• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 4 z 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16

#329276  autor: marcinb
 14 kwie 2009, 16:27
:|
Przecieki i spekulacje, które pojawiły na temat nowej oferty prepaid odsłaniały częściowo nad czym pracujemy. Data 16 kwietnia stała się magiczna. Niestety to nie ten termin, a nad ofertą dalej pracujemy. Lepiej zrobić coś później, ale dobrze. Właśnie dowiedziałem się, że pakiety, które miały być od jutra wyłączone na razie zostają. Na koniec proszę o jeszcze trochę cierpliwości, bo najważniejszy jest efekt końcowy. Spodziewam się, że zaraz wyleje się na mnie sporo krytyki i niezadowolenia, ale taki już smutny los rzecznika :-( rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#329277  autor: dominik920
 14 kwie 2009, 16:47
Niedawno jeszcze pani prezes mówiła że już 31 marca mieli gotową ofertę minęły dwa tygodnie, oferta miała być 16 kwietnia nawet na chwilę na stronie Orange pojawiła się informacja jako że w Popie podstawowa stawka ma wynosić 29 gr/min do wszystkich sieci , a tutaj proszę rzecznik zaprzecza wszystkim terminom jednocześnie zapewne wysyłając w ten sposób wielu cierpliwych klientów do kiosku po starter Play bo przecież nikt raczej nie będzie czekał w nieskończoność.

#329278  autor: bolek2004
 14 kwie 2009, 17:18
To są tylko moje przypuszczenia ale nie sądzę żeby orange dało stawkę 0,29/min do wszystkich oprócz play w standardzie. Na pewno będzie jakiś haczyk, albo że trzeba doładować konto wyższą kwotą albo coś innego, nie ma się co łudzić,a nawet gdyby dali taką stawkę w standardzie to żeby przebić playa musieli by dać stawki jakieś niższe do orange w cenniku. Z moich obserwacji wynika że w orange to raczej nie możliwe także i tak fresha nie przebiją ale może chociaż zatrzymają częściowo odpływ klientów do fresha.

#329290  autor: kowcio
 14 kwie 2009, 17:58
bolek2004, wyższą nie, przecież POP to nie jest taryfa malejąca jak NOG.

Ludzie, nad czym Wy jeszcze pracujecie? Pytanie do Orange. Przecież tu chyba nie ma nad czym pracować miesiącami? :| Wprowadzić nową taryfę, stare pakiety powyłączać i hulaj duszo, piekła nie ma. A Oni robią zamieszanie. Czemu to ma służyć? Wedle mnie mogą i za rok wprowadzić nową taryfę, teraz jest mi tu dobrze i nie potrzebuję większych lub mniejszych zmian, ale tylko robią z ludzi baranów, przecież ich klienci nie są popychadłami do popychania?

#329293  autor: tomko111
 14 kwie 2009, 18:06
kowcio, typowe działanie Orange, narobią szumu, minuta może będzie kosztować 29gr ale na pewno nie do wszystkich sieci (do Playa będzie więcej) i będzie więcej kruczków.

#329294  autor: Claudec
 14 kwie 2009, 18:07
Minął już ponad miesiąc od dnia kiedy Play na konferencji przedstawił nowa ofertę Fresh.
Co przez ten czas zrobiło Orange? NIC
2 tygodnie temu prezes centertela mówiła że nowa oferta już jest gotowa no i do
dzisiaj nic nie pokazali nowego.
Pewnie ukrywają haczyki żeby nie można im było tego wytknąć w reklamie Play :)

#329315  autor: mb79
 14 kwie 2009, 19:30
Nie wiem jak Wy ale czuje się rozżalony i w pewnym sensie oszukany przez Orange.
Kilka razy zmieniali termin wprowadzenia nowej oferty, zapowiadali oficjalne wycofanie istniejących pakietów. Rozsyłają sms-y do wszystkich że ostateczny termin wprowadzenia nowej oferty to ... a dzisiaj kolejna zmiana terminy.
Pieniądze zmarnowane na dzwonienie i sms-y bo pakietów nie kupowałem w oczekiwaniu na nową ofertę.
Albo mają za dużo klientów albo mają taki bałagan.
Tak czy siak zaczyna mnie to irytować :evil:

#329321  autor: mariusz9a
 14 kwie 2009, 20:00
mb79 pisze:Nie wiem jak Wy ale czuje się rozżalony i w pewnym sensie oszukany przez Orange.
mb79 pisze:Tak czy siak zaczyna mnie to irytować
Jakoś wcale Ci się nie dziwię.

