej promocji, potem z ktoreś telefonu się dowiedzieli o co chodzi dokładnie i powiedzieli że takich starterów nie mają! Oddali zajomemu pieniądze za zwrócone startery. Na pytanie czy planują zamówić już te właściwe odpowiedzieli że niestety raczej nie bo zalega im ponad 100 starterów których nikt nie chce kupić... :smt011

Znajomy będzie musiał szukać dalej...

Pozdrawiam

#140782  autor: babeo
 11 sty 2007, 17:33
Jak tak dalej pójdzie to może swtorzymy osobny temat: "Promocyjne startery SS ostanio były widziane w ..." co to za promocja z której nie można skorzystać? żenuła ...

#140792  autor: powiatowy
 11 sty 2007, 18:13
Czy może Witek skontaktował by się z rzecznikiem prasowym polkomtela czy jak?
Przedstawiłby całą sytuacje.
Pawrzes, Skoro mają tyle zestawów w co nie wątpię (znajomy ma komis gsm- sprzedaje tygodniowo 50 startówek, a sami swoi 10 na rok) to powinni zrobić to inaczej!
Czyli datę włączenia do sieci!

#140854  autor: oprych
 12 sty 2007, 03:14
Pawrzes pisze:ten co mu sprzedał uciekł na zaplecze jak ponownie zobaczył znajomego w salonie
No nie mogę :lol: :lol: :lol:
Pawrzes pisze:bo zalega im ponad 100 starterów których nikt nie chce kupić
W sumie nic dziwnego :wink:
babeo pisze:Jak tak dalej pójdzie to może swtorzymy osobny temat: "Promocyjne startery SS ostanio były widziane w ..."
Tak parę miesięcy temu było z zetafonami, tak na marginesie w Świnoujściu dzis kupiłem dwa startery SS z tą promocją :P

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#140904  autor: babeo
 12 sty 2007, 11:40
oprych pisze:Tak parę miesięcy temu było z zetafonami, tak na marginesie w Świnoujściu dzis kupiłem dwa startery SS z tą promocją :P
A sprawdziłeś czy działa :lol:

Na poważnie, może zaopatrzysz się w większą ilość, pewnie kilka osob chetnie kupiłoby od Ciebie 8)

#140922  autor: oprych
 12 sty 2007, 12:24
Owszem działa. Nie będę mówił gdzie kupiłem, bo zaraz znowu zostaie mi zarzucone, że hurtowniami się chwalę :wink:

#140956  autor: Dieselka
 12 sty 2007, 14:54
Dzwoniłam do Salonu Plusa w Bydgoszczy w środę (jakoś pod koniec dnia). Startery byly. Pojechałam w czwartek przed południem - już nie było... Grrr... Już mi wychodzą bokiem poszukiwania tych za**** starterów :roll:

#140976  autor: b@sho
 12 sty 2007, 16:37
ciraz mniej czasu na skorzystanie z promocji.wiec nie ma co juz tak za nimi latac, szkoda czasu. mnie juz przeszla na nie chcetka. co do hurtowni oprych to zebys nie byl sam, tez sie pochwale, znalazlem miejsce gdzie doladowanie 50zl szprzedaja po 46zl drozej o 1zl niz u ciebie, ale to nie hurtownia tylko czysty detal :wink: a le starterow ss tych promocyjnych nie maja.

co do zdania ze mogliby zrobic w ss promocje czasowa, to niestety ale byli by duzo stratni, bo kazdy by lykal zwykle starterki. a tak to jestem ciekaw ilu ludzi dalo sie nabrac sprzedawcom i kupilo te zwykle zamiast promocyjnych :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#141701  autor: Dieselka
 15 sty 2007, 13:08
Wreszcie udało mi się zdobyć te startery - w Salonie Plusa w Bydgoszczy na Gdańskiej. Byłam jakąć godzinę temu, dopiero co dostali, kilkadziesiąt sztuk.

[ Dodano: 2007-01-16, 15:05 ]
Wracając do tego, co napisałam na 4 stronie, faktycznie jest tak, że karta sim włożona do telefonu, aktywna (można odbierać połączenia) i dopóki nie wykona się pierwszego połącznenia, jej 'zegar' nie rusza.
W tej chwili ja mam starter z promocji Darmowe Rozmowy i telefonuję na starter nie promocyjny za 5,11 zł.
Warto też od razu na starterze promocyjnym zmienić platforme na nową, wtedy nie ściąga kasy z konta i nie jesteśmy ograniczeni czasem (9 zł : 0,24 zł - 37,5 min max i oczekiwanie na zwrot).
Zmiana platformy (Usługa "Dostępny limit") - aktywacja *101*11*99#
No, tego mi było trzeba :smt023

#143431  autor: Marcin
 20 sty 2007, 10:53
Jednego nie rozumiem,jak oni chca utrzymać tą sieć skoro zami ja "grzebią żywcem" zrobili promocje a startery do promocji sa dostępne dopiero po prawie miesiącu :smt017 promocja kończy się za dwa miesiące.W ten sposób nie uratuja tej sieci :smt108 paranoja

#143681  autor: Oktan
 20 sty 2007, 18:52
Marcin pisze:Jednego nie rozumiem,jak oni chca utrzymać tą sieć skoro zami ja "grzebią żywcem" zrobili promocje a startery do promocji sa dostępne dopiero po prawie miesiącu :smt017 promocja kończy się za dwa miesiące.W ten sposób nie uratuja tej sieci :smt108 paranoja
nieważne ze nie uratuja :mrgreen: ważne ze przez 2 miechy gadasz za frreeee a potem bęc do kosza :-D

pozdraiwm samych swoich :D

#143749  autor: powiatowy
 20 sty 2007, 20:41
Oktan pisze:nieważne ze nie uratuja :mrgreen: ważne ze przez 2 miechy gadasz za frreeee a potem bęc do kosza :-D
W moim mieście nadal nie ma tych starterów :P

#144164  autor: Pawrzes
 21 sty 2007, 16:23
A czy ktoś z Was widział te startery "Darmowe rozmowy" w Warszawie :?:

Pozdrawiam

#144678  autor: Marketing
 22 sty 2007, 21:56
Marcin pisze:Jednego nie rozumiem,jak oni chca utrzymać tą sieć skoro zami ja "grzebią żywcem" zrobili promocje a startery do promocji sa dostępne dopiero po prawie miesiącu :smt017 promocja kończy się za dwa miesiące.W ten sposób nie uratuja tej sieci :smt108 paranoja
Witam wszystkich bardzo serdecznie na forum.
To mój pierwszy post, ale ten temat zachęcił mnie do założenia konta na telepolis.pl. Ale do rzeczy.
Niejednokrotnie właśnie był poruszany temat sieci "Sami Swoi". Dziwiliście się że jeszcze ta sieć istnieje,co poniektórzy twierdzili że dzięki reklamom Michała Wiśniewskiego wyniki tej sieci mocno spadły.
Przyczyna schyłku tej sieci jest inna, choć pomysł był dobry. Reklama to podstawa moim skromnym zdaniem "Sami Swoi" powinni się reklamować jako konkurencja dla telefonu stacjonarnego, pokazywać to właśnie w reklamie osoby starsze, które z dumą rozmawiają przez telefon komórkowy. Gdyby zaczęli reklamę bardziej ostrą tj. "Zrezygnuj z telefonu stacjonarnego na rzecz naszej sieci" udało by się. Tu są proste konkrety wyliczeń za abonament Tp- 28.06 zł w "Samych Swoich" mamy ok. 120 minut. Z kolei za abonament 50 zł w "Tp" mamy 60 minut, a w "Samych Swoich" Bagatela ponad 200 minut. O plusie jakim jest posiadać telefon komórkowy a stacjonarny przypięty do ściany nie muszę chyba przekonywać nikogo. Nastawienie Polkomtela było na osoby starsze, które ciężko przekonać do rezygnacji ze stacjonarnego na rzecz telefonu komórkowego. Wszak jesteśmy bardzo dziwnym krajem gdzie komórka jest tańsza niż stacjonarny.

Trochę zboczyłem z tematu, ale była tu luźna rozmowa o tej sieci, by nie zakładać nowego wątku pozwoliłem sobie tutaj na dygresję z mojej strony.
Pozdrawiam ;-)

#144686  autor: oprych
 22 sty 2007, 22:06
Marketing, nie raz w starszych wątkach było poruszane to, że właśnie SS przeznaczone dla segmentu starszych ludzi nie bardzo sieci przyniosło zyski, przecież swego czasu nawet były reklamy ze starszymi ludźmi, nie wyszło i tak próbują z różnymi segmentami

#144704  autor: Marketing
 22 sty 2007, 22:18
oprych, Tak jak pisałem wyżej powinni się nastawić na walkę z telefonem stacjonarnym. Ja wiem i każdy wie że starsze osoby jest ciężko przekonać do zmiany jakiejkolwiek. Wolą płacić 42.70 i nie dostać żadnej minuty w abonamencie, iść na pocztę i zapłacić jeszcze prowizje w wysokości 1.75 zł, poprzedzając to staniem w kolejce.
  • Strona 5 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6