Remington pisze: ↑29 kwie 2023, 11:44
babciagienia1p pisze: ↑29 kwie 2023, 11:15
Jeśli nie wchodzi do kumulacji, kody z gazety zostaną, a pakiet zniknie.
Ale nadal nie wiadomo, które jednostki zużywamy dzwoniąc z takiej tymczasowo połączonej puli.
Jeśli chodzi o połączenie kodów z gazety z pakietem jednorazowym za 3zł to z mojej obserwacji wynika co opiszę:
Na jednym numerze wbijam kody, ale też ładuję taki pakiet. Pod koniec ubiegłego roku zdarzyło się, że uruchoniłem pakiet (w przekonaniu, że będzie potrzebny), ale minuty zużywałem wolniej niż "wbijałem" nowe z kodów - efekt na koniec okresu ważności pakietu płatnego był taki, że zdjęło z puli 50 minut. Wniosek - minuty (zapewne sms'y i dane też) z pakietu za 3zł schodzą po tych uzyskanych kodami.
babciagienia1p pisze:@Remington
Musiałby ktoś poświęcić się dla ludzkości, wykupić pakiet NIEKUMULUJĄCY SIĘ za minimum 3,- zł i po każdej rozmowie/SMS-ach/korzystaniu z transmisji oraz powiększaniu puli kodami z gazety, notować zmiany. Można też, nowocześniej, zapisywać w Excelu.
Po 31 dniach i zniknięciu pakietu jednorazowego będzie możliwość oceny, który pakiet schodzi pierwszy. Oczywiście, jak ktoś zużywa dużo, może być problem. Ważne, aby każdego dnia testowego (w ciągu 31 dni) nie zużyć sumy pakietu niekumulującego się i bonusów z kolejnych kodów.
Może nie będzie potrzeba się poświęcać