• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 4 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

#517137  autor: pakierhakierxd
 21 lis 2011, 19:15
Można też założyć darmowe konto z kartą mastercard
http://getinonline.pl/
Mam i polecam :),jedyny minus kiepska obsługa w punktach ostatnio czekałem 30 minut aby wpłacić kasę wkurzyłem się i wyszedłem :( za dużo ludzi lokaty bierze i w Białym jest tylko 1 osoba od której się idzie do innych jak coś ...

Pozdrawiam :)

#517139  autor: Wiola_K
 21 lis 2011, 19:24
Mam nadzieję, że ktoś poinformuje jakby się promocja miała skończyć.

#517147  autor: Robaas
 21 lis 2011, 19:58
właśnie doładowałem przez upaid, doładowanie promocyjne po 2 sek. Zastanawia mnie tylko bo dostałem jeszcze informację z play że jak doładuje za 10zł to dostanę 20zł na konto promocyjne? ktoś wie co to za promocja?

#517150  autor: Tomsoon
 21 lis 2011, 20:19
Robaas pisze:właśnie doładowałem przez upaid, doładowanie promocyjne po 2 sek. Zastanawia mnie tylko bo dostałem jeszcze informację z play że jak doładuje za 10zł to dostanę 20zł na konto promocyjne? ktoś wie co to za promocja?
program doladowan, w tym miesiacu juz 80 zl nabite :?: :wink:

#517151  autor: Robaas
 21 lis 2011, 20:21
już 100 nabite... i dostałem minuty do play, minuty do wszystkich i 20zł na konto promocyjne... stąd nie wiem co to było, a numer jaki był podany to tylko *111#

#517156  autor: KC-KARLOS
 21 lis 2011, 20:39
Przypominam - środki uzyskane z PROGRAMU DOŁADOWAŃ sprawdzamy kodami:
WSZYSTKIE TARYFY:
> Złotówki Promocyjne: *101#
> Minuty do wszystkich sieci (nie mylić z minutami zebranymi z usługi ZBIERAJ MINUTY): *104#
> Minuty do PLAY i na stacjonarne: *105#
> Kwota doładowań w tym miesiącu: *111*127*5#

Bonus otrzymany w ramach doładowań:
> Środki MB otrzymane w ramach taryfy "LUBIĘ TO!", "Play Fresh All Inclusive Internet bez limitu danych" oraz w ofercie "Red Bull Mobile na kartę": *107#
> SMSy do wszystkich sieci - PLAY FRESH All Inclusive SMS: *109#
> Ważność rozmów w Play - *107#, > Ważność Darmowych SMS-ów w Play: *109# - dotyczy taryfy PLAY FRESH All Inclusive Rozmowy i SMSy w PLAY.

Całe zestawienie można otrzymać, logując się na 24.play.pl :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#517219  autor: wyzwolenia
 21 lis 2011, 23:28
Robaas pisze:
już 100 nabite... i dostałem minuty do play, minuty do wszystkich i 20zł na konto promocyjne... stąd nie wiem co to było, a numer jaki był podany to tylko *111#
50zl ladujesz mastercard by bylo 100zl nabite w programie doladowan?

#517224  autor: Robaas
 21 lis 2011, 23:42
wyzwolenia, tak, ładujesz raz 50zł a w promocji dostajesz 2 doładowania po 50zł w ciągu kilku sekund.

#517226  autor: Tomsoon
 21 lis 2011, 23:59
Robaas pisze:
yy to tez tak mialem,es przychodzil po fakcie :wink:

#517231  autor: dreapheus
 22 lis 2011, 00:17
dreapheus napisał/a:
Dla zainteresowanych kartą mastercard polecam serwis neteller.com :
https://member.neteller.com/signup/inde ... -151-77-34 oferują darmowę kartę mastercard prepaid rozliczaną w pln wirtualną lub plastikową do wyboru. Wszystko otrzymujemy w 24 godz lub 2-5 dni jeżeli wybieramy plastikową pocztą.
Tym o to prostym sposobem nie płacimy ani grosza za kartę i podwójne doładowanie. Dodatkowo korzystając z mojego linku polecenia dostaniecie 10% pierwszej wpłaty na kartę gratis czyli ładując za 46 zł dostajemy 50,60 zł i mamy doładowanie 100 zł w cenie 46. :lol:

