• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 32 z 111
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 111
 #768781  autor: ciekawy
 08 gru 2014, 18:42
niekoniecznie, to, że w Plusie można korzystać z netu za granicą to nie znaczy, że w Kluczu też, może ktoś z Klucza mógłby to potwierdzić albo zaprzeczyć
 #770290  autor: Emsi
 14 gru 2014, 21:30
Z nudów szperałem po necie i wszedłem na aukcję KM by zobaczyć komentarze, a w jednym z nich taka ciekawostka.
Wykonałem już kilka połączeń (Polska i UE), których koszt był zgodny z cennikiem. Na plus proste konto na stronie internetowej. Bez zbędnych bajerów. Szybka i prosta rejestracja karty. Po zakupie nie trzeba doładowywać konta. 11 PLN jest ważne rok.
Potwierdzi ktoś z tą ważnością konta?
 #770311  autor: Krzysxx
 14 gru 2014, 22:57
Potwierdzi ktoś z tą ważnością konta?
Ja co prawda nie kupowałem startera a przenosiłem numery, ale po doładowaniu za 5 PLN miałem przedłużoną ważność konta na rok i właśnie miedzy innymi dlatego przeniosłem numery do Klucza.
 #770314  autor: ciekawy
 14 gru 2014, 23:17
Krzysxx,

jak przenosiłeś więcej numerów to miałeś papier dla każdego numeru do przeniesienia czy na jednej kartce hurtowo wpisałeś numery które chcesz przenieść ?
 #770420  autor: Krzysxx
 15 gru 2014, 13:25
ciekawy pisze:Krzysxx,

jak przenosiłeś więcej numerów to miałeś papier dla każdego numeru do przeniesienia czy na jednej kartce hurtowo wpisałeś numery które chcesz przenieść ?
Niestety do każdego osobno, bo w formularzu na stronie internetowej nie było opcji, żeby dodać kolejne numery.
Klucz tak samo odesłał w osobnych listach karty SIM i umowy dla każdego numeru oddzielnie.
 #770476  autor: ciekawy
 15 gru 2014, 17:10
Krzysxx,

a ksero dowodu wystarczyło jedno czy do każdego numeru trzeba dołączyć też po jednym kserze ?
 #770536  autor: Blank
 15 gru 2014, 20:01
A wy umiecie czytać ze zrozumieniem, czy przepchnięto was przez wadliwy system polskiej (ni)edukacji?

Emsi pytał o ważność Startera, bezpośrednio po aktywacji, BEZ DOŁADOWYWANIA.
Normalnie, jakbym czytał odpowiedź na zgłoszenie, lub reklamację w Play, lub Orange...

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #770585  autor: Krzysxx
 15 gru 2014, 22:57
divhashmorex pisze:A wy umiecie czytać ze zrozumieniem, czy przepchnięto was przez wadliwy system polskiej (ni)edukacji?

Emsi pytał o ważność Startera, bezpośrednio po aktywacji, BEZ DOŁADOWYWANIA.
Normalnie, jakbym czytał odpowiedź na zgłoszenie, lub reklamację w Play, lub Orange...
Ponieważ bucu nie było innej odpowiedzi od osoby która kupiła starter bez doładowania, to chyba lepsza odpowiedź, że konto ważne rok po doładowaniu nawet za 5 zł niż żadna.
I zauważ, że twoja odpowiedź w temacie tego pytania wniosła jeszcze mniej.
 #770598  autor: Blank
 15 gru 2014, 23:37
Krzysxx,
Emsi jest jednym z bardziej aktywnych użytkowników tego forum i bardzo dobrze zna ofertę Klucza, więc informowanie o kluczowym elemencie tego operatora jest co najmniej śmieszne.
Mam wrażenie, że czytanie ze zrozumieniem w Polsce staje się powoli dobrem luksusowym, na które pospólstwu szkoda czasu i energii...

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #770623  autor: Emsi
 16 gru 2014, 01:03
W sumie nie jest to dla mnie takie istotne. Pytałem tylko z ciekawości. Może gość od komentarza z Allegro, trafił na jakiś błąd systemu, który działa na jego korzyść. ;)
 #770628  autor: cyanoone
 16 gru 2014, 06:38
@Emsi. Wydaje mi się, że w tym temacie ktoś też o tym pisał.

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
 #770665  autor: wasylek
 16 gru 2014, 11:20
konto po przeniesieniu numeru jest ważne 3 miesiące na połączenia wychodzące. Więc pewnie tyle samo po aktywacji nowego startera.
 #770673  autor: Klucz Mobile
 16 gru 2014, 11:39
Nasze startery nie są produkowane od razu z nominałem - doładowujemy startery w miarę sprzedaży do punktów sprzedaży. Czyli okres ważności po właczeniu sim-karty do sieci tez zależy od momenty doładowania (i wynosi rok). Nowe startery w nowym opakowaniu są doładowywani we wrześniu-listopadzie. Więc okres ważności jest do wrzesnia-listopada 2015 roku.
Startery jeszcze w starym opakowaniu zwykle byli doładowywane w maju-sierpniu 2014, więc okres ważności jest do maja-sierpnia 2015.
Sprawdzić można wykonując połączenie - po rozmowie przyjdzie sms ze stanem konta i okresem ważności.

www.klucz.net

https://www.facebook.com/KluczMobile
 #770677  autor: Blank
 16 gru 2014, 12:00
No i to się nazywa rzetelna odpowiedź. Brawo Klucz :)

BTW, przy okazji,
Klucz Mobile, czy byłaby szansa, abyście dodali do strefy zarządzania kontem informację o ilości środków w aktywowanych pakietach, czy raczej platforma bilingowa wam na to nie pozwoli?

#770719  autor: ciekawy
 16 gru 2014, 15:20
jakiej narodowości ludzie pracują w Kluczu :)? nie czepiam się tylko po pisanu widać, że albo odpowiedzi są z za granicy albo odpowiadają ludzie, którzy nie do końca znają język polski, trochę mnie to zastanawia bo jeśli ktoś napisze reklamacje albo będzie chciał przenieść numer to czy nie będzie problemów z komunikacją w Kluczu
  • Strona 32 z 111
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 111
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32