• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 4 z 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

#450962  autor: Abcn
 04 sty 2011, 21:09
Jeszcze pytanie czy tak działa/reaguje każde konto promocyjne czy tylko te 'za przeniesienie' ?

[ Dodano: 2011-01-04, 21:10 ]
zoltan666 pisze:
Karlos20 pisze:Moi drodzy, może ktoś potwierdzić taką właściwość we FRESHu jak któś posiada kasę z Pakietu Złotówek i zasili konto główne za 5zł, wtedy ważność tych promo Złotówek przedłuży się o te 30 dni od zasilenia?
Zerknij strone wcześniej - ostatnie dwie wypowiedzi.

pozdrawiam
A

#451421  autor: bambo-5
 07 sty 2011, 12:13
ja miałem pakiet złotówek ważny do 18 bm. i wczoraj dostałem 15 zł z polec play znajomemu i mam przedłuzone do 7.03 wydaje mi sie że powinno być do lutego nie do marca. ale w sumie mi obojetne;)

#451442  autor: zoltan666
 07 sty 2011, 13:37
bambo-5 to źle Ci się wydaje ;)
Regulamin Programu lojalnościowego „Poleć Play Znajomemu” pkt. 26. Bonusy są ważne 60 dni od daty przyznania.

#451576  autor: bambo-5
 07 sty 2011, 21:58
a widzisz czyli w sumie taki troche wyjatek od normy bo oprócz 6 dych za przeniesienie to reszta przedłuża o 30 dni

#451630  autor: rablosik
 08 sty 2011, 09:12
Ja przed wczoraj przezyłem chwile grozy bo myslalem ze stracilem bonus za przeniesienie,dostalem sms od play ze mialem polaczenie do poczty itd a po ukosniku bylo dodane darmowy internet po kazdym doladowaniu i kod wbilem ten kod bo myslalem ze to bonusy z mb beda a nie zmiana oferty a tego niebylo w wiadomosci po wbiciu kodu sprawdzam *101# a tu stan konta promo 0,00 a bylo prawie 60.wmurowalo mnie normalnie juz mialem do biura zadzwonic ale instyktownie sprawdzilem stan konta a tu srodki promo powracja..stracilem tylko pakiet internet.wrr ale stresa mialem.mogli dodac ze to jest zmiana oferty

zycie to gra

#451633  autor: PLAY
 08 sty 2011, 09:45
rablosik pisze:mogli dodac ze to jest zmiana oferty
Mogli ale nie muszą. Pisało że Darmowy Internet po doładowaniu. Trzeba najpierw sprawdzić, jaki profil we Fresh mamy. Bo jak sam widzisz, Bonus można łatwo stracić.

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#451645  autor: rablosik
 08 sty 2011, 10:43
Dobrze ze oddali zaraz kase za przeniesienie a czy z oferty darmowy internet da rade powrocic do poprzedniej ofery.bo aby sie strachu najadlem

zycie to gra

#451647  autor: PLAY
 08 sty 2011, 10:56
rablosik pisze:a czy z oferty darmowy internet da rade powrocic do poprzedniej ofery.
Tak, za darmo. Tylko stracisz złotówki promocyjne, pakiety, zbieraj minuty.

#451651  autor: Abcn
 08 sty 2011, 11:33
środki promocyjne to nie ,
jak zresztą nie-do-końca-pechowy przypadek rablosika obrazuje.
Ja bym wysłał uwagę do BOKu o tym że wiadomość wprowadza w błąd jeśli wprowadza.

pozdrawiam
A

#451653  autor: zoltan666
 08 sty 2011, 11:54
Nauka na przyszłość - szczegóły wszystkich promocji sprawdzać na stronie Play, jeśli się oczywiście tych szczegółów nie zna wcześniej. Na końcu tej wiadomości o darmowym internecie powinna być chyba informacja: szczegóły/regulamin na stronie... Nie wiem czy w Play coś takiego na końcu dodają, ale powinni. Jeśli dodaja to juz sa kryci.

#451655  autor: PLAY
 08 sty 2011, 12:00
zoltan666 pisze:Nie wiem czy w Play coś takiego na końcu dodają, ale powinni.
Na końcu zawsze jest informacja:"Więcej na www.playmobile.pl"

#451659  autor: rablosik
 08 sty 2011, 12:13
To jest ta wiadka nie bylo wiecej na playmobile.pl Nieodebrane polaczenie od: +48 (x1). Ostatnie o 14:10, 06.01./Darmowy Internet po kazdym doladowaniu! Wybierz kod *111*33*6#

[ Dodano: 2011-01-08, 12:16 ]
I to wszystko co bylo.tam gdzie jest numer było play

zycie to gra

#451664  autor: zoltan666
 08 sty 2011, 12:49
To skoro juz sobie to aktywowałeś to przeczytaj sobie regulamin tej usługi, bo wynika z niego, że aktywacja/dezaktywacja tej usługi nie wpływa na bonusy złotówkowe, ale na bonusy minutowe, smsowe itp. już tak.
http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... .2010x.pdf

#451702  autor: KC-KARLOS
 08 sty 2011, 16:46
zoltan666 pisze:pawel_m tak planowałem właśnie, wykupić ten pakiet 17 stycznia, bo skoro bonus kończył mi się 18, to chyba na dzień przed końcem trzeba wykupić, żeby zdążył sie aktywować i nie przepadł ten stary bonus - dobrze myślę? Natomiast doładowujac wczoraj konto za 5zł. nie spodziewałem się, ze bedzie to miało wpływ na ważność bonusa. Miałem doładowanie, więc doładowałem, bo nie byłem pewny co do daty ważności doładowania.

