Dzięki za kod.zapytanie pisze:Ktoś potrzebuje kodu?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jakby ktoś miał kodzik jakiś to z chęcią przyjmę ;D
VLV7V444V74C
Jakby ktoś miał jeszcze to z chęcią przyjmę 

Kto pierwszy ten lepszy: YR49H3H4WP99
Dziekujegrzy123 pisze:Kto pierwszy ten lepszy: YR49H3H4WP99
Dzięki, kod zadziałał! Pozdrawiam świątecznie i życzę pomyślności w Nowym Rokuzapytanie pisze:Kody wysyłane.

Ostatni jaki mam, kto pierwszy ten lepszy: WXW37W7LLH39
grzy123 pisze:WXW37W7LLH39
Ktoś mnie ubiegłKod został już wykorzystany.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Wbijał ktoś dzisiaj kody ze sprite? Wbiłem koło 12:00 dzisiaj kod i do tej pory jest w trakcie weryfikacji, na koncie oczywiście też nic nie przybyło. Albo zaczyna się przeciążenie serwera po linii końca promocji albo jakaś awaria.
Chyba awaria bo na play24 też nie mogę się zalogować.
Faktycznie od kilku godzin, Play24 nie działa prawidłowo.
Nawet jeżeli uda się zalogować, to po każdej próbie wykonania czegokolwiek pojawia się powyższy komunikat.Wewnętrzny błąd serwera - serwer napotkał niespodziewane trudności, które uniemożliwiły zrealizowanie żądania.
Spróbuj ponownie
Nie wiem jak na www ale na androidzie play24 działa bez problemu. Tyle że ja korzystam ze starszej wersji aplikacji 3.1.1
Dzięki za wpis. Sprawdziłem i faktycznie wszystko wróciło do normy. Jeszcze 20 minut temu nie działało.Nie wiem jak na www ale na androidzie play24 działa bez problemu. Tyle że ja korzystam ze starszej wersji aplikacji 3.1.1
Coca-cola: 44WY7PKY7M7W
heh za późnotytoos pisze:Coca-cola: 44WY7PKY7M7W

Ktoś już wziął.tytoos pisze: Coca-cola: 44WY7PKY7M7W
Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Kod wprowadzony dziś od 14 do teraz cały czas wisi na statusie "W trakcie weryfikacji" co jest grane ?! Zawsze było w miarę szybko, a teraz to przegięcie...
Pisałem stronę wcześniej, mam to samo od 12:00, albo przeciążenie serwera bo koniec promocji i nie ma limitów, albo awaria. Czekam regulaminowe 24 godziny i reklamacja jakby co.
Sprawdźcie sobie czy wpisany kod jest "zweryfikowany" ("Doładowanie zostanie do Ciebie wysłane w ciągu 24h.") - od tego momentu Play ma 24 godziny na doładowanie 2zł/1GB czy raczej kod jest jako "w trakcie weryfikacji".
Status "zweryfikowany" normalnie pojawia się po około 15-30 sekundach od wpisania kodu (należy odświeżyć stronkę) i oznacza, że z kodem i systemem informatycznym organizatora jest wszystko OK - potem piłka jest po stronie Play.
Jeżeli po tak długim czasie kod ma status "w trakcie weryfikacji" to oznacza to bardzo duży problem po stronie organizatora (Coca Cola) i jego systemów informatycznych.
Status "zweryfikowany" normalnie pojawia się po około 15-30 sekundach od wpisania kodu (należy odświeżyć stronkę) i oznacza, że z kodem i systemem informatycznym organizatora jest wszystko OK - potem piłka jest po stronie Play.
Jeżeli po tak długim czasie kod ma status "w trakcie weryfikacji" to oznacza to bardzo duży problem po stronie organizatora (Coca Cola) i jego systemów informatycznych.