Jednodniowy nolimi to jest rekord swiata. Przeczytajcie jego regulamin. Uruchomienie do 24h od wyslania zgloszenia

To sa jaja. Czyli chce dzis no limit net to go moge dostac jutro. Oczywiscie wiem z wlasnego doswiadczenia, ze dziala to znacznie szybciej (max czekalem 2-3h na zmiane taryfy np z RWK na MiniMaxa), ale sam taki zapis w regulaminie dla uslugi waznej 24h to niezla siara (bo nie ma juz tu do konca dnia + 24h!!). Czesto wlasnie system Play24 ma rozne bledy i przywieszenia. Sam na POnK LTE 4G nie moge uruchomic SMSem od ponad roku darmowego LTE na 30dni i ostatnio dostalem od nich informacje, ze nie bede mial takiej mozliwosci. Dzial techniczny o tym wie i nic nie umie z tym zrobic. A najlepsze, ze starter na jakim dziala ta usluga to byl dokladnie POnK LTE 4G za 9 zl, a nie starszy ze zmieniona taryfa.
Co by nie mowic to jedyne co w nowej taryfie mi sie nie podoba to brak darmowego LTE na 30 dni, nawet jako opcji platnej np 15-25pln/mc (jednak LTE obciaza mniej siec niz HSPA+) i to ze te jednodonowe pakiety sa stosunkowo drogie - miesiac no limit uruchamiany nimi to ok 120 zl a nadal jest ograniczenie, ze w miesiacu (NIE DNIU !!!) mozna sciagnac 100GB, czyli jak w dwa dni sciagne 100GB to kolejne dni bede jechal juz na lejku. A i ten lejek. 2Mbit/sek UL to jest i dla LTE i HSPA+ czy tylko LTE ?? Nigdzie tego nie moge doczytac jednoznacznie.
Ogolnie jak mi wylacza darmowe LTE na 30dni to sobie zmienie na nowego PInKa i w koncu zuzyje na no limit prawie 400 pln co sie uzbieralo na glownym.
Powinni tez dac opcje rok waznosci konta i bonusow z doladowan za np 50 zl, czyli wysylamy smsa/krotki kod/aktywujemy usluge w Play24 i schodzi z konta 50 zeta, ale za to mamy konto, srodki i transfer wazne rok czasu. Ktos by chcial no limit to i tak by doladowywal.
Brak tez no limitu na wiecej niz jeden dzien np 3 i 7. Ktos, kto az tyle potrzebuje to szybciej sie ograniczy w korzystaniu niz wyskoczy 45pln za max tydzien uzywania no limitu.
osobiscie bardzo mi sie podoba, ze mozna kupic pakiety na roaming danych po EU. Szkoda, ze nie ma na reszte swiata USA,Kanada,Australia itp + wczasowe panstwa Egipt, Tunezja, Turcja, Maroko itp