• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 36 z 111
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 111
 #774282  autor: Emsi
 31 gru 2014, 16:44
Ja też wiem to z autopsji (kilka kart SIM), ale chciałbym aby było to napisane z oficjalnego konta jeszcze raz, żeby pewien "jegomość" zakodował i nie wypisywał bzdur. Oczekuje przeprosin, ciekawe czy sam przeprosi jak się okaże, że nie ma racji i wprowadza innych w błąd.
 #774314  autor: macc
 31 gru 2014, 19:31
waldekgdynia pisze:Szkoda czasu na "niedowiarków" z internetowym ADHD.
Klucz jest ważny przez rok po doładowaniu min. 5 zł.
Sprawdzone na moich kartach.

Noworoczne życzenia.
potwierdzam , rwk juz po doladowaniu za 5zł
 #774342  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 05:27
jedna rzecz RWK, druga rzecz zawieszenie numeru bo w trakcie zawieszenia numeru konto dalej może być ważne,

Klucz Mobile,

jak to z tym jest dokładnie ?

zmieniło się coś od tamtej pory zawieszania numeru po 3 miesiącach ?
 #774344  autor: Emsi
 01 sty 2015, 08:44
ciekawy, a tak właściwie to czym jest dla Ciebie ten numer zawieszony? Jak to wg Ciebie należy rozumieć, w czym jest problem i jak ma się to zjawisko do RWK? Sam Klucz nie wiedział o co chodzi, ale może Ty wiesz skoro robisz z tego domniemanego zawieszenia przeszkodę w wyborze tej oferty.
 #774352  autor: anonymous093133
 01 sty 2015, 10:42
ciekawy pisze:...zmieniło się coś od tamtej pory zawieszania numeru po 3 miesiącach ?
Jak czytam to widzę, że nawet o rok starszy wypisujesz nadal te głupoty.
Potem inni czytają i podejmują błędne decyzje.

ADHD-wym trollom mówimy zdecydowane - NIE.
 #774373  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 12:04
waldekgdynia,

o co ci chodzi ?

piszę co przeczytałem na stronie nr 3 w tym temacie, nie czytałem stanowiska Klucza w tej sprawie, a wielu myśli że jak ma rwk to nie wieszają numeru, a raczej nie dopuszczają istnienia tych usług obok siebie,

jakie to błędne decyzje podejmują inni skoro ja tylko pytam o stanowisko Klucza w tej sprawie ?

Emsi,

jaką znowu przeszkodę ?

Klucz to fajna sieć i warto z niej korzystać, ofertę ma super na połączenia międzynarodowe,

jak napisałem ciekawi mnie czy tak jest dalej czy już nie,

jak ktoś wybrał Klucz i z niego korzysta to przecież nie ma tego zawieszenia bo 3 miesiące były od ostatniej aktywności, jeśli ktoś korzysta to go to nie dotyczy, to dotyczyło nieaktywnych numerów które znajdowały się w okresie rocznej ważności konta że dzwoni ktoś na numer, a tu nie na numeru, pojawiał się kiedy użytkownik zrobił połączenie albo wysłał choćby 1 sms i wtedy można było się dodzwonić i numery żył dalej,

sprawdzał to ktoś czy tak dalej jest ?

nie robię przeszkody,

a co do definicji to odsyłam na stronę nr 3 tego tematu
 #774389  autor: Emsi
 01 sty 2015, 13:04
ciekawy pisze:Plus lepiej bo jak się w Kluczu nie używa numeru przez 3 miesiące a to możliwe kiedy nie ma takiej potrzeby kiedy numer jest rezerwowy to wtedy w Kluczu numer jest zawieszony, ważny rok ale w zawieszeniu, w Plusie nie, ludzie mogą się dodzwonić
Powyższy cytat, odradzasz.

Nie widzę, żadnej definicji tego terminu, napisane jest jedynie, że się zawiesza. Ale nie wiadomo co to w praktyce oznacza. Mam w domu 3 karty SIM, które leżą w szufladzie i moi krewniacy aktywowali je na wiosnę i po kilku dniach zostawili u mnie, a następnie przyjechali w listopadzie i wszystko działało. Więc nie bardzo rozumiem. Wytłumaczysz?
 #774390  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 13:07
po co cytujesz temat gdzie użytkownik nie szukał oferty do korzystania tylko jako numer awaryjny z rwk a nie z przerywanym co 3 miesiące numerem ? - tutaj sugerowałem się stroną nr 3 tego tematu,

lubisz wprowadzać w błąd innych nie podając w jakim kontekście była wypowiedź ?