Zapomniałeś tylko dodać, że trzeba zweryfikować swoje dane (wysłać skan dowodu, oraz rachunku telefonicznego, czy innego gdzie widnieją nasze dane), a następnie zamówić kartę, wpłacić pieniądze (wiąże się to z prowizją), bo dla przelewu krajowego minimalna kwota wynosi 90zł, dla przelewów od 15zł prowizja to 1%, albo 1,8%. Trochę czasu to zajmie, lepiej podejść do oddziału BZW BK gdzie kartę dostanie się od ręki w kilka minut.
Ładujesz debetówką bez prowizji bez limitu. Każdy bank chce Twoje dane jak zakładasz konto. No chyba że bierzesz prepaid mastercardu no ale ja podaje sposób dla oszczędnych za prepaida płacisz 15 zł a tu dostajesz jeszcze 4 zł gratis. Weryfikacja telefoniczna zajęła mi 10 min włącznie z oczekiwaniem na telefon. Polecam

#517255  autor: emarcin
 22 lis 2011, 09:42
Robaas pisze:właśnie doładowałem przez upaid, doładowanie promocyjne po 2 sek. Zastanawia mnie tylko bo dostałem jeszcze informację z play że jak doładuje za 10zł to dostanę 20zł na konto promocyjne? ktoś wie co to za promocja?
Trzecia strona mój post :D
emarcin pisze:Dobrze to zrozumiałem doładowując na upaid dostaje się 100% więcej za doładowanie?

Edit: Ok już wiem jestem świeżo po doładowaniu za 50zł dostałem doładowanie w kwocie 100zł oraz 20zł na 30 dni do wszystkich! Tylko nie wiem czy te 20zł to od operatora czy z systemu Upaid? Ale fakt faktem za 50zł dostałem łącznie 120zł :D

Edit2: Nie no szok zalogowałem się na play24 i co widzę? Zostało mi jeszcze przyznane 30 minut do wszystkich :shock:
Zobaczcie na to :mrgreen:

Obrazek

#517264  autor: wyzwolenia
 22 lis 2011, 10:40
dreapheus pisze:
dreapheus napisał/a:
dostaniecie 10% pierwszej wpłaty
Niewazne od wielkosci wplaty?

[ Dodano: 2011-11-22, 10:55 ]
obsluga upaid.pl to jakas zalosc
na poczatku jakies problemy z kontem ktroe w koncu naprawili
a konto bylo zablokowane wiec napsali ze odblokuja ale robia to tylko rano :( wiec wczoraj juz nie zrobili
dzis od rana czekam i d@@a - nadal zablokowane

to jakas dziadowska firma krzak ktora chyba chce tylko nasze dane i lansuje sie pod znakiem MC

#517280  autor: poziom
 22 lis 2011, 12:13
U mnie bez problemu, ekspres doładowanie. Po podaniu kodu cvv i potwierdzeniu doładowanie w 2sekundy. I od razu 100 na konto, 20 na bonus i minuty do wszystkich + play i stacjonarne - płaciłem debetówką getinu.

Takie promocje bez ukrytych ***** lubie, jak promocja będzie jeszcze trwać to sobie skarbonkę 400zł zrobię na cały przyszły rok :lol: :mrgreen:

Obrazek

#517285  autor: tomko111
 22 lis 2011, 12:56
dreapheus pisze:
dreapheus napisał/a:
Dla zainteresowanych kartą mastercard polecam serwis neteller.com :
https://member.neteller.com/signup/inde ... -151-77-34 oferują darmowę kartę mastercard prepaid rozliczaną w pln wirtualną lub plastikową do wyboru. Wszystko otrzymujemy w 24 godz lub 2-5 dni jeżeli wybieramy plastikową pocztą.
Tym o to prostym sposobem nie płacimy ani grosza za kartę i podwójne doładowanie. Dodatkowo korzystając z mojego linku polecenia dostaniecie 10% pierwszej wpłaty na kartę gratis czyli ładując za 46 zł dostajemy 50,60 zł i mamy doładowanie 100 zł w cenie 46. :lol:

