a to pech :babciagienia1p pisze: ↑19 lut 2020, 09:50
3) Aktywacja 1,- zł bez limitu dziennie (pkt.2), po niej szybka dezaktywacja. Ważność konta skróci się do 30 dni.

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
a to pech :babciagienia1p pisze: ↑19 lut 2020, 09:50
3) Aktywacja 1,- zł bez limitu dziennie (pkt.2), po niej szybka dezaktywacja. Ważność konta skróci się do 30 dni.
Chyba nie bardzo... Z 6 moich kart 5 umarło na pewno w ciągu roku od upływu połączeń wychodzących, szósta miała ważność jakoś do października 2019 i teraz w lutym jeszcze żyła.
Z automatu włącza się wersja bezpłatna, po pięciu dniach się odnawia i pobiera 5złunnameduser pisze: ↑21 lut 2020, 21:17Czyli te 5 zł na starterze zostanie zabrane od razu przy aktywacji?
Moim zdaniem to 31dni to podpucha, bo TM liczy regulaminowe 30dni chociaż w systemie pokazuje ważność 31dni ale ten trzydziesty pierwszy dzień jest tylko wirtualny i tego dnia konto będzie zablokowane na wychodzące. I właściwie trudno się przyczepić, wg regulaminu przysługuje 30dni i tyle ważności TM zapewnia a że pokazuje więcej to.. pokazuje, podstawą jest regulamin. Jeśli 24bis24 uważa inaczej to może poczekać do tego 31dnia i wtedy się okaże czy będzie miał ważne konto czy niebabciagienia1p pisze:Miałeś rację. Dzisiaj dezaktywowałam 1,- zł dziennie bez limitu i ważność konta, zarówno w apce jak i pod kodem USSD, zmieniła się do T-Mobile'owych +31 dni.
babciagienia1p pisze:U mnie wyświetla, ale jeszcze nie włączałam 20GB. Pokazuje, np. 5,7/8GB
biala1991 pisze: ↑22 lut 2020, 16:09Moim zdaniem to 31dni to podpucha, bo TM liczy regulaminowe 30dni chociaż w systemie pokazuje ważność 31dni ale ten trzydziesty pierwszy dzień jest tylko wirtualny i tego dnia konto będzie zablokowane na wychodzące. I właściwie trudno się przyczepić, wg regulaminu przysługuje 30dni i tyle ważności TM zapewnia a że pokazuje więcej to.. pokazuje, podstawą jest regulamin. Jeśli 24bis24 uważa inaczej to może poczekać do tego 31dnia i wtedy się okaże czy będzie miał ważne konto czy nieja nie będę ryzykować doładowania
![]()
iphoneski pisze: ↑22 lut 2020, 17:05Chyba nikt nie wstawiał, 10GB gratis za zasilenie minimum 25 zł do końca marca
Regulamin: https://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docu ... 018362.pdf
Jakoś nie zwracałam uwagi ile dni ważności pokazuje apka ale w związku z tą dyskusja dokładnie to sprawdziłam i kiedy zajrzałam ponownie szok, bo na wszystkich numerach przybyło +1 chociaż nie dokonywałam żadnych zmian na koncie (NL za 1zł był dezaktywowany w połowie miesiąca). Jak widać liczba dni ważności w apce jest ruchoma i potrafi się zmienić w ciągu jednego dnia bez wyraźnego powodu więc lepiej się do niej nie przywiązywaćbabciagienia1p pisze: ↑22 lut 2020, 18:08U mnie, na dezaktywowanym dzisiaj, kod USSD też pokazuje 31 dni. Tak samo jak w apce. Dzisiaj jeszcze powtórzę na innym numerze. Gdyby była różnica, dam znać.