Orange robi sobie jaja. Jeśli porządna firma się zobowiązuje do czegoś (czytaj rozsyła SMSy z informacją o nowej ofercie od 16-go kwietnia) to dotrzymuje się słowa. Inaczej dużo się traci. Klienci tego operatora to przecież nie idioci i ludzie ograniczeni umysłowo! Oj Orange aż takiej pazerności na kasę to się o was nie spodziewałem :roll: Żal mi tylko klientów nabitych w butelkę. Chyba ktoś dobrze napisał (nie wiem czy w tym temacie) – napisali 16 kwietnia, ale nie napisali roku :lol:

#329323  autor: stawrogin
 14 kwie 2009, 20:01
Może mówiąc "święta" Orange miało faktycznie na myśli Święta Bożego Narodzenia?? ;)
Choć z drugiej strony coraz mniej mi do śmiechu...

#329328  autor: kowcio
 14 kwie 2009, 20:13
mariusz9a, ale to mnie ciekawi dlaczego oni juz jakiś czas temu wstrzymali się z rozsyłaniem takich SMSów... Czy oni tylko na POPa rozsyłali SMSy, że ten multipop znika? Ja mam na dwóch numerach NOG oraz na jednym abo i na żaden nie otrzymałem informacji, choć na ten z abonamentem się nie dziwię ze nie wysłali :-D Nawet na te dwa NOG nie otrzymałem informacji że minuty non stop się kończą ;/ Czuję się rozgoryczony i zdruzgotany :mrgreen:

#329333  autor: mariusz9a
 14 kwie 2009, 20:20
kowcio, nie wiem komu rozsyłali ale z tego co czytam to rozsyłali... Ci klienci którzy to otrzymali mają pełne prawo powiedzieć że Orange to oszuści :? W końcu tak się nie postępuje :-/ No chyba że teraz wysyłają: "Przepraszamy – to był prima aprilis".

#329338  autor: michal1984
 14 kwie 2009, 20:29
A ja nie widzę problemu, karta taty już w szufladzie leży i koniec orange. Ja tylko wykorzystam punkty profit i też przenoszę numer ale raczej do ery by mieć tanie rozmowy w tej sieci, a do pogadania służbowo abonament play zostanie.
Śmieszy mnie wysyłanie sms, kasowanie promocji minut i wstrzymywanie oferty, która miała być wreszcie ukazana.

#329347  autor: pacyna
 14 kwie 2009, 20:56
Ja dziwię się tym, których dziwi działanie Orange :lol: :lol: :lol:

Jeśli po takim cyrku nie przebiją oferty Play Fresha to ośmieszą...swoich klientów, którzy czekali w nadziei że Szanowni Państwo Prezesi I Szefowie I Bóg Wie Kto Jeszcze z Orange mówili prawdę.

#329360  autor: Btk_Tomas
 14 kwie 2009, 21:29
Ja dostałem smsa z info o nowej ofercie na Popa jak i Go.

#329361  autor: widex
 14 kwie 2009, 21:33
W takim razie:
Go to taryfa malejąca również stawką do wszystkich, a Pop to stała oferta z pakietami.

Taka jest moja wizja.

#329363  autor: ManiacGSM
 14 kwie 2009, 21:36
nie bądźmy jak małe dzieci...29groszy w Orange?

Proponuję otworzyć nowy temat i robić zakłady w typowaniu ile Orange obniży koszt minuty do wszystkich* :twisted:

Oczywiście można by było ustalić też jakąś nagrodę dla zwycięzcy tego kto najtrafniej wytypowałby koszt minuty w Orange (o ile w ogóle wystartują z tą ofertą w tym roku)

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#329644  autor: Wilker
 16 kwie 2009, 15:12
przed chwilą widziałem reklamy TV że we wszystkich prepaidach Orange można gadać na luzie bo minuta do wszystkich sieci jest po 29 groszy... (oczywiście oprócz Play)...
jak dla mnie w Orange chyba ktoś robi celowy sabotaż, bo reklamują coś czego nie ma :lol: dzisiaj wprowadzili nowe cenniki ze starymi stawkami :lol:

#329645  autor: kowcio
 16 kwie 2009, 15:16
Wilker, nawet jakby to powiedz mi jaki sens miałaby taryfa Nowe Orange GO? Jak to ma być taryfa malejąca?!

#329646  autor: michal1984
 16 kwie 2009, 15:18
Tak widziałem też reklamę , a cenniki dalej stare. Jeśli połączenia wewnątrz sieciowe w tej samej cenie zostaną, to oznacza w moim przypadku podwyżkę o 9 gr minuty. Miała być rewelacja, a tu nic specjalnego.
  • Strona 4 z 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4