wbijasz kod na freemium *222*000#24bis24 pisze:musisz sam aktywować
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mam pytanie czy wam się też tak zdażyło że przenosząc numer z innej sieci do Virgin nie został przeniesiony w terminie ?
Jeśli numer był poprawnie zarejestrowany i dane rejestracyjne podane do przeniesienia są identyczne jak u obecnego operatora to nie powinno być takiej sytuacji ,polecam kontakt z Virgin Mobile odnośnie wyjaśnienia sprawy ,a na kiedy miałeś wyznaczoną datę przeniesienia ?number5 pisze:Mam pytanie czy wam się też tak zdażyło że przenosząc numer z innej sieci do Virgin nie został przeniesiony w terminie ?
Miałem na 3 dni wcześniej skontaktowałem się Ci ściemniają że na 30
A otrzymałeś jakiegoś smsa lub potwierdzenie od nich na formularzu przeniesienia że miało się ono odbyć 3 dni wcześniej ? jeśli masz jakiekolwiek potwierdzenie daty o której mówisz a operator twierdzi że ma to być 30 grudnia to ja bym złożył na Twoim miejscu reklamacje powołując się na niedotrzymanie terminu przeniesienia i w ten sposób być może mógłbyś otrzymać w ramach rekompensaty jakiś pakiet lub miesiąc za darmo .
Napisze tylko (bo jakis czas temu sie tu w tym wątku o tym mówiło), że uruchomiłem dziś Freemium i przedłużyło mi bez problemu ważność konta o równy rok.
Może info sie komuś przyda
Może info sie komuś przyda

Od 21 grudnia 2017 obowiązuje nowy regulamin #Freemium.
Najważniejsza zmiana dotyczy wprowadzenia limitu 4 kart SIM z aktywnym #Freemium na osobę/PESEL:
PS. "Aboneneta"
Najważniejsza zmiana dotyczy wprowadzenia limitu 4 kart SIM z aktywnym #Freemium na osobę/PESEL:
https://virginmobile.pl/media/documents ... -12-21.pdfRegulamin #Freemium od 21.12.2017 pisze:
13. Możliwe jest posiadanie tylko 4 kart SIM z aktywnym pakietem #Freemium zarejestrowanych na jednego Aboneneta.
14. Abonent który posiada już więcej niż 4 karty SIM z aktywnym pakietem #Freemium zarejestrowane na jedną osobę, nie będzie miał możliwości ponownego aktywowania tego pakietu po upływie jego ważności.
PS. "Aboneneta"

Słyszałem o Januszu który miał 20 Virginów Free...Ręce opadają w czasach No limit za dwie paczki szlugów.
Super15kart sim do kosza.Dobrazmiana
Powitać po wielu latach

"Janusz Biznesu" wykorzysta każdą okazję, aby przyoszczędzić, a operator chętnie sprzeda każdy numer, żeby lepiej wyglądać w statystykach - to przykład symbiozy w telekomunikacji ...

Janusz Biznesu zawsze się dogada z pazernym opem szczególnie takim który olewa prawo UE i PL, nie stosuje się do RLAH a jego CMOK działa jak zamówione połączenie na poczcie w czasach komuny 

Tyle kart a o kody na PW wzdychaszSuper15kart sim do kosza.Dobrazmiana

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
No mi tidal na vm nie trybił.
Powitać po wielu latach

I też nie ma tam wzmianki o tym, że aktywacja Freemium powoduje wydłużenie ważności konta na połączenia wychodzące o 365 dni.jarekt pisze:Od 21 grudnia 2017 obowiązuje nowy regulamin #Freemium.
Mogą więc w każdej chwili zakończyć wydłużanie ważności konta :/
No ale wg mnie od dawna niema tego zapisu.
Powitać po wielu latach

to na jakiej podstawie twierdzisz, że:
kaspeed pisze: mam je jeszcze wazne rok:
No tak, już od jakiegoś czasu nie ma z regulaminie info, ze jest gwarantowane przedłużenie konto o rok no ale jeszcze Virgin je przedłuża - sam tego doświadczyłem 29.12.2017:
I zyski się Grażynie nie zgadzają
no ale ciekawe jak długo to się jeszcze utrzyma... niby głupie 5zł, ale ludzie zamiast ładować konto o te 5zł to wpisują kod i wydłużają konto o rok freemiumem.TomekErek pisze:Napisze tylko (bo jakis czas temu sie tu w tym wątku o tym mówiło), że uruchomiłem dziś Freemium i przedłużyło mi bez problemu ważność konta o równy rok.
I zyski się Grażynie nie zgadzają

No bo mam napisane do kiedy ważne.Koncowka 2018r wazne jakos w grudniu przedłuzane.
Powitać po wielu latach

czyli:
jak się ma do postu wyżejkaspeed pisze:Super15kart sim do kosza.
Bo juz ich nie przedłuże o to chodziło.Skoro nie moge przedłuzyc freemium to automatycznie RWk traca a nie mam zamiaru ładowac.A limit masz 4 freemium.Więc z automatu pojda za rok niecały do kosza.A tak przedłuzałem masowo o rok za darmo.
Powitać po wielu latach