Skoro pytasz tam,to po co odwiedzasz telepolis? Tam sobie szukaj promocji.A potem płacz,lament,że nie podajemy sposobów na przedłużenie czy zwiększenie pakietów.Twój przykład dobitnie pokazuje,że nie warto.
darkangel co do Twojego pytania :)
Wszystko działa jak należy z małym ale...
Po zakupie, oczywiście wskakuje na to samo miejsce,z tymże okres nie został wydłużony z prostej przyczyny,gdyż ten nowy jest krótszy od tego,który jeszcze był w systemie z pakietu wakacyjnego.
Poniżej dwa screeny sprzed chwili:
1. To screen pokazujący ilość MB przed operacją
Następnie doładowanie za 50 PLN i od razu zakup
2. Widać wyraźnie, że stan MB się zwiększył ( trochę mniej bo było używane ) ale nie drgnął okres.
Spokojnie więc przed upływem końca pakietu wakacyjnego, kupujesz pakiet i okres wydłuży się o kolejne 30 dni.
Jak pokazuje sytuacja poniżej, na dzień dzisiejszy- jeśli ktoś ma jeszcze wakacyjny ważny dłużej niż 30 dni- nie jest to konieczne.
Gdyby przydarzyła się sytuacja,że wpadnie na to samo konto,ale nie wydłuży okresu ( jak tak miałem wcześniej,o czym wspominałem ) to piszemy reklamację i Orange wydłuża ręcznie okres.
Ale najważniejsze,że działa.
Celowo nie piszę jaki pakiet zakupiłem,obeznani w temacie wiedzą,handlarzom i nie ogarniętym nie potrzebna ta informacja.
1.
2.