Emsi pisze:Ja też zawsze miałem (i nadal mam) aktywny pakiet danych i z 300MB jakie wykupowałem, zużywałem 200MB. Chwila nieuwagi i poszło + kilka złotych.
Kurcze no nigdy nie miałem takich chwil nieuwagi - takie coś mogłoby mi sie chyba po pijaku najwyżej trafić

...dlatego się upieram, bo 100MB zapasu to to jest za mało moim zdaniem i może Ci się wobec czego zdarzyło, czy to raz czy dwa.
Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale po prostu może dlatego, że nie oglądam raczej YT poza domem, lub poza wifi - po prostu mówię sobie, że nie muszę, nie wiem.
A teraz jednak uznaję, że to wcale nie upór jakiś jest - bo coś tu chyba jednak mi wmawiasz, uważam, że bardzo dobrze jeśli wprowadzą, ale ja tego nie potrzebuje, naprawdę.
Pisałem już o sumowaniu pakietów, więc nawet można wykupić sobie zanim się wejdzie na tego YT - naprawdę, coś mam tak, że nie potrzebuję tego lejka do szczęścia i umiem funkcjonować bez niego - może to przyzwyczajenie do oferty, która go nie posiada, może za często te dane sprawdzam i pamiętam na ile sobie mogę pozwolić.
Może faktycznie kiedyś któryś op ten lejek zaoferował, przyjęło się, spodobało i większość tego teraz wymaga...byłem wtedy jakby z boku, czy zajęty, czy może jeszcze wtedy brak smartfona - uleciało, przeleciało - miałem inne priorytety i się przyzwyczaiłem żyć bez niego...
...ech mniejsza ze mną - fakt, że lejek w Kluczu, Szanowny Klucz Mobile nie powinien mieć ograniczenia czasowego a wtedy "na zdrowie" życzę tym co z niego będą korzystać

Jak na razie internet z Plusa to wiem, że będę potrzebował jak pojadę kolejny raz w Bieszczady