Zapomniałeś tylko dodać, że trzeba zweryfikować swoje dane (wysłać skan dowodu, oraz rachunku telefonicznego, czy innego gdzie widnieją nasze dane), a następnie zamówić kartę, wpłacić pieniądze (wiąże się to z prowizją), bo dla przelewu krajowego minimalna kwota wynosi 90zł, dla przelewów od 15zł prowizja to 1%, albo 1,8%. Trochę czasu to zajmie, lepiej podejść do oddziału BZW BK gdzie kartę dostanie się od ręki w kilka minut.
Ładujesz debetówką bez prowizji bez limitu. Każdy bank chce Twoje dane jak zakładasz konto. No chyba że bierzesz prepaid mastercardu no ale ja podaje sposób dla oszczędnych za prepaida płacisz 15 zł a tu dostajesz jeszcze 4 zł gratis. Weryfikacja telefoniczna zajęła mi 10 min włącznie z oczekiwaniem na telefon. Polecam
Minimalna kwota przy wpłacie kartą debetową wynosi 60zł.

#517339  autor: dreapheus
 22 lis 2011, 16:26
Co za problem.
Ładujesz sobie za 75. 50 wykorzystujesz w upaid dla podwojnego doladowania i 25 w mpay dla podwojnego doładowania. Można z jednej karty spokojnie skorzystać z obu promocji.
Zero prowizji, 6 zł gratis, wystarczy zaladować za 69 aby miec 75 na koncie. Na wszystko znajdzie się sposób trzeba tylko troche pomysleć.

#517352  autor: looki556
 22 lis 2011, 17:27
Atlan pisze:tomko111, Ja bym nie kombinował ;) Możesz codziennie dostać 5-10zł i raz na tydzień kalendarzowy dostać bonus 25-50zł, więc jak dzisiaj doładujesz to i jutro bonus dostaniesz ;) Potrzebujesz ładować częściej niż raz na tydzień?

Ja bym się nie bawił w tworzenie dziesiątek kont czy dodawanie kilku kart. Z FAQ wynika że jak coś się z systemu skasuje (np. kartę) to potem ręcznie nie da się jej dodawać, więc jak dostaniecie bana to podejrzewam że tak łatwo się z niego nie da wywinąć ;) To jednak jest powiązanie kart, a nie głupich kart SIM za 5zł z kiosku, więc mimo wszystko zalecam ostrożność i umiarkowany apetyt ;)

Czy ktoś próbował doładować więcej niż jeden raz wg tego co napisał Atlan i co widnieje w regulaminie promocji ?

Rozumiem, że ładując dziś za 50zł dostanę bonus 50zł i za tydzień znowu za 50zł i dostanę bonus o ile promocja będzie jeszcze ważna ?

#517357  autor: Robaas
 22 lis 2011, 18:00
emarcin, to to ja wiem, że z programu doładowań, tylko dziwnie przyszło bo była mowa o doładowaniu jeszcze 10zł:) pewnie jak zawsze system play za wolno zadziałał i dwa doładowania w ciągu 3sek go wygłupiły:)
dzięki i pozdrawiam

#517361  autor: ChuckyCiechanow
 22 lis 2011, 18:21
Od czasu do czasu Play wysyła smsy typu zasili za x zł a dostaniesz y zł na konto promocyjne

#517362  autor: KC-KARLOS
 22 lis 2011, 18:23
ChuckyCiechanow pisze:Od czasu do czasu Play wysyła smsy typu zasili za x zł a dostaniesz y zł na konto promocyjne
I je pewnie wysyła dla osób, które mają niezarejestrowane karty SIM...

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#517368  autor: wyzwolenia
 22 lis 2011, 19:08
ja mam zarejestrowana i dostalem ale nie warto bylo korzystac :)

> Rozumiem, że ładując dziś za 50zł dostanę bonus 50zł i za tydzień znowu za 50zł i dostanę bonus o ile promocja będzie jeszcze ważna ?

tak dokalnie. Mozesz po 50 zaslilac codziennie 10 lub 20 bez problemu
  • Strona 4 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
  • 1
  • 2
  • 3