• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#672872  autor: soyo
 06 lis 2013, 11:29
Dzieki

Czy wiesz moze, czy w takim przypadku musze rowniez zlozyc wypowiedzenie z play'a z koncem umowy, czy juz Klucz to wszystko zalatwi za mnie?

#672877  autor: macc
 06 lis 2013, 11:40
Klucz to wszystko zalatwi

#672889  autor: soyo
 06 lis 2013, 12:34
Dzieki

#673200  autor: Flash999
 07 lis 2013, 19:14
Czy Klucz rozlicza tak samo pakiety internetowy jak Plus (znaczy się, czy okrada klientów?)? Jak taktowane są pakiety?

Stacje bazowe w województwie podlaskim

#673247  autor: buba1234
 08 lis 2013, 00:00
Ktos kiedys napisal, ze byl w szoku bo zobaczyl ze idzie co 1kB.

Jezeli to prawda to comiesięczny my-mobile ranking musi byc zaktualizowany

#678289  autor: Sig
 28 lis 2013, 17:06
Chciałem się upewnić wśród użytkowników.
W Klucz Mobile w rozmowach w Polsce naliczanie jest sekundowe, a dzwoniąc za granicę co 30 sekund, czy coś się zmieniło?

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#678523  autor: Emsi
 29 lis 2013, 14:54
Na facebooku napisali, że jednostka rozliczania pakietów danych to 100kB.

#678536  autor: Klucz Mobile
 29 lis 2013, 15:36
Sig pisze:Chciałem się upewnić wśród użytkowników.
W Klucz Mobile w rozmowach w Polsce naliczanie jest sekundowe, a dzwoniąc za granicę co 30 sekund, czy coś się zmieniło?
Witam,

połaczenia krajowe są oczywiście rozlizczane sekundowo (0,19 zł/min do wszystkich sieci krajowych). Zagraniczne - co 30 sekund.

www.klucz.net

https://www.facebook.com/KluczMobile

#678553  autor: wook
 29 lis 2013, 17:23
To lycamobile lepsza do międzynarodowych, połączeń bo ma połączenia rozliczane co 1 sekunde

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#678554  autor: Sig
 29 lis 2013, 17:28
wook pisze:To lycamobile lepsza do międzynarodowych, połączeń bo ma połączenia rozliczane co 1 sekunde
Ale ma opłatę za zestawienie połaczenia.

#678562  autor: Klucz Mobile
 29 lis 2013, 18:31
Pragnę zaznaczyć, że:

1. Ceny w Klucz Mobile (z nielicznymi wyjątkami) nie zależą od numeru, na jaki się dzwoni (stacjonarny czy komórkowy). Przykład: Całe Wyspy Brytyjskie to TYLKO 0,15 zł/min (również na komórki!). To dwukrotnie taniej, niż połaczenia krajowe u wielu operatorów działających na polskim rynku telekomunikacyjnym :) Nie trzeba więc wiedzieć, na jaki numer się dzwoni.

2. Taryfa jest prosta i czytelna. Klient nie musi znać ani szukać żadnych kodów, szukać sposobów aktywacji ofert, pakietów... Aby dzwonić tanio, nie trzeba robić praktycznie nic.

3. Aby pomiędzy numrami w sieci Klucz Mobile rozmawiac za darmo, wystarczy tylko doładować konto, również nie trzeba nic włączać, gdyż pakiety minut przyznawane są automatycznie po każdym doładowaniu konta.

Klucz Mobile to oferta dla osób, które poszukują taniego sposobu komunikowania się (zarówno ze znajomymi w kraju jak i tymi przebywającymi za granicą) i które cenią proste i czytelne oferty.

:)

www.klucz.net

https://www.facebook.com/KluczMobile

#678855  autor: Hrycko
 30 lis 2013, 20:35
Emsi pisze:Na facebooku napisali, że jednostka rozliczania pakietów danych to 100kB.
To znaczy, że sami nie wiedzą... Mnie z pakietu rozlicza co 1KB... Aktualnie mam dokładnie 354693 KB 12-12-2013. Ale może lepiej, że nie wiedzą :P Bez pakietu na pewno idzie co 100KB.
Klucz Mobile pisze:Aby pomiędzy numrami w sieci Klucz Mobile rozmawiac za darmo, wystarczy tylko doładować konto, również nie trzeba nic włączać, gdyż pakiety minut przyznawane są automatycznie po każdym doładowaniu konta.
Polecam serdecznie umożliwić sprawdzenie stanu pakietu.

#678877  autor: Emsi
 30 lis 2013, 21:13
To by oznaczało, że taki pakiecik 500MB starcza spokojnie. Chyba sam przeprowadzę test, bo już w nic w tej kwestii nie wierze. Hrycko, a Ty jak oceniasz te kluczowe pakiety? Starcza Ci spokojnie na miesiąc i jak korzystasz?
A może oficjalny profil Klucz Mobile rozwieje wątpliwości. Jak rozliczanie są jednostki w ramach pakietu transmisji danych?

#678887  autor: Hrycko
 30 lis 2013, 21:42
Schodzi pomału bardzo Obrazek Sorry za jakość, nie mam przy sobie lepszego kalkulatora. Używam swojego telefonu jako modemu i starcza na dłużej. Lepiej niż mam w nju, gdzie nawet co pięć sekund zaczyna i kończy sesję i pobiera po 100KB.

#679047  autor: wook
 01 gru 2013, 13:47
Sig pisze:
wook pisze:To lycamobile lepsza do międzynarodowych, połączeń bo ma połączenia rozliczane co 1 sekunde
Jaką opłatę? Bo jak dzwonię do USA to liczy normalnie, nic mi nie dolicza

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#679331  autor: Sig
 02 gru 2013, 15:19
Jeżeli kogoś interesuje -kwestia starterów Klucz Mobile. Po aktywacji wychodzące ważne 90 dni, na starterze za 5 zł jest 1 zł do wykorzystania, na starterze za 10 zł --> 10 zł.

[ Dodano: 2013-12-02, 15:20 ]
wook pisze:
Sig pisze:
Jaką opłatę? Bo jak dzwonię do USA to liczy normalnie, nic mi nie dolicza
Mój błąd, myślałem chyba o niemieckiej Lyca. Dawno nie sprawdzałem. Po prostu jak komuś szukałem to tak było, a czy w Lyca PL, czy DE - nie pamietam. Nie powinienem wypowiadać się bez pewności.

#683144  autor: german
 15 gru 2013, 21:02
Sig, tam jest oplata. Na prawdę. W klucz nie ma innych opłat, na stronie głównej napisane że rozliczenia międzynarodowe po 30 sek.

#687023  autor: Emsi
 01 sty 2014, 23:24
Ricki1980 pisze:Mam pytanie jakie dane należy wpisać, aby działał internet w SGS2? Telefon ustawia domyślnie Plusa i nie wskakuje ikonka H+, czyli brak sieci. Transmisja GPRS została aktywowana, pakiet wykupiony i zero internetu.
Mam podobny problem na Samsungu I9100 Galaxy SII - Też nie wyświetla się żadna ikonka (H,E,3G etc.). Nie mogę się połączyć z netem. Próbowałem skonfigurować przez auto-konfigurator na stronie, ale ten przysyła tylko konfiguracje MMS. Wpisywałem APN ręcznie, GPRS też aktywowałem. Na telefonie włączone opcje "Użyj danych pakietowych" i "Roaming danych".