• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 39 z 179
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 179
 #925120  autor: sa
 10 maja 2017, 12:52
kamil7777 pisze:Witam przeniosłem numer do a2 , troche to trwało ponieważ był weekend majowy , w międzyczasie musiałem wyjechać z Polski ,teraz dostałem sms ze numer został przeniesiony poprzednia karta przestała działać , założyłem a2mobile lecz ta nie może się zalogować do żadnej sieci (brak dostępu) czy roaming jest włączany automatycznie? Nie mogę wykonać żadnego połączenia , piszę do BOK a2 mobile lecz brak odpowiedzi , karta nie została pewnie jeszcze aktywowana , ale jak to zrobić skoro brak dostępu do sieci,,,, ma może ktoś jakiś pomysł?
Ta u mnie nieco podobnie,bo wniosek wysłany 24 kwietnia,papiery podpisane 27 kwietnia i odebrane przez kuriera tegoż dnia,a numer w a2 aktywny dopiero 9 maja :roll: ...No ale za to wszystko działa jak trzeba i połączenia i net.ZAś te 10zł wskoczyły na konto dopiero po godzinie 8 rano a smika aktywowała się w sieci ok. godziny 2;30 w nocy.Jeszcze tylko jeden numerek i będzie komplecik na tą sieć :wink: ..A propo neta :wink: właśnie osiągnęłam włączenie lejka tj 512 kb i w tej chwili leci mi filmik na you tube a strony zmieniają się dość normalnie jak na taką prędkość.Dla jasności korzystam z modemu na laptopie.Czyli w zasadzie dla bardzo oszczędnych za 10zł na m-c jest całkiem dobry net.muszę dać cynk znajomemu jakiś czas temu płakał mi że chciałby neta do kompa ale za maks 20zł no i taki net już jest :wink:
 #925146  autor: Dax13
 10 maja 2017, 14:41
Jeszcze nie dzwoniłem, ich regulamin zawiera co prawda takie ograniczenie ale nie spodziewałem się że będą to tak skrupulatnie egzekwować
 #925177  autor: TomekErek
 10 maja 2017, 18:25
Te 5 numerów na 1 numer pesel to moze jest dlatego, ze sie boją, że np. ludzie będą zamawiać darmowe startery choćby ze strony WWW Play, przenosić numery z tych starterów do A2mobile, za darmowe 10zł będą wykupywać miesieczny pakiet neta i numer pójdzie do kosza albo do innego operatora po inny bonus za przeniesienie...

No i przy odrobinie samozaparcia można by mieć net no-limit w A2 cały czas za free, bo co miesiąc odpalałoby się nowo przeniesiony numer...

Nie wiem, może o to chodziło.
Bo gdy nie wiadomo o co chodzi...
 #925345  autor: aeroxd
 11 maja 2017, 18:49
Ile razy można włączyć tych pakietów przywrócenia pełnej prędkości 15 GB za 5 zł po aktywowaniu pierwszego pakietu za 9,90 zł na internet?
 #925425  autor: sa
 12 maja 2017, 08:21
aeroxd pisze:Ile razy można włączyć tych pakietów przywrócenia pełnej prędkości 15 GB za 5 zł po aktywowaniu pierwszego pakietu za 9,90 zł na internet?
Regulamin nie przewiduje żadnych ograniczeń w tej kwestii.Równie dobrze za każdym razem jak zjedziesz z progu pierwszego tj z prędkości bez ograniczeń do limitowanej i dostaniesz smsa z tym info i propozycją zdjęcia ograniczenia z podanym kodem możesz to zrobić,ale wtedy taki net nie będzie kosztować 9,9zł ale więcej,nawet sporo więcej :wink: .
 #925493  autor: abberline
 12 maja 2017, 14:07
Odpowiedź z BOK-u nadal nie przyszła ale jak widać na poniższych screen'ach problem w końcu został rozwiązany. Speedtest'y robione w dwóch różnych lokalizacjach oddalonych od siebie o 40km. Dajcie znać jak u Was.

Obrazek Obrazek
 #925573  autor: andx
 13 maja 2017, 07:26
U mnie bez zmian, czyli kiepsko, tyle że nie dzwoniłem do biura obsługi. Wygląda na to, że jeśli Ktoś ma taki problem, musi zgłosić sprawę bo inaczej nić z tego nie będzie.
 #925716  autor: kaspeed
 14 maja 2017, 10:25
U mnie karta dziewicza zakupiona przez ich www.Problemu z uploadem nie mam:) za to pobieranie 3mega zamiast 50:D ale to juz widze na 3sim ze wina nadajnika:D Plus /Plush i A2 wszędzie to samo obciązenia w mojej okolicy kładą tą ofertę na uzywanie.Pobawiłem się karta wędruje do szafy na rok.

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #925888  autor: michal198
 15 maja 2017, 09:00
Odpowedz z a2mobile na maila.

Witam

Dziękujemy za zgłoszenie dotyczące niezadowalających parametrów korzystania z Internetu. Otrzymana sugestia pomogła nam wdrożyć rozwiązanie, które powinno podnieść komfort korzystania z Internetu w sieci a2mobile .

W ramach podziękowania za okazaną cierpliwość i zrozumienie konto numeru 57xxxxxxx
zostanie zasilone kwotą 9,90 PLN pozwalającą na odnowienie się posiadanego pakietu.

Mamy nadzieję że zaproponowane rozwiązanie będzie dla Pana satysfakcjonujące, a dalsza współpraca będzie przebiegać bez zastrzeżeń.
 #925906  autor: piotras
 15 maja 2017, 10:01
i ja. Trzeba przyznać że wyszli z twarzą. Teraz tylko panel do zarządzania kontem przez www, podgląd bilingów itp i będzie można pomyśleć nad przeniesieniem do nich większej ilości numerów.
 #925957  autor: slider02
 15 maja 2017, 13:11
Dostałem tą samą odpowiedź kilka godzin temu i faktycznie wyniki się poprawiły znacząco.
piotras pisze:Teraz tylko panel do zarządzania kontem przez www, podgląd bilingów itp i będzie można pomyśleć nad przeniesieniem do nich większej ilości numerów.
Zgadzam się. :D
  • Strona 39 z 179
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 179
  • 1
  • 37
  • 38