Natomiast zauważ jedno, ze jeśli wykupiłbym wczoraj pakiet 10 za 5 to tez ważność miałbym do 30 stycznia tak jak mam teraz. Czyli to doładowanie przedłuzyło mi pakiet złotówek także o 30 dni, a nie o 2 tygodnie tak jak napisałeś.

Czy w Play 24 mozna gdzies sprawdzic datę ważności bonusów? U siebie mam tylko datę ważności konta głównego, a pakietu złotówek juz nie.
Doładowałem konto 5 stycznia za 5 zł i niestety nie wydłużyło ważności Pakietu Złotówek... Dalej mam je ważne do 30 stycznia (mam aktywny Pakiet 100 za 30 zł)

#451712  autor: jacguszi
 08 sty 2011, 17:28
Karlos20 jaki pakiet złotówek masz na myśli ? Doładowanie za 5zł nie przedłuży ważności srodków bonusowych.

#451716  autor: zoltan666
 08 sty 2011, 18:00
A mnie przedłużyło, jak juz napisałem wcześniej. Nie wiem dlaczego i na jakiej podstawie, ale fakt jest faktem.

#451810  autor: gambit17
 09 sty 2011, 01:12
Witam.W piątek postanowiłem przejść z heyah do playa, podpisałem parę kwitów i na drugi dzień miałem odebrać nowy sim. Odebrałem sim 8.01.2011 i po przyjściu do mieszkania włożyłem go do telefonu ,nie jest jeszcze aktywny.Na telefonie wyskakuje cały czas komunikat szukam sieci i ograniczenie usług. Ile może trwac aktywacja takiego sima??czy mam się zgłosić jeszcze raz do salonu playa w tej sprawie?? I drugi pytanie dotyczy tych bonusowych 60 zł,czy mogę za nie aktywować jakieś pakiety?np darmowe smsy do wszystkich sieci lub inne?pozdr

#451822  autor: zoltan666
 09 sty 2011, 02:00
Jeśli przenosiłeś numer do Fresha to wszystko mogłeś załatwic za jedna wizyta w piatek, no chyba, ze nie mieli na miejscu starterów. Termin przeniesienia zależy od tego jak wybrałes to w formularzu przeniesienia, czy w ciągu jednego dnia roboczego od dnia złożenia wniosku, czy wybrałeś jakąś konkretna datę. Jeśli w ciągu jednego dnia to powinienes dostać smsa na numer z Heyah o statusie przenoszenia numeru. Najlepiej sprawdź to sobie tutaj http://przeniesnumer.playmobile.pl/mnpstatus/ Ale skoro karte odebrałeś w sobotę to pewnie w Play aktywna bedzie dopiero od poniedziałku, albo nawet od wtorku.
Za te bonusowe 60 zł. nie aktywujesz żadnych dodatkowych bonusów, za dobrze by było.

#451823  autor: Abcn
 09 sty 2011, 03:24
gambit17 pisze:Witam.W piątek postanowiłem przejść z heyah do playa, podpisałem parę kwitów i na drugi dzień miałem odebrać nowy sim. Odebrałem sim 8.01.2011 i po przyjściu do mieszkania włożyłem go do telefonu ,nie jest jeszcze aktywny.Na telefonie wyskakuje cały czas komunikat szukam sieci i ograniczenie usług.
na wszelki wypadek dodam do zoltan666a :
gdy nadejdzie termin uaktywnienia w playu (u nowego op.), upewnij sie ze wylaczysz i na nowo wlaczysz tlfon, aby logowal sie po tym terminie a nie trwal w stanie 'ograniczenia' sprzed.
Ciesz sie i uzywaj tych 60 z 'wprost'
(bedziesz musial doladowac wkrotce (max 2 tyg.?) konto 'prawdziwych zlotówek' to pomysl czy te kwote chcesz zamienic na pakiet/y itp )
bylo tu duzo napisane jak przedluzyc termin waznosci 'srodków promocyjnych' ,
ale wycisnac ich jeszcze bardziej na biezaco sie nie da -
z definicji = regulaminu.

pozdrawiam
A

#451827  autor: PLAY
 09 sty 2011, 06:39
gambit17 pisze:czy mam się zgłosić jeszcze raz do salonu playa w tej sprawie?? I drugi pytanie dotyczy tych bonusowych 60 zł,czy mogę za nie aktywować jakieś pakiety?np darmowe smsy do wszystkich sieci lub inne?pozdr
Zajrzyj do salonu Play w celu wyjaśnienia tak długiego czasu oczekiwania. Standardowo jest to 24 godziny, po północy numer już na nowej karcie sim.
Bonus 60zł można wykorzystać tylko, na połączenia głosowe, SMSy i MMSy do wszystkich sieci. Niestety pakietów za te środki nie włączymy, ponieważ są to środki promocyjne.

• Strona 4 z 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3