- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mi wysłali przesyłkę 21-go, a otrzymałem ją wczoraj. Dziś wysłane dokumenty do MNP - będę informował kiedy wszystko pójdzie. Numer przenoszony z Play.
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
złożyłem dzisiaj też numer do przeniesienia z freem zobaczymy jak pójdzie i ile będzie trwała cała procedurakaspeed pisze:na nr podany w dokumentach dostaniesz sms;) słyszalem że są problemy z przenoszeniem do VM przez poczte polską i że operatorzy nie chcą oddawać numerów. Info z VM infolini;)
A o co chodzi z tym Virgin Challenge? Niby 1 etap to jest doładowanie konta, doładowałem już wczoraj i nic, wykorzystałem środki, doładowałem dzisiaj i znowu nic ;/
Było: C55, 5510, MYX 6-2, V980, C75, 5210, 6510, 6230, 6230i, k550i, 6310i, N82, M8800 Pixon, d900i, Wave 723, Wave II, Lumia 920 i 930
+wiele na dłużej lub krócej
Jest: Samsung: Galaxy S7, Galaxy J3'16, Nokia: 6300
Rozmawiałem z Panią Justyną z BOK właśnie
spytałem się o co chodzi w tym i dowiedziałem się, że to jest gra w której wykonuje się jakieś proste zadania i zdobywa się jakieś nagrody. Ten kto doładował musi po prostu cierpliwie czekać, ponieważ informacje trafiają do systemu z dość dużym opóźnieniem (cytuję) "bo to nie działa jeszcze tak jak by chcieli". Więc trzeba uzbroić się w cierpliwość

spytałem się o co chodzi w tym i dowiedziałem się, że to jest gra w której wykonuje się jakieś proste zadania i zdobywa się jakieś nagrody. Ten kto doładował musi po prostu cierpliwie czekać, ponieważ informacje trafiają do systemu z dość dużym opóźnieniem (cytuję) "bo to nie działa jeszcze tak jak by chcieli". Więc trzeba uzbroić się w cierpliwość

Było: C55, 5510, MYX 6-2, V980, C75, 5210, 6510, 6230, 6230i, k550i, 6310i, N82, M8800 Pixon, d900i, Wave 723, Wave II, Lumia 920 i 930
coś krucho z tym przeniesieniem numeru, mija tydzień od wysłania i nadal nic się nie zmieniło - wg. OK nie dotarły jeszcze, czyli lepiej niech zmienią na kuriera, bo PP zawodzi.
To może za jakiś czas dopiero ta "gra" zacznie działaćlee pisze:knopers, tjaaa... Ja doładowałem 22.08 i nadal czekam!!

Virgin Mobile Polska to swego rodzaju ewenement pod względem roamingu krajowego. W innych krajach w których działa VM, sieć ta korzysta z usług roamingu krajowego jednego operatora, natomiast w Polsce są to dwaj operatorzy.
Jedyne, co mam, to złudzenia, że telepolis.pl na lepsze się zmienia
INTRO, skoro VM działa na infrastrukturze Play to powinno na telefonach z simlockiem z Play działać. Tak samo jak np. mBank działa na telefonach z simlockiem z Plusa. Natomiast z Orange VM ma tylko roaming krajowy, więc pewnie na telefonie z simlockiem z orange nie będzie działać.
Poza tym to zmartwiliście mnie z tym przenoszeniem. Dzisiaj złożyłem wniosek o przeniesienie starego testowego numeru z mBanku, który miał pójść do kasacji ale że jest dość fajny (zawiera aż 5 trójek
) to postanowiłem przedłużyć jego ważność w VM. Liczyłem że pójdzie to sprawnie, ale z tego co widzę to chyba lepiej byłoby gdybym zamówił nowy starter. Ale w sumie nie śpieszy mi się, to mogę poczekać trochę na przeniesienie. Oczywiście o ile się uda, bo nawet nie wiem czy ten nr jest zarejestrowany
Zarejestrowałem na tylko w "konto mobile" co niby jest równoznaczne z rejestracją numeru danymi z mBanku, ale jak to wygląda w praktyce to się dopiero okaże 
Poza tym to zmartwiliście mnie z tym przenoszeniem. Dzisiaj złożyłem wniosek o przeniesienie starego testowego numeru z mBanku, który miał pójść do kasacji ale że jest dość fajny (zawiera aż 5 trójek

Ostatnio zmieniony 29 sie 2012, 18:42 przez kamail86, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszecie, że działają usługi typu "już w zasięgu" i "kto dzwonił". Trochę dziwne, bo u mnie nie działają i pozwoliłem sobie zadzwonić do BOK i otrzymałem informację, że nie oferują takich usług. Poprosiłem nawet o upewnienie się, co konsultantka uczyniła dzwoniąc do Działu Technicznego ale potwierdziła się wcześniejsza informacja, czyli - nie mamy takich usług.