Trzeba przyznać, że dość szybko reagują na zapotrzebowania zgłoszone przez użytkowników, więc myślę, że wprowadzenie HD Voice to kwestia czasu, o ile nie ogranicza ich jakaś kwestia techniczna.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ja też zauważyłam dziwy z zasięgiem jak się wchodzi lub przechodzi przez przejście podziemne np. dworcowe lub robi zakupy w...markecie wtedy zasięg szaleje, ale na świeżym powietrzu wszystko jest ok,w domu też mam go ok,ale i play ma u mnie w domu zasięg ok...Za to orange i t-mobile z simki playa normalnie pracują.Plus ma albo słabszy sygnał w budynkach albo ja nie wiem.A ciekawostka żaden z moich telefonów nie pokazuje info o roamingu tylko zwyczajnie a2mobile.to info pokazuje mi tylko modem.
Kup starter Plusa i porównaj czy Plus zachowuje się identycznie w tych miejscach jak a2mobile.
Dzisiaj aktywowali mi kartę z a2mobile. Przenosiłem numer z NJU, mam MNC 260 08 E-telko. Właśnie testowałem lte i z początku myślałem, że stacja bazowa jest bardzo obciążona, ale po logowaniu się do kilku różnych sektorów ewidentnie mam przycięty transfer przy wysyłaniu do 0,5 Mb/s.
Ja testowałam specjalnie dodatkowo na simce play ustawionym na sztywno na plusie, oprócz normalnego zasięgu a2 to zasięg w obu przypadkach jest taki sam tj w tych samych miejscach pojawia się i znika , ale na a2 jest wyraźnie lepsza jakość rozmówPatryk7588 pisze:Kup starter Plusa i porównaj czy Plus zachowuje się identycznie w tych miejscach jak a2mobile.

Przed chwilą wysłałem do nich e-mail tak jak chcieli.Patryk7588 pisze:Zgłosił ktoś z was ten problem do BOK?
Ktoś sprawdzał jak wygląda sytuacja przy lejku? U mnie pierwszy próg to do 0,5 Mb uploadu. Przy drugim dobija do 0,08 Mb i ping skaczący nawet do ok. 300 ms. Strach pomyśleć, co będzie w trzecim.
Musiało im się coś w konfiguracji pomieszać i stosują w a2mobile lejek przewidziany do aero2 (512kbps). Wpisujcie jakie macie MNC i czy przenosiliście numer czy macie starter bezpośrednio od nich. Ja mam problemy z uploadem, numer przeniesiony i MNC 260-08. Kod sieci można sprawdzić tutaj http://download.t-mobile.pl/updir/. Musi być jakaś zależność, w końcu nie wszyscy mają problemy.
Na maila 3 dni nie odpowiadają. Chyba pójdzie reklamacja, jak dalej nic to nie da to przechodzę do plusha.
Na maila 3 dni nie odpowiadają. Chyba pójdzie reklamacja, jak dalej nic to nie da to przechodzę do plusha.
U mnie nie ma problemów z wysyłaniem, mam numer przeniesiony z virgin mobile, kod 260 08
Witam,
da się gdzieś kupić starter a2mobile "od ręki"?
---
Pozdrawiam,
Maciej Loret
Pozdrawiam,
Maciej Loret
Nie, startery a2mobile możesz kupić wyłącznie przez internet.Maciej Loret pisze:Witam,
Czy ta promocyjna cena 10gr/min nadal obowiązuje, czy wiadomo do kiedy będzie obowiązywać?
Dołączam się do pytania. Czy nadal jest 10gr?
Zgodnie z tym regulaminem oferta nadal obowiązuje https://a2mobile.pl/data/Dokumenty/30/p ... akiety.pdfgrzesio0401 pisze:Czy ta promocyjna cena 10gr/min nadal obowiązuje, czy wiadomo do kiedy będzie obowiązywać?
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
O! Nowy regulamin.
Dodano "Użytkownik może mieć łącznie maksymalnie pięć pakietów."
Edit:
A to dranie, nie dali starego do archiwum.
Dodano "Użytkownik może mieć łącznie maksymalnie pięć pakietów."
Edit:
A to dranie, nie dali starego do archiwum.
trecik
Chcesz powiedzieć, że 5 miesięcy można skorzystać z tych niewyczerpalnych pakietów, a później już nie będzie ich?
Chcesz powiedzieć, że 5 miesięcy można skorzystać z tych niewyczerpalnych pakietów, a później już nie będzie ich?
No nieeee! Trudno kliknąć w link?
Poza tym, jest jeszcze parę drobnych zmian.W przypadku posiadania jednocześnie więcej niż jednego aktywnego pakietu, w ramach niniejszej Oferty promocyjnej,
odnowieniu ulegnie tylko ostatnio aktywowany pakiet. Zakup kolejnego pakietu spowoduje pobranie środków oraz
aktywację kupionego pakietu przy czym jednostki ze starego pakietu odpowiadające nowemu pakietowi ulegną
zsumowaniu z nowym pakietem, jednak nie wpłynie to na Okres ważności ani starego, ani nowego pakietu, które biegną
osobno do czasu upływu ich odpowiednich Okresów ważności. Użytkownik może mieć łącznie maksymalnie pięć pakietów.
Czy po wykorzystaniu podstawowego pakiety 5GB użytkownik otrzymuje jakiegoś smsa z informacją o przycięciu prędkości? Czy następuje to płynnie?Niewyczerpalny Internet umożliwia transmisję danych bez limitu ilości transferowanych danych, z lejkami ograniczającymi prędkość transmisji danych, których aktywacja uzależniona jest od osiągniętego w okresie ważności pakietu poziomu zużycia danych:
- brak ograniczenia maksymalnej prędkości transmisji danych dla transferu od 0 do 5GB w ramach aktywowanego pakietu.
- ograniczenie maksymalnej prędkości transmisji danych do 3Mbps dla łącznego transferu od 5 do 10GB w ramach aktywowanego pakietu.
- ograniczenie maksymalnej prędkości transmisji danych do 1Mbps dla łącznego transferu od 10 do 15GB w ramach aktywowanego pakietu.
- ograniczenie maksymalnej prędkości transmisji danych do 512kbps dla łącznego transferu przekraczającego 15GB w ramach aktywowanego pakietu.
Jest sms: ~"Prędkość ograniczona do xxx, przywróć prędkość za piątaka kodem xxx"
Wczoraj u mnie w a2 zasięg skakał jak szalony. Nie mogłem się dodzwonić. Przerywało rozmowy.
Dobrze, że jadąc na majówkę wziąłem ze sobą drugi telefon z lajt mobile bo tam problemów nie bylo.
Od dzisiaj już moim głównym numerem telefonu, gdzie zabieram ze sobą i rodzinka będzie dzwonić jest no niestety, albo i stety numer w lajt mobile.
Dobrze, że jadąc na majówkę wziąłem ze sobą drugi telefon z lajt mobile bo tam problemów nie bylo.
Od dzisiaj już moim głównym numerem telefonu, gdzie zabieram ze sobą i rodzinka będzie dzwonić jest no niestety, albo i stety numer w lajt mobile.