pisk: ostrzegam - podejmiesz najgorszą decyzję decydując się na zmianę ze starego typu pakietu na tą nowszą oraz z jednej opcji cyklicznej na drugą (bez MMS).
W przypadku opcji starszego typu (karta aktywna przed datą 19.09.2019) jeśli przejdziesz na opcję cykliczną co 31 dni i z powrotem przejdziesz na 7 dni, to wyzerujesz licznik odnowień, a GB za odnawianie będą liczone od początku (w przypadku opcji co 7 dni od 3 GB, od opcji co 31 dni będzie liczone 15, 17 lub 20 GB [zależnie od stażu])- więc zmiana będzie nieopłacalna. Zachowasz tylko GB poprzednio zgromadzone przełączając się z jednego pakietu cyklicznego na drugi.
W moim wypadku trzymam no-limity+GB co 7 dni za 7 zł i w ostatnią niedzielę miałem już 97 odnowienie, co dało mi już +100 GB do bieżącej puli internetu. W kolejną niedzielę będzie już 101 GB.
Nikt za 7 zł tygodniowo nie daje aż tyle transferu. Opłaca się trzymać taką opcję cykliczną i nic nie ruszać.
Łap regulamin >
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokument ... 1647102849

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam