Golarz Filip pisze:Nie pisz do mnie Panie Kolego więcej żadnych płaczliwych PM
A jak to nazwać - kolego

Uważasz, że jesteś anonimowy, i elokwentnie jak to potrafisz, można kogoś pomówić, nawet w tak błahej sprawie, jak to, że piszę do Ciebie jakieś PM

Dowiedź to wszystkim, tu i teraz - gdzie kiedy i na jaki temat do Ciebie pisałem.
Na forum ogólnym będę pił do Ciebie, bo w pewnym momencie zacząłeś szyfrować, a jednocześnie pojawiła się sprzedaż na alle - przypadek

Wiesz komu przekazałeś życzliwe informacje co i jak włączyć

Naprawdę znasz ich wszystkich osobiście

W sytuacjach gdy kogoś pomówiłeś w ten elokwentny sposób i Ci to wypomniałem nie odezwałeś się i teraz nie pisałeś przez X czasu, przypadek

Milczenie to domena pracujących w departamencie, kiedy trafi się niemal w samo sedno z żalem

Zatem tylko prowokacja może zmusić się do odezwania się - widać miałeś jeszcze odwagę się odezwać więc odpowiedz tym, którzy piszą wyżej i proszą Cie o tę przysługę...
Jeśli czytałeś do końca co piszę i też umiesz czytać między wierszami jak sam tego wymagasz to naprawdę też zacznij myśleć i nie oceniać ludzi po okładce...
Tu muszę zaznaczyć pewną niekonsekwencję z tego co piszesz i jakie wnioski można z tego wysunąć, nie będę już nic pisał bezpośrednio, bo znowu zaczniesz elokwentnie pomawiać - sam się domyśl o co biega:
CZYTAJ SWÓJ POST
P.S.
W jednym zdaniu we wcześniejszym tu swoim poście się zagalopowałem, fakt, ale przepraszać na razie nie mam zamiaru dopóki sam nie zaczniesz dostrzegać swoich błędów.
...i przepraszam za OT
Variette pisze:masz swiete prawo kupic sobie pakiet za 10 zl wiec przestan za przeproszeniem pieprzyc.znika ci przypadkiem pakiet wakacyjny,piszesz reklamacje.kumasz juz.dalej tlumaczyc?!
Nie w każdej taryfie! - a poza tym pokaż, gdzie ten pakiet 100MB figuruje jeszcze jako oferta sprzedaży - może coś przegapiam

Dosłownie: znajdź mi to na stronach orange: *110*67#, że aktywuje 100MB/30dni i że jest aktualne - nie mogę znaleźć.