kamil7777 pisze:Witam przeniosłem numer do a2 , troche to trwało ponieważ był weekend majowy , w międzyczasie musiałem wyjechać z Polski ,teraz dostałem sms ze numer został przeniesiony poprzednia karta przestała działać , założyłem a2mobile lecz ta nie może się zalogować do żadnej sieci (brak dostępu) czy roaming jest włączany automatycznie? Nie mogę wykonać żadnego połączenia , piszę do BOK a2 mobile lecz brak odpowiedzi , karta nie została pewnie jeszcze aktywowana , ale jak to zrobić skoro brak dostępu do sieci,,,, ma może ktoś jakiś pomysł?
Ta u mnie nieco podobnie,bo wniosek wysłany 24 kwietnia,papiery podpisane 27 kwietnia i odebrane przez kuriera tegoż dnia,a numer w a2 aktywny dopiero 9 maja

...No ale za to wszystko działa jak trzeba i połączenia i net.ZAś te 10zł wskoczyły na konto dopiero po godzinie 8 rano a smika aktywowała się w sieci ok. godziny 2;30 w nocy.Jeszcze tylko jeden numerek i będzie komplecik na tą sieć

..A propo neta

właśnie osiągnęłam włączenie lejka tj 512 kb i w tej chwili leci mi filmik na you tube a strony zmieniają się dość normalnie jak na taką prędkość.Dla jasności korzystam z modemu na laptopie.Czyli w zasadzie dla bardzo oszczędnych za 10zł na m-c jest całkiem dobry net.muszę dać cynk znajomemu jakiś czas temu płakał mi że chciałby neta do kompa ale za maks 20zł no i taki net już jest