U mnie na 3 numerach weszlo 1 lipca.

U mnie też wszystko w porządku
Właściciel przekazuje iluzoryczne 5zł od Orange dla kogoś znajomego (mój przypadek).biala1991 pisze:W przyszłym roku po zakończeniu akcji rejestracyjnej operator może zrobić selekcję, bo jakby nie patrzeć przyznawanie bonusu za posiadanie usługi stacjonarnej w sytuacji kiedy posiada ją ktoś inny staje się jakby problematyczne:D
biala1991 pisze:Ciekawa jestem co będzie po zarejestrowaniu prepaida na inne dane niż właściciela abonamentu. Czy to nie pozbawi prawa do bonusu?
Też mam nadzieję, że zostanie tak jak jest. Poza tym na stronie orange jest napisane "Możesz wykorzystać bonus dla siebie lub swoich bliskich." W moim przypadku, pomimo tego, że moja mama ma inne nazwisko niż ja, chyba nadal zaliczam się do jej "bliskich", prawda?biala1991 pisze:Powoli okoliczności się zmieniają. Do tej pory większość nr była niezarejestrowana więc weryfikowanie tych nielicznych zarejestrowanych mijało się z celem. W przyszłym roku po zakończeniu akcji rejestracyjnej operator może zrobić selekcję, bo jakby nie patrzeć przyznawanie bonusu za posiadanie usługi stacjonarnej w sytuacji kiedy posiada ją ktoś inny staje się jakby problematyczne:D
Mam nadzieje że się mylę.