odsyłam do wcześniejszego mojego postu gdzie napisałem, że Klucz jest dobry dla aktywnych, zdaje się,że użytkownik nie chciał też wirtualnej sieci,

w tym temacie pisze się o Kluczu, dlaczego tego nie przestrzegasz ?

jeśli jest jak napisałeś to może zlikwidowali to zawieszanie po 3 miesiącach ale jeśli tak to oficjalnie powinni o tym napisać,

nie jestem przeciwko Kluczowi żeby było jasne, tylko dlaczego nikt nie zdementował oficjalnie tego wieszania co 3 miesiące po nieaktywności ?

a użytkownikom nie do końca wierzę, ktoś w domu mógł użyć numeru a ty o tym nie wiedząc możesz myśleć, że nie ma wieszania, nie twierdzę, że tak jest na 100% ale dopuszczam taką opcję
 #774400  autor: Emsi
 01 sty 2015, 13:36
ciekawy pisze:po co cytujesz temat gdzie użytkownik nie szukał oferty do korzystania tylko jako numer awaryjny z rwk a nie z przerywanym co 3 miesiące numerem ? - tutaj sugerowałem się stroną nr 3 tego tematu,
Po to cytuję, bo Klucz spełnia te wymogi, a poza tym tu chodzi o kontekst rzekomego zawieszania numeru. Jako argument przeciwko użyłeś właśnie w/w.
ciekawy pisze:w tym temacie pisze się o Kluczu, dlaczego tego nie przestrzegasz ?
A na jaki ja temat piszę? Przecież właśnie o Kluczu.
ciekawy pisze:a użytkownikom nie do końca wierzę, ktoś w domu mógł użyć numeru a ty o tym nie wiedząc możesz myśleć, że nie ma wieszania, nie twierdzę, że tak jest na 100% ale dopuszczam taką opcję
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie wiem jak u Ciebie, ale mnie w domu nie ma takich zwyczajów żeby ruszać czyjeś rzeczy bez pytania. A poza tym nie znasz mnie - może miałem te karty w sejfie, a może mieszkam sam.
 #774413  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 15:13
Emsi,

kiedy zrozumiesz, że to nie był argument przeciwko tylko info o którym tamten użytkownik mógł nie wiedzieć
 #774886  autor: Emsi
 03 sty 2015, 00:18
Obrazek

Czyżby bezpłatny lejek podobnie jak w Virgin? ;)
Ostatnio zmieniony 03 sty 2015, 13:50 przez Emsi, łącznie zmieniany 1 raz.
 #774989  autor: 111
 03 sty 2015, 13:34
@Emsi w Virgin cały czas jest bezpłatny lejek,nic się nie zmieniło w tej kwestii.
 #774991  autor: ciekawy
 03 sty 2015, 13:38
tak ale Virgin to oferta krajowa, Klucz bardziej międzynarodowa, a dzięki lejkowi będzie można korzystać w obu sieciach bez kosztów
 #774996  autor: Emsi
 03 sty 2015, 13:51
111, masz rację, a ja doskonale o tym wiem, ale jakoś z rozpędu mi się to napisało. Poszedł edit, żeby nie wprowadzać w błąd.
Ciekawe czy będzie darmowy lejek jak w Virgin, czy tylko lejek po wykorzystaniu transferu danych w ramach pakietu - to mam na myśli.
 #775008  autor: mofom
 03 sty 2015, 15:18
po testach całkiem szybkiego lejka w virgin tj. 32kbps stwierdzam, że jednak jestem wygodny i kupuję pakiety. cała korzyść z lejka, że zabezpiecza przed nabiciem megarachunku a prędkość na pakiecie a prędkość na lejku to jednak dwa światy.

co do klucza to na jakość internetu nie mogę narzekać. nie ma lte, ale który mvno ma? jedyne co mnie denerwuje to, że odrębnie zlicza dane wysłane i odebrane. jak dla mnie to dzielę pakiet przez dwa i dopiero mogę porównać z pakietami w innych sieciach. ale to nie tyle wina klucza co standard plusa.
 #775009  autor: adik
 03 sty 2015, 15:22
mofom pisze:co do klucza to na jakość internetu nie mogę narzekać. nie ma lte, ale który mvno ma?
ma go zarówno viking mobile jak i virgin mobile, oczywiście tylko na sieci macierzystej tj play.

http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
  • Strona 36 z 111
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 111
  • 1
  • 34
  • 35