• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #902678  autor: aster
 31 gru 2016, 02:01
Tradycyjnie internet w tej taryfie był zawsze ważny tylko do końca miesiąca kalendarzowego, ale sprawdziłem teraz na Play24 i mam internet ważny do któregoś tam... stycznia 2017!

Czy coś się zmieniło w tej taryfie? Czy net nadal jest zerowany wraz z końcem miesiąca, czy rzeczywiście można mieć ważność netu wchodzącą w kolejny miesiąc?
 #902679  autor: jarekt
 31 gru 2016, 02:14
Cennik/regulamin MiniMaxa jest jasny w tej kwestii i 1 stycznia najpóźniej około godziny 18-19 (z późniejszą porą jeszcze się nie spotkałem) konto GB powinno się wyzerować, ale jeśli 2 stycznia rano te GB wciąż nie znikną to najprawdopodobniej nie znikną aż do daty jaką masz w Play24.

Ale czy to wtedy będzie oznaczało "dobrą zmianę" czy błąd systemu to ja przyznam nie wiem. Poczekajmy do 1-2 stycznia - daj znać co się wydarzyło.
 #914202  autor: aster
 05 mar 2017, 00:05
Lekka porażka z tym Minimax i ogólnie (nieistniejącą) obsługą klienta w Play.

1 marca kupuję pakiet netowy, później dochodzi sms że został aktywowany, po czym używam net a tu transfer jest rozliczany z konta głównego zamiast z pakietu. Później sprawdzam a śladu po pakiecie nie ma (choć kasę oczywiście ściągnięto za jego kupienie).

Piszę do supportu a tu porażka... mija 24 h i zero odpowiedzi i dalej lipa z kontem. Jak tak ma wyglądać obsługa klienta to chyba trzeba będzie się przenieść do sieci z prawdziwego zdarzenia...
 #914397  autor: aster
 06 mar 2017, 13:57
To już przestaje być śmieszne bo przed chwilą sprawdziłem... i sprawa jest nadal "rozpatrywana". Dramat z tą obsługą Play...
 #917347  autor: aster
 22 mar 2017, 21:26
Kolejny dramat z BOKiem Play:

12.03 żona przesłała zgłoszenie do nich... do dziś zero odpowiedzi (10 dni!). Normalnie ręce się rozkładają.

Chyba cały BOK przeniesiono na San Escobar, a że świat jeszcze nie przydzielił im międzynarodowego numeru kierunkowego to i pewnie na podłączenie do internetu jeszcze czekają...
 #926268  autor: rudymax
 16 maja 2017, 20:27
Czy w gołej formule play na kartę w której jest aktywny pakiet internetu, po jego wykorzystaniu przed upływem ważności, włączy się lejek do końca okresu ważności, czy od razu zacznie pobierać środki z konta?
 #926282  autor: Gregrin
 16 maja 2017, 21:49
rudymax pisze:ktywny pakiet internetu, po jego wykorzystaniu przed upływem ważności, włączy się lejek do końca okresu ważności, czy od razu zacznie pobierać środki z konta?
WR841ND pisze: Bierze z konta.
Do 5zl, później darmowy lejek. Standardowy lejek jest w LuieTo, Fakt i RBM.