• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 33 z 104
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 104

#588726  autor: SomalijskiWluczega
 15 paź 2012, 18:20
Lycamobile pisze:@SomalijskiWluczega
Tak, wprowadzimy pakiety na rozmowy, SMS, Internet - trwa faza testów :)
Czyli zrobicie coś na wzór niemieckiego LycaMobile czyli za 19,90 euro będą nielimitowane rozmowy i smsy we wszystkich *(w naszym wypadku) polskich sieciach komórkowych i stacjonarnych?? do tego pakiety 750MB i 2 GB (ale niemcy mają masakrycznie drogie te pakiety no i nie wiadomo jakie jest naliczanie?? co 1kB czy co 100kB - liczone łącznie czy osobno?? tego nie ma napisane na Ich stronie internetowej a to myslę jest ważne) co mnie martwi na niemieckiej Lycamobile już nic nie pisze o darmowych 300MB netu??!!
To co mają niemcy też dobrze to bodajże to że nie zależnie od doładowania mają nielimitowane rozmowy i smsy wewnątrz niemieckiej lycamobile (tu moglibyście wziąść z nich przykład...?)
Ogólnie ciekawy jestem od kiedy będą zmiany?? od listopada dopiero czy już w październiku będzie można liczyć na pierwsze zmiany...??
nie obraźiłbym się na nielimitowane rozmowy i smsy bez doładowania wewnątrz lycamobile pl i np za opcję np 80zł nielimitowane rozmowy i smsy ze wszyskimi polskimi sieciami komórkowymi i stacjonarnym na 30 dni. Pozdrawiam

#589071  autor: Przemolog
 17 paź 2012, 11:43
Lycamobile pisze:@Edmund

@Przemolog
Tak, to ta sama marka, ale nic nam nie wiadomo(jeszcze) na temat specjalnych ofert z Lyca PL do GT Mobile UK. Możliwe że to błąd..
Co do usprawnienia to wskazówką jest toggle mobile - również nasza marka :)
A będzie GT PL :-)? Na drzwiach supermarketu, gdzie mają terminale ePay, widziałem (i to już kilka miesięcy temu) loga nie tylko Lyca ale i GT...

O toggle sobie poczytałem. Widzę, że niewiele się pomyliłem w swoich domniemaniach - może nie 15 numerów, ale przynajmniej jeden dodatkowy z kraju przebywania można mieć :-). Do tego jeszcze (przynajmniej w toggle UK) darmowe przychodzące w roamingu w kilkudziesięciu krajach (także w tych z drogim wychodzącymi) i jakieś w miarę znośne stawki za roaming danych. No cóż - czekamy!

#589076  autor: Sharly
 17 paź 2012, 12:33
Uważacie,że warto przenieść sie do nowych graczy na rynku?
Jaka jest ich pozycja na rynku za granicą?

Dzięki z góry!

ps. który z graczy WAM wydaję się mocniejszy Lyca/Virgin ?

Bez odrobiny hipokryzji - swiat nie potrafilby istniec

#589311  autor: TheArt
 18 paź 2012, 19:05
Powie mi ktoś jak skonfigurować Top Net Info żeby działał net z Lyca, wpisuje data.lycamobile.pl, lmpl, plus ale nie łączy.

[ Dodano: 2012-10-18, 19:11 ]
umiem już, ma być lmpoland

[ Dodano: 2012-10-18, 19:25 ]
Fajna kpina ta sieć, dzwoniąc na infolinię mimo czekania 10 minut wszyscy operatorzy zajęci. Mógł automat powiedzieć "wszyscy operatorzy poszli do domu".

Chcę doładować online, wpisuje 9 cyfrowy numer to wypisuje mi:
Niestety ten numer jest nieznany. Wpisz go ponownie. Jeśli nadal występują problemy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.
btw po co w tym formularzu jest 10 miejsc na numer.

Przyszedł mi sms "dziękujemy za korzystanie z darmowego internetu", wkładam kartę do modemu, pobrało 150kb, wyjmuje karte z modemu, wkładam do telefonu, sprawdzam stan konta: WOW 150kb kosztowało 2,52. Ta sieć to kabaret.

#589764  autor: KC-KARLOS
 20 paź 2012, 10:25
TheArt pisze:umiem już, ma być lmpoland
Najpierw pomyśl, zanim zrobisz ;)
TheArt pisze:Fajna kpina ta sieć, dzwoniąc na infolinię mimo czekania 10 minut wszyscy operatorzy zajęci. Mógł automat powiedzieć "wszyscy operatorzy poszli do domu".
Co to za złośliwości?! Konsultanci to też ludzie. Ciesz się, że za minutę z BOK nie musisz bulić np. 1 zł, jak w Heyah, bo BOK Lyca jest darmowy.
TheArt pisze: Ta sieć to kabaret.
Masz wątpliwości? Zgłoś to do BOK. Troszkę tonuj wypowiedzi na forum. To taka moja malutka rada - dzięki.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#589940  autor: TheArt
 20 paź 2012, 21:45
Dzisiaj próbowałem się doładować online i dalej to samo, 10 cyfrowy numer chce skrypt.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2012, 22:39 przez TheArt, łącznie zmieniany 2 razy.

#589942  autor: Sig
 20 paź 2012, 21:46
TheArt pisze:
Chcę doładować online, wpisuje 9 cyfrowy numer to wypisuje mi:
Niestety ten numer jest nieznany. Wpisz go ponownie. Jeśli nadal występują problemy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.
btw po co w tym formularzu jest 10 miejsc na numer.
Na 99% zero z przodu, choć nie sprawdzałem, ale pamiętam, że w Lycamobile coś tam było z tym zerem.
Sieć jak sieć, u mnie działa :-).

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#589945  autor: TheArt
 20 paź 2012, 21:50
O dzieki, spróbuje.

#590088  autor: KC-KARLOS
 21 paź 2012, 20:05
W formularzach wprowadza się 10-cyfrowy format numeru, czyli w tym przypadku numer poprzedzamy 0 "zerem". W UK też jest taka zasada, więc inaczej nie mogli z tym coś zrobić.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#591363  autor: mirek85
 27 paź 2012, 15:00
witam. uzywam niemieckiej Lyci od miesiaca (zamawialem przez internet i sim przyszla po paru dniach i zarejestrowalem sie w kilka minut i gotowe) i musze powiedziec ze jestem zadowolony. dziewczynie w polsce tez kazalem kupic Lyce i wszystko dziala bez zarzutu (żadnych problemow z sms-ami czy zasięgiem ). i do konca pazdziernika fajna promocja jest bo faktycznie ZA DARMOCHE dzwonie do niej z niemiec do polski. nie bierze ani centa a gadamy godzinami :) mam nadzieje ze przygotujecie cos podobnego jescze na niemcy -polska w nastepnych miesiacach. a jak nie to w sumie jest z polski do niemec ciagle przedluzana promocja 0,29 zł i 30 minut free. tak dalej.

#591455  autor: ciekawy
 27 paź 2012, 22:52
mirek85

tą Niemiecką Lyce zamówiłeś z Niemieckiej strony netowej czy z Polskiej strony netowej ?

#591499  autor: mirek85
 28 paź 2012, 03:53
ciekawy

tę karte zamówilem na niemieckiej stronie Lyca.

#591814  autor: Lycamobile
 29 paź 2012, 11:00
@mirek85

Jakie będą promocje w następnych miesiącach - tego nie wie nikt :) Zawsze na przełomie miesiąca warto odwiedzać strony internetowe .de i .pl - Dopóki nie pojawi się oferta na nowy miesiąc, ta z zeszłego jest ważna(nawet jeżeli data obowiązywania już minęła).

Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
www.facebook.com/lycamobilepoland
www.togglemobile.co.uk/home/en - NOWOŚĆ

#591900  autor: SomalijskiWluczega
 29 paź 2012, 16:59
Lycamobile pisze:@mirek85

Jakie będą promocje w następnych miesiącach - tego nie wie nikt :) Zawsze na przełomie miesiąca warto odwiedzać strony internetowe .de i .pl - Dopóki nie pojawi się oferta na nowy miesiąc, ta z zeszłego jest ważna(nawet jeżeli data obowiązywania już minęła).
Ehmm - no już jest koniec października
Lycamobile - wspominałeś kiedyś że macie testy darmowych (czy pakietów) minut i smsów do wszystkich polskich sieci komórkowych i stacjonarnych??

Może uchylisz rąbka tajemnicy??
Co będzie od listopada??
Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam

#591967  autor: Robert.AB
 29 paź 2012, 21:53
Mam pytanie do Lycamobile odnośnie przeniesienia numeru.

Na stronie jest taka informacja:

Aby przenieść swój numer do Lycamobile:
Pobierz formularz przeniesienia numeru klikając TU.
Wypełnij i podpisz formularz.
Prosimy o przesłanie wraz z Państwa formularzem: kopii dowodu osobistego, danych z karty poprzedniego operatora (numer karty sim) oraz numeru LycaMobile, który został zarejestrowany przez Państwa na naszej stronie internetowej.
Wyślij formularz na poniższy adres:
Lycamobile Sp. z.o.o.
ul. Wincentego Rzymowskiego 34
Budynek R34
02-697 Warszawa
Formularz może być również zeskanowany i wysłany drogą mailową na adres: [email protected]
Zaraz po otrzymaniu Twojego zgłoszenia rozpoczniemy proces przenoszenia numeru do sieci Lycamobile.

Czy to oznacza, że jeśli mam już kartę SIM sieci Lyca mogę zastąpić przypisany do niej numer tym, który chcę przenieść z innej sieci?

#591984  autor: Edmund
 29 paź 2012, 23:41
Robert.AB pisze:Czy to oznacza, że jeśli mam już kartę SIM sieci Lyca mogę zastąpić przypisany do niej numer tym, który chcę przenieść z innej sieci?
Dokładnie tak oni to robią - do karty przypisują nowy numer - ten który przenosisz.

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2

#592059  autor: Lycamobile
 30 paź 2012, 15:19
@SomalijskiWluczega,
W ciągu dwóch-trzech dni powinien być update.
Pakiety są już po testach, nowe ulotki ze skróconą instrukcją aktywacji pakietów poszły już do druku, dokładna instrukcja będzie dostępna na naszej www.
Co do reszty ofert - nie wiemy.
@Robert.AB,
Numer Lycamobile musi być zarejestrowany u nas na stronie www(na te same dane na które jest zarejestrowany numer innej sieci-Ten który chcesz do nas przenieść). Po przeniesieniu używasz numeru tamtej sieci u nas - przypisany jest do SIM Lycamobile.

Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
www.facebook.com/lycamobilepoland
www.togglemobile.co.uk/home/en - NOWOŚĆ

#592091  autor: SomalijskiWluczega
 30 paź 2012, 18:05
do Lycamobile:
Czy oferta listopadowa to coś podobnego będzie jak w lycamobile.de??
Jeśli tak to czy to oznaczać będzie że nie będzie już darmowego 300MB na 30dni od doładowania??
I będą tylko pakiety 400min do wszystkich polskich sieci (stacjonarnych i komórkowych) za 40zł i za 80zł nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich polskich sieci na 30dni??
Brakuje tu pakietu 100min do wszystkich polskich sieci za 10zł??

Heh - oferta lycamobile.de jest fajna - ale są tam też minusy.
Brak 300MB po doładowaniu, Pakiety internetowe bardzo drogie:
750MB za 36zł na 30dni (gdy play na kartę daje 10zł za 1GB) i 2GB za 80zł??
Drożyzna!

#592250  autor: Wulo
 31 paź 2012, 13:05
80zł za nielimitowane na 30 dni, było by bardzo interesujące :)
  • Strona 33 z 104
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 